Поведінка чоловіка, який розлюбив: 10 ознак того, що він вас не кохає

Поведінка чоловіка, який розлюбив: 10 ознак того, що він вас не кохає

Ознаки, що чоловік не любить / Фото: pixabay.com

Перевірте за цими ознаками, чи кохає вас ваш партнер.

Іноді потрібно просто вийти із ситуації, назавжди зачинивши за собою двері, щоб можна було увійти в нові, призначені лише для вас. Це також стосується особистих взаємин. Жінці буває дуже складно поставити крапку в стосунках, де її розлюбили. Вона всіляко намагається підлаштуватися під партнера, переробити себе, його, шукає шляхи вирішення проблеми. Як зрозуміти, що чоловік не любить і настав час припинити стосунки? Якщо у вашого партнера більше немає почуттів, він усіляко намагатиметься вийти зі стосунків, шукаючи для цього будь-яку підставу. Розповідаємо про 10 ознак того, що чоловік вас більше не кохає.

Натякає на тимчасовий розвиток подій

Поведінка чоловіка, який розлюбив, доволі типова для багатьох. Якщо він не планує продовжувати з вами стосунки, то всіляко натякатиме вам чи казатиме прямо про те, щоб ви в нього не закохувалися. Він може просити вас підшукати собі підходящу пару, бо він вас не вартий і його дуже турбує ваше щасливе майбутнє. Або може сказати, що вже застарий чи замолодий для таких серйозних почуттів, як любов. На такі стосунки краще не витрачати свій час, адже можна не зустрітися зі своїм партнером, який призначений саме для вас.

Зраджує вас

Як зрозуміти, що ти йому байдужа / Фото: Freepik

Те, що чоловіки полігамні – це міф, виправдання поведінки тих чоловіків, які не кохають своїх жінок. Якщо чоловік любить, він ніколи не зраджуватиме, оскільки для нього інші жінки взагалі не існуватимуть. А якщо ваш коханий переконує вас у тому, що полігамний чоловік – це норма, отже, він просто не має до вас глибоких почуттів. І йому абсолютно байдуже, що ви страждаєте від такої поведінки. Або чоловік вас переконує вступати з ним у вільні стосунки, щоб без жодних зобов’язань та одного постійного партнера. Тоді вам краще припинити спілкування з такою людиною і не наражати себе на небезпеку душевних травм.

Жодних зобов’язань і відповідальності

Якщо ваші стосунки вже тривають доволі великий проміжок часу – пів року чи рік, а чоловік не пропонує одружитися або взяти на себе відповідальність за вас, він не любить. Часто жінка в таких взаєминах думає, що все гаразд і він ще не готовий до відповідальності. Але для чоловіка це може бути просто регулярним сексом без жодних зобов’язань, бо для нього це зручно. Не треба дотримуватися жодних правил, брати на себе зайві витрати й зобов’язання. Для жінки така поведінка повинна бути сигналом до того, що краще припинити такий зв’язок і знайти собі партнера, який кохатиме по-справжньому.

Недбало ставиться

Байдужість чоловіка до своєї жінки / Фото: Freepik

Чоловік може скільки завгодно розповідати, що має до вас найніжніші почуття. Та якщо водночас немає жодних конкретних дій і вчинків, то це просто порожні слова. Такому чоловікові абсолютно байдуже на ваш душевний чи фізичний комфорт. Для нього буде абсолютно нормальним вказувати на ваші недоліки або слабкі сторони. Замість того, щоб допомогти вам вирішити якусь вашу проблему, він просто висміюватиме вас чи навіть ображатиме. Також може дозволяти собі говорити про інших жінок, роздивлятися їхні фото в соцмережах. Тому вам краще припинити стосунки з таким чоловіком, а не намагатися стати кращою для нього.

Не телефонує і не пише

Ознаки, що чоловік розлюбив – він вам більше не телефонує і не пише впродовж дня. Якщо чоловік не знаходить на це часу, то йому абсолютно байдуже, як ви проводите свій час без нього, що у вас сталося на роботі, як ваше самопочуття. Чоловік може виправдовуватися тим, що було багато роботи чи забігався, та насправді йому однаково, що у вас там. Він просто вас не кохає і з якихось причин може вам цього просто не казати.

Не дотримується своїх обіцянок

Коли чоловік щось обіцяє вам, а потім не робить цього, отже, для нього це не має жодного значення. Він може виправдовуватися, що забув, не зміг або зараз не має такої можливості. Але така поведінка, особливо коли це трапляється регулярно, свідчить про те, що він просто вас не кохає. Якщо чоловік не може дотриматися свого слова і його обіцянки не доходять до справ – краще припинити такі стосунки.

Не допомагає

Чоловік, який по-справжньому кохає, заради свої жінки зробить усе, щоб створити для неї затишок і комфорт. Любити – це не іменник, а дієслово, це не порожні слова, а достойні вчинки. Якщо чоловік любить, це видно за його вчинками, він для своєї коханої і посуд помиє, і мамонта додому принесе. Закоханий чоловік намагатиметься своїми діями щодня говорити вам про те, як він вас любить. Якщо у вашій парі такого немає, варто задуматися: чи дійсно ваш чоловік вас кохає.

Не пропонує заміж

Як зрозуміти, що ти йому байдужа? Ви разом уже тривалий період часу, а обручки на пальці ще досі немає – це ознака того, що він не любить. Чоловік, який кохає, ніколи не допустить, щоб його жінка дісталася іншому, тому сам поведе кохану ставити штамп у паспорті. Та якщо ви разом кілька років, ще й живете під одним дахом, йому просто зручно бути з вами. І змінювати він нічого не буде, як би ви не натякали на узаконення стосунків.

Відсутність сексу

Поведінка чоловіка, який розлюбив / Фото: Freepik

Ключовою ознакою байдужості чоловіка до дружини є відсутність сексу. Коли він шукає відмовки чи причини для того, щоб не займатися з вами інтимом, то це точно не любов. Якщо чоловік кохає, він хотітиме близькості зі своєю жінкою, навіть коли цілими днями працює на виснажливій і нервовій роботі. А якщо він вечорами просиджує за комп’ютерними іграми чи посилається на те, що дуже втомлений після роботи або тренування, він просто вас не любить. І шукає різні причини, щоб не займатися з вами сексом.

У стосунках є треті особи

Якщо чоловік одружений або не може вибрати з-поміж двох жінок, отже, він жодну з них не кохає. Йому просто зручний такий варіант розвитку подій. З однією він може отримувати задоволення у ліжку, а від іншої – смачний борщ і сімейний затишок. І йому абсолютно однаково, що страждають жінки, зате чоловікові комфортно, а з ними він просто обслуговує свої інтереси. Таке трапляється тоді, коли чоловік зневажає жінку, від такого потрібно йти одразу. Продовжуючи такі стосунки, ви просто підриваєте свою самооцінку і значимість. І сподіватися на те, що партнер колись зміниться чи все таки зробить вибір на вашу користь, не варто.

Читайте також:

Ця фраза зміцнить ваш шлюб і покращить стосунки: що потрібно говорити коханій людині

Секрет ідеальних стосунків: 5 звичок щасливих пар

Як перевірити, що вас по-справжньому люблять: 10 найголовніших ознак

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Корисні статті
Наступна публікація