Великий член – великі труднощі

Великий член – великі труднощі

Фото: Credits

Чоловічий орган значних розмірів привабливий лише в порнофільмах. У реальному житті власники неабиякої чоловічої принади дуже часто страждають через такий подарунок природи. Втім, як і їхні подруги.

Коли я зважилася на інтим з іншим чоловіком після приємних у всіх сенсах стосунків з власником середньостатистичного пеніса, я пізнала два відчуття: в емоційному плані – подив, у фізичному – нестерпний біль. Все від того, що розміри принади мого нового обранця дещо перевищували позначку 20 см. Про те, щоб отримати хоч якесь задоволення, вже не могло бути й мови. Пізніше цей чоловік розповів мені про свою біду. Виявляється, я далеко не перша дівчина, з якою він зазнає фіаско. Більшість дам припиняють спілкуватися з ним після першої ж ночі.

Розміри більшості членів у збудженому стані у представників європеоїдної раси коливаються між 15 і 18 сантиметрами. Отже, якщо у чоловіка член в ерегованому стані довший за 18 см, він за правом вважається великим. Найбільший член у світі, за офіційними даними, мав довжину 32 см, за неофіційними – 45.

Часто у власників великого члена виникають психологічні проблеми, пов'язані з сексом. Це неправда, що якщо він великий, то дівчата липнуть до його господаря. І також неправда, що великим членом вихваляються і виставляють напоказ. Хоча, не виняток, що подібний ексгібіціонізм іноді зустрічається і є якраз свідченням його психологічних проблем.

Що ж робити чоловікові з дуже великим членом? Головне – прийняти його як даність. Що дане природою, оскаржувати гріх. І, звичайно, потрібно не просто з цим жити, а й отримувати задоволення. Тож не поспішайте піддаватися аскезі, а постарайтеся налагодити своє статеве життя з протилежною статтю.

Справді, не кожна жінка здатна оцінити велику принаду гідно. Особливо якщо це стосується мініатюрних дівчат з вузькою піхвою. Але не перевелися ще жінки, які з задоволенням приймуть ваше багатство у своє лоно. Це:

  • Дівчата з від природи просторою піхвою. Зустрічаються такі вагіни, в яких нормальні чоловічі органи потопають. Як мовиться, на кожну гайку знайдеться свій гвинтик;
  • Жінки, які народжували, і не раз. Після пологів піхва дещо розтягується;
  • Любительки грубо й болюче;
  • Терплячі й емпатійні. Якщо дівчині вистачить такту і розуміння не покинути вас відразу, як тільки відчує дискомфорт, з такою партнеркою обов'язково вийде спільно налагодити нормальне сексуальне життя.

А тепер кілька порад, як, маючи архівеликий орган, доставити дівчині задоволення і самому не втрапити в халепу.

Фото: Getty Images/Fotobank

1. Перед початком статевого акту поясніть своїй обраниці хоча б загалом суть проблеми, щоб дати їй час підготуватися хоча б морально. Далеко не кожна дама звикла до сюрпризів в ліжку. Ваша партнерка має право знати заздалегідь, з чим їй доведеться зіткнутися.

2. Велику увагу приділіть попереднім пестощам. Потрібно постаратися максимально налаштувати партнерку, розслабити її, збудити. Стінки піхви еластичні і здатні розтягуватися під час збудження. У середньому, 90% жінок у стані збудження можуть прийняти в себе ерегований статевий член довжиною 22 см і охопленням 19 см! Достатньо тільки трохи терпіння, ласки і ніжності.

3. На початковому етапі користуйтеся мастилом. Входьте всередину максимально акуратно, не поспішаючи.

4. Застосовуйте спеціальні насадки, які зменшують глибину проникнення. Вони продаються в секс-шопах. Змащення і насадки запобіжать травмам піхви, які часто виникають у непідготовлених пар.

5. Використовуйте позу, в якій партнерці буде максимально комфортно. Найприйнятнішою позою у вашому випадку буде класична "місіонерська" або "наїзниця".

6. Постарайтеся бути якомога більш пасивними. Розпалившись, ви можете дати собі волю і зробити боляче вашій партнерці. Нехай у неї буде повна свобода дій. Вона сама вибере правильний ритм і глибину.

Переваги члена великого розміру:

  • Можливість контакту з шийкою матки, яка є дуже чутливою зоною.
  • Можливість глибокого подразнення рецепторів в глибині піхви.
  • Більше тертя об стінки піхви.
  • Під час сексу можна використовувати будь-яку позу, якщо це комфортно для партнерки. В деяких позах статевий член невеликого розміру входить недостатньо глибоко.
  • Під час контакту статевий член не буде вислизати назовні.
  • У рухів статевого члена в піхву велика амплітуда.

Авдотья Розгуляєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація