Кохає чи ні: дізнайся про його почуття за оргазмом

Кохає чи ні: дізнайся про його почуття за оргазмом

Багато жінок оцінюють своїх коханців за тим, наскільки вони вправні в ліжку. Тобто чи він намагається доставити задоволення, чи ні. Але мало хто замислюється про те, що старання чоловіка прямо залежать від його ставлення до жінки. Давайте по черзі.

Стосовно жінки в ліжку чоловіки бувають різні. І часто той самий чоловік з різними жінками поводиться по-різному. Важко вивести однозначні характеристики, але ми спробуємо охарактеризувати найпоширеніші тенденції.

Закоханий чоловік

Коли чоловік справді закоханий у жінку, він її дуже хоче. Буває платонічна закоханість, без пристрасті. Але тоді і до ліжка не доходить або доходить рідко, він боязкий і не наполегливий. Але ми будемо говорити зараз про чоловіка, який палає пристрастю до коханої жінки. У цього чоловіка все гаразд з ерекцією, він хоче сексу часто і стабільно. При цьому йому важливо, щоб його кохана відчувала те ж, що і він, тобто насолоджувалася близькістю. Якщо він закоханий набагато сильніше, ніж ви, він може навіть вам натякнути на вашу холодність. Але скоріше у формі скарги або прохання, але ніяк не докору. Він буде вас питати, що не так, як вам подобається і не подобається.

Закоханий чоловік, крім сексу, захоче проводити з вами більше часу, буде дарувати вам квіти і подарунки, запрошувати на побачення, влаштовувати приємні сюрпризи. Ось так виглядає справжня зацікавленість чоловіка в жінці.

Заморожений чоловік

Це чоловік, або зневірений у стосунках, або ж у нього не було достатнього досвіду стосунків, щоб відчувати себе впевненіше і менш закомплексовано з жінками. Він може бути цілком спроможний фінансово, але коханець з нього поганий. Взагалі, у чоловіків, які тривалий час не зустрічаються з жінками, не фліртують і не заводять романи, з сексом туго, ерекція або слабка, або він довго не може завершити статевий акт, або завершує занадто швидко. Про таких чоловіків жінки кажуть, що вони погані коханці. Але вони можуть бути дуже відданими, відповідальними і темпераментними потім, коли за достатнього терпіння з боку партнерки відтануть.

Гіпервідповідальний чоловік

Є такий тип чоловіків, які беруть на себе занадто багато відповідальності. Якщо він дуже старанний у ліжку, намагається доставити вам максимум насолоди, вважає своїм боргом зробити з вами кілька статевих актів за ніч, знайте – найімовірніше, це не темперамент, а його гіпервідповідальність. Він буде відчувати свою провину, якщо ви підете від нього голодною. Якщо з часом ваш коханець почне "пропадати", агрументуючи завантаженістю на роботі або хворобою улюбленої бабусі, значить, він виснажився, намагаючись тягнути на собі відповідальність за ваш оргазм. Він буде відчувати роздратування у відповідь на ваші прохання про зустрічі і дистанціюватися. Щоб продовжити стосунки з гіпервідповідальним чоловіком, краще не дозволяти йому так сильно і багато старатися. Нехай краще ви залишитеся трохи голодною, ніж він з вами втомиться і незабаром вже нічого не захоче.

Байдужий чоловік

У нього може бути сильний темперамент, він може бути невтомним коханцем, у нього буде хороша стабільна ерекція, але вам від цього не буде жодної радості. Тому що такого чоловіка хвилює лише його задоволення, а жінка ним сприймається як об'єкт для задоволення похоті. При цьому він може бути красивий, сексуальний, в нього можна закохатися. Але не намагайтеся розбудити в такому чоловікові кохання. Відмовляйтеся від зустрічей, якщо він не готовий робити вам приємно. Можливо, вас якраз він так хоче, що буде перебудовувати свою поведінку. Але розраховувати на це не варто, щоб не набудувати зайвих очікувань і потім не плакати від розчарування.

Любитель жінок

Є такі чоловіки, які до багатьох жінок відчувають пристрасть. Він може поводитись з вами як закоханий чоловік, намагатися вам догодити в ліжку. Він може бути чудовим коханцем, ніжним і турботливим. Але не ведіться на його ніжність, подивіться, як він до вас ставиться поза ліжком. Якщо він не хоче з вами зустрічатися все частіше, якщо не проводить з вами час поза ліжком, не витрачає грошей, найімовірніше, таких, як ви, у нього ще кілька.

Оцінювати чоловіків за їх сексуальним талантом – це ставитися до них не як до живих людей зі своїми особливостями, а як до об'єктів для задоволення своїх потреб. Вони це відчувають і навряд чи будуть хотіти продовжувати з вами стосунки. Якщо вам подобається чоловік, постарайтеся визначити, чого він хоче і як він до вас ставиться, і вже з огляду на це вибирайте свою поведінку з ним.

Авдотья Розгуляєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація