Звички і риси жінок, які заважають їм вийти заміж

Звички і риси жінок, які заважають їм вийти заміж

Фото: www.credits

Більшість батьків дівчаток із дитинства готують їх до заміжжя, проте далеко не в усіх вдало складається сімейне життя, а багатьом і зовсім не вдається отримати пропозицію руки і серця. Чому? Річ тут не стільки в долі-лиходійці, скільки у важкому характері та звичках жінок, які відштовхують чоловіків. Саме через характер багато красунь роками "сидять в дівках", в той час як "простачкам" і "сіреньким мишкам" вдається "відхопити" пристойних женихів.

Завищена самооцінка призводить до самотності

Якщо з дитинства вам казали, що ви най-най-най, то ви, того не усвідомлюючи, починаєте шукати собі най-на-най, і виявляється, що мало хто підходить під ваші завищені стандарти. Той мало заробляє, з тим нема про що поговорити, у того немає вищої освіти, той недостатньо ставний та гарний. Ви постійно критикуєте чоловіків і дивитесь на них зверхньо, а вони, між іншим, на це дуже болісно реагують і тому швидко зникають з вашого поля зору. Жоден чоловік не витримає постійну критику на свою адресу, для нього це принизливо. А якщо ви будете від чоловіка ще завжди чогось вимагати: квіти, дорогі ресторани, подорожі, подарунки і так далі, то він навряд чи освідчиться вам.

Занижена самооцінка – не краще

Але буває і така ситуація: жінка вважає себе гіршою за всіх, замикається в собі, соромиться і комплексує. Якщо не любити себе, то й інші вас любити не будуть. Кому сподобається жінка, яка постійно скиглить, що недостатньо красива, струнка, розумна і так далі. Навіть якщо чоловік встиг перейнятися до неї симпатією і знайшов у ній споріднену душу, то вона його швидко переконає в тому, що гірша за всіх, і він справді в це повірить!

Нав'язливість. Що може бути гірше?

Ніщо так не відштовхує чоловіка, як нав'язливість. Закохана жінка зазвичай втрачає контроль над собою і починає постійно телефонувати чоловікові, натякати на те, що пора б зустрітися. А ще гірше – постійно твердити про свою кохання до нього і про те, як вона нудьгує без свого милого. Від такої нав'язливості чоловіки зазвичай намагаються втекти і забути ці стосунки як страшний сон. Тому потрібно завжди намагатися стримувати свої пристрасні пориви і не заповнювати собою весь простір навколо чоловіка. Якщо чоловік не телефонує, майте терпіння і не телефонуйте першою, навіть якщо ви вмираєте від бажання почути улюблений голос. Завантажте себе роботою, навчанням, улюбленим хобі і не перетворюйте своє життя на суцільне очікування його дзвінків і візитів. Якщо чоловік відчуває, що ви повністю завойовані і готові заради нього на все і завжди, йому стає нецікаво, а ваша нав'язливість швидко почне дратувати. Створювати з вами сім'ю він не захоче.

 

Дуже хочете заміж? Не показуйте цього

Якщо чоловік відчуває, що ви поклали на нього око і прагнете в будь-який спосіб надягти йому обручку, то він, швидше за все, втече. Представники сильної статі терпіти не можуть, коли за них все вирішує жінка. А якщо ваша мама заводить розмову про те, яка її дочка – прекрасна господиня, а ви вкотре розповідаєте про шикарну весільну подорож своєї подруги, то це може сильно зашкодити вашим стосункам. Чоловік повинен сам захотіти з вами одружуватися, без усяких натяків із вашого боку! Він завойовник, і не відмовляйте йому в цьому.

Я така незалежна!

Часто буває так, що самотня жінка сама закріплює за собою цей статус, якщо на кожному кроці повторює, що вона незалежна і вільна! Це може бути захисна реакція, щоб не викликати співчуття у оточення, проте така позиція – їй же на шкоду, оскільки вона швидко стає способом життя. Чоловіки не люблять надто незалежних жінок, які все вирішують самі.. Вони починають комплексувати поруч із такою леді й довго коло неї не затримуються.

Ревнощі – згубні

Необґрунтовані й постійні ревнощі можуть вбити навіть найсильніші і романтичні почуття. Спочатку чоловіків це може забавляти і навіть їм лестить, але дуже швидко набридає і починає дратувати. Чоловіки не терплять, коли їх на кожному кроці контролюють, а то і шпигують, та ще влаштовують скандали. Особливо, якщо ваші підозри надумані, а з'ясування стосунків займають левову частку спільного часу. На таких жінках не те що не одружуються, а намагаються обходити десятою дорогою.

Не слухайте подруг

Якщо у вас з'явився гарний друг (улюблений), який до вас явно небайдужий, не слухайте нікого, крім свого серця. Адже "найкращі" подруги одразу почнуть нашіптувати, критикувати, висміювати його слабкі сторони і так далі. Поради подруг можуть зіпсувати ваші стосунки і навіть зламати вам життя. Тому завжди майте свою думку і не дозволяйте нікому втручатися у ваше особисте життя.

Юлія Мельничук

Повʼязані теми:

Наступна публікація