Техніка грубого сексу

Техніка грубого сексу

Фото: Credits

Жінки за своєю натурою ніжні створіння. Але іноді хочеться і гарячіше. Тоді вони починають фантазувати про те, щоб зайнятися диким, грубим сексом зі своїм коханим. І це абсолютно нормально, якщо поставитися з розумом і фантазією.

Відразу обмовлюся, що ми зараз не будемо торкатися теми БДСМ, розповідати про биття батогами, зв'язування мотузками і гасіння сигарет об ніжну жіночу шкіру. Тільки про те, що мається на увазі під грубим сексом у звичайних людей.

Особливості грубого сексу

Найчастіше в такому вигляді сексу чоловік виступає в ролі активного, домінувального партнера, а жінка покірно підкоряється. Багато жінок потай фантазують про те, щоб прийшов сильний чоловік і просто взяв так, як він хоче. У цьому виражається потяг деяких жінок до підпорядкування. Це ще не мазохізм в чистому вигляді, оскільки тут немає болю і насолоди від нього, а швидше, тваринна, неконтрольована пристрасть. В деяких випадках в ролі домінувального партнера під час грубого сексу виступає жінка.

Види грубого сексу

Під грубим сексом в побутовому розумінні мається на увазі таке:

Активний секс без попередніх ласк. Чоловік підходить ззаду, без зайвих церемоній задирає дамі спідницю, знімає з неї трусики, притискає її до стіни або перехиляє її тулуб вперед (на столі, на підвіконні, через перила і т. д.) і, власне, розпочинає коїтус. При цьому можна міцно, але не занадто жорстко зібрати у долоню її волосся на потилиці і тримати протягом всього статевого акту. І забудьте про плавні повільні рухи! Всі зворотно-поступальні рухи повинні бути поривчастими, швидкими і сильними. Ще цілком прийнятний варіант, коли чоловік просто кидає жінку на ліжко, при цьому швидко розстібає і знімає штани (не до кінця) і мовчки береться до сексу.

Укуси, ляпаси, щипання, подряпини. Чоловіки, зазвичай, практикують ляскання по сідницях під час коїтусу і стискання, наприклад, грудей або шиї. Важливо при цьому не придавити занадто сильно, щоб дівчина не задихнулася і не застогнала від болю, а не від насолоди. Жінка під час дикого сексу може пустити в хід манікюр і роздряпати спину партнера.

Грубі слова. Найчастіше під час грубого сексу чоловік робить все мовчки. Але є такі, хто в пориві пристрасті може кинути яке-небудь грубе слівце на адресу своєї партнерки. Однак потрібно не забувати про вподобання самої партнерки. Хтось нормально сприйме, якщо їй хлопець скаже їй: "Ти моя маленька хвойда", а інша може образитися і більше не прийти.

Зв'язування та інші способи фіксації. Є такий веселий вираз: "Добре зафіксована жінка попередніх ласка не потребує". В техніці побутового грубого сексу можна використовувати ігрові наручники, просто ремінь або пояс для того, щоб знерухомити партнерку, "прикувати" наручниками до бильця ліжка і зімітувати насильство.

Запобіжні заходи

Якщо ви часто займаєтеся грубим сексом, то не забувайте про штучне мастило, оскільки природне найчастіше виділяється під час прелюдій, які у грубому сексі зведені до найменшого мінімуму.

Не варто також забувати про стоп-сигнали, які мають бути заведені в парі, яка практикує грубий секс. Домінувальний партнер може захопитися, занадто добре увійти в роль і заподіяти реального болю партнерці. Тому про стоп-сигнали краще домовитися заздалегідь. У тому випадку, якщо партнеру, що підкоряється, стає некомфортно, він вимовляє якесь стоп-слово, і партнер зупиняється. Адже в будь-якому вигляді сексу, навіть якщо це секс на межі насильства, важлива повага і бережливе ставлення партнерів один до одного

І останнє попередження. Грубим сексом краще займатися з постійним партнером, якому ви довіряєте. Це знизить ризик заразитися, наприклад, гепатитом С або ВІЛ, оскільки за такого виду сексу ризик травми й зараження через кров високий.

Авдотья Розгуляєва

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація