5 секс-трендів, які гріх не спробувати

5 секс-трендів, які гріх не спробувати

Фото: Credits

А ти любиш експерименти?

Секс-шопів і пікантних іграшок стає все більше, тому не дивно, що серед такого різноманіття з'являються власні тренди. Авжеж, незабаром вигадають нові забави для утіх. Але в тебе ще є час, щоб випробувати ті, які зараз дуже актуальні...

Іграшки зі штучним інтелектом

Цей рік можна назвати справжньою гарячою революцією, адже іграшки для дорослих почали «зчитувати» тонкощі людського задоволення і підлаштовуватися під свого власника. Серцебиття, дихання, реакції... Розумний девайс зафіксує все, щоб подарувати тобі ще більше приємних відчуттів.

Загадкове мистецтво «Корецца»

Інтимну близькість все частіше асоціюють з чимось невловимим і високим, адже це не тільки спосіб отримати оргазм. Насамперед, варто фокусуватися на власних вібраціях – тільки так можна дійти до піку насолоди. Саме цьому вчить мистецтво «Корецца» – ніжно спілкуватися, не квапитись і припинити перейматися майбутнім фіналом.

Реалістичні манекени

Нам варто забути про примітивних надувних жінок з відкритими губами. Секс-індустрія крокує разом з часом, а тому створює дуже реалістичних ляльок для твоєї насолоди.

До речі, у світі зростає тенденція на штучних сексуальних партнерів, тому вони ідеально підійдуть для імітації статевого акту і вміло забарвлять монотонні ночі.

Чоловіче щастя

Раніше іграшки для самозадоволення асоціювалися в основному з жінками. Втім, сьогодні такий тренд торкнувся і чоловічої половини людства – для того, щоб їм було ще приємніше, з'явилося чимало цікавих пристосувань.

Наприклад, масажери простати, або сучасні мастурбатори з різними режимами, які зроблять кожного чоловіка господарем своєї насолоди.

Менше імітацій – більше задоволення

Пари стали більш відвертими. Вони говорять про те, що їм подобається в сексі і, навпаки, не призводить до бажаного результату. Тепер у пріоритеті довіра, «хімія» і незабутні враження.

Яся

Чітайте також: Навіщо знімати домашнє порно і як це робити правильно. Радять фахівці

Повʼязані теми:

Наступна публікація