Звернулася до фанатів: Брітні Спірс вперше розповіла про свій стан

Звернулася до фанатів: Брітні Спірс вперше розповіла про свій стан

Звернулася до фанатів: Брітні Спірс вперше розповіла про свій стан

Брітні Спірс / Фото: Instagram Брітні Спірс

Поп-принцеса нарешті прокоментувала, те, що відбувається в її житті. Але фанати все одно не задоволені.

Співачка давно хвилює фанатів своєю поведінкою і дивними публікаціями в соцмережах, в яких вона, то танцює, то позує в однакових вбрання. Іноді її пости супроводжували дивні картинки, взяті з Інтернету. Шанувальники знаменитості почали будувати конспірологічні теорії щодо життя Брітні і припускати, що соцмережі веде не вона, а у самої дівчини серйозні проблеми з психікою.

Найпалкіші фани навіть організували флешмоб в Мережі freeBritney ("свободу Брітні"), який став вірусним. Вони вимагали звільнити співачку з під опіки родичів.

Довгий час 38-річна зірка мовчала і ніяк не реагувала на поведінку своїх підписників, продовжуючи свої публікації. Однак вчора Спірс вперше порушила тишу і звернулася до шанувальників через відео.

"Отже, я знаю, що було багато коментарів, і багато людей говорили про мене багато різних речей, але я просто хочу, щоб ви знали, що зі мною все гаразд. Я зараз щасливіша, ніж будь-коли була в своєму житті, і я надсилаю вам, друзі, багато молитов, бажань і багато кохання", — сказала Спірс.

Незабаром після того, як Брітні поділилася своїм звернення, вона завантажила два селфі і зізналася, що одне з них було знято на вихідних, а інше було знімком, який вона зробила 3 місяці тому.

Крім того, дівчина виклала коротке відео свого нового танцю.

"Танці — така вразлива річ. Виступати для тисяч людей — це круте відчуття... але я також знаходжу радість в танцях для себе. Мова танцю дійсно прекрасна. Ви так багато говорите, не кажучи ні слова... використовуючи своє тіло, щоб висловити те, що ви відчуваєте. Живіть і висловлюйтесь своїм тілом так, як хочете", — написала вона під роликом.

У коментарях люди знову розділилися на два фронти. Хтось продовжував не вірити, що в її житті все добре, а інші просто бажали їй щастя. Але і без конспірології не обійшлося.

"Вона просто живе своїм найкращим життям, живе на свої заощадження і відпочиває! Вона нічого не продає і нічого не просуває... давай, дівчинка! Це називається свободою і багатством!", — написав один з користувачів.

"Якщо вам потрібно сказати людям, що з вами все гаразд і ви маєте ось такий вигляд, то з вами не все гаразд", — написала одна стурбована фанатка.

"Я люблю тебе, Брітні, але ти не маєш вигляду щасливої людини, ти маєш дуже змучений вигляд, сподіваюся, я помиляюся", — написав коментар один з її підписників.

Читайте також: Джинси і картата сорочка: Брітні Спірс показала, який вигляд має у звичайному житті

Повʼязані теми:

Наступна публікація