Аромаолії, що підвищують потенцію

Аромаолії, що підвищують потенцію

Фото: Credits

Кажуть, що ефірні олії-афродизіаки здатні прикрасити ніч кохання навіть найзануднішого офісного клерка. Яким чином ефірні олії впливають на потенцію і як їх застосовувати, нам розповіла лікар-реабілітолог, ароматерапевт Ольга Атакулієва.

Ефірні олії, що впливають на потенцію, підвищують чутливість, називають афродизіаками, від імені грецької богині Афродіти. За переказами, Афродіта носила пояс з певних трав, аромат яких міг збудити навіть богів. Існують також олії, які знижують статевий потяг. Вони називаються анафродизіаками.

Діє як афродизіак

Речовини аромаолії через нюховий центр впливають на гіпофіз. Той своєю чергою передає імпульс до статевих залоз. В результаті статеві залози включаються, і підвищується чутливість або збільшується збудження.

Чоловічі і жіночі

Відомі аромаолії для чоловіків і для жінок. Якщо жінка хоче збуджувати в чоловікові бажання, їй рекомендується використовувати жіночі олії: іланг-іланг, герань, троянду, жасмин. Достатньо одну з перерахованих олій в розведеному вигляді нанести на зап'ястя або за вухом. Олія, потрапляючи в пори, починає працювати з сальними і потовими залозами, особливим чином поєднується з тілом, створюючи цілий шлейф з феромонів і збуджує потяг у протилежної статі. При цьому ви не будете пахнути, як після застосування парфуму, а тим паче збивати з ніг своїм ароматом.

Якщо ви перед романтичною зустріччю приймете ванну з оліями-афродизіаками, то все ваше тіло просочиться компонентами олії, і ви самі станете як запашна квітка, як хмара чогось прекрасного, красивого, приємного.

Чоловікові для того щоб викликати у жінки сексуальний інтерес, щоб вона дивилася на нього більш чуттєво, підійдуть чоловічі афродизіаки: пачулі, ветивер, сандал. Ці олії працюють з чоловічою ендокринною системою.

Лаванда хоч і не належить до афродизіаків, але чинить розслаблювальну і заспокійливу дією. Людина після важкого трудового дня буде більш схильна до душевних бесід і до продовження вечора.

Для ароматизації приміщення краще використовувати композиції з чоловічих і жіночих олій. Наприклад, іланг-іланг добре поєднується з сандалом, а з жасмином поєднується пачулі.

Як правильно застосовувати

Для нанесення на зап'ястя або за вухом олію потрібно використовувати в розведеному вигляді. Для розведення потрібна косметична олія. Це може бути олія виноградних кісточок, зародків пшениці або горіхова. На чайну ложку такої олії знадобиться не більше 1-2 крапель ефірної. Такі олії, як іланг-іланг або герань мають сильний запах, тому їх краще розводити по 1 краплі на чайну ложку. Можна розводити аромаолії спиртом, але тоді підвищується летючість, і тонкий аромат ефірної олії буде швидко вивітрюватись.

Щоб прийняти ванну, достатньо 5-10 крапель ефірної олії. Але обов'язково потрібно використовувати емульгатор, у якому слід розчинити олію. Емульгатором послугує звичайна або морська сіль, молоко. Якщо молоко розвести з медом і додати жіночі афродизіаки, ви отримаєте ванну Клеопатри.

Для ароматизації приміщення крапніть 2-3 краплі олії в аромалампу. Лампу вибирайте таку, щоб відстань від основи до резервуара не перевищувала 12 см. Ідеальна відстань – 10 см. Нерозведену олію можна крапати в районі ліжка, на подушку.

Варіантом використання афродизіаків є і ароматизована свічка. Але слід пам'ятати, що свічка, в яку входять натуральні компоненти, не може коштувати дешево. Якщо є бажання похендмейдити, можна зробити свічку самостійно, розтопивши парафін і додавши в нього ефірні олії.

Застереження

Хоч афродизіаки рідше від всіх інших олій викликають алергічні реакції, перш ніж використовувати олію, бажано з'ясуйте, чи є у вас на неї алергія. Щоб це перевірити, нанесіть трохи аромаолії в розведеному вигляді трохи нижче ліктя, можна під пластир, приблизно на півдня. Якщо ви побачите на місці нанесення червону пляму, то ця олія вам не підходить і нею користуватися не варто. Погодьтеся, не дуже приємно, якщо в найкрасивіші моменти ви відчуєте нестерпний свербіж за вухом. Якщо ви запросили коханого або кохану на романтичну вечерю і хочете запалити аромалампу, краще все ж цей аромат спробувати як-небудь у звичайній побутовій атмосфері.

Не переборщіть. Бажано не використовувати олії більше, ніж рекомендують, тому що таким чином можна викликати зворотний ефект. Людині, яка стане задихатися в хмарі ароматів, навряд чи захочеться чогось більшого, ніж прогулянки на свіжому повітрі.

Не забувайте про те, що будь-яка аромаолія певним чином впливає на організм. Наприклад, герань знижує тиск. І якщо в ніч кохання переборщити з олією герані, можна викликати небажаний ефект. У разі падіння тиску у вас або у партнера настане спокій, сонливість, небажання активних дій. У тієї ж герані є ще одна назва «вухогорлоніс», тому що ця олія підвищує дренажну функцію. Буде не дуже приємно, якщо під час бесіди у вас почнеться напад кашлю.

Перед використанням аромаолії обов'язково знайдіть і прочитайте інформацію про показання і протипоказання до неї.

Авдотья Розгуляєва

 

Наступна публікація