Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров

Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров

Фото: Credits

Миті солодше, ніж десерт.

Приглушене світло спонукає втілювати в життя заповітні бажання. І якби ніч вміла бентежитися, то обов'язково б «почервоніла» від побаченого: щирість, любов, спокуса. Вона також мотивувала кожну пару спробувати щось нове. Наприклад, еротичний масаж. І оскільки наша подруга-темрява скромно відмовчується, ми розповімо, як зробити кожен дотик пристрасним і особливим.

Натякни на продовження

Перед тим, як починати зводити половинку з розуму, зроби їй приємний сюрприз – запроси разом з собою прийняти душ або ванну. Нехай її зустрічає заздалегідь продумана романтична атмосфера, а в ній – любов і ваші силуети, які стануть одним цілим. І навіть якщо все зайде надто далеко, не дозволяй подіям розвиватися швидше, ніж потрібно... далі буде ще цікавіше.

Підійди до процесу творчо

Пестити, розтирати, прасувати – це основні складові незабутнього масажу, і якісь хитромудрі техніки тобі ні до чого. Секрет простий – відчувати і робити те, чого хочеться. Проте від деяких порад я все ж не втримаюся. Почни зі спини, але не пожалій лагідності – якщо хочеш, щоб партнер у твоїх руках «танув», немов кулька морозива, залучаючи в процес всю свою чарівність і красу. Далі переходь до живота, рук і ніг...

Зупинися

У кожної людини свої ерогенні зони, і саме їм варто приділити максимум уваги. Ніжний поцілунок в шию, еротичний шепіт на вушко, «малювання» по тілу уявних ліній – потаємна мрія кожного. Настав час здійснювати бажання! Якщо хочеш додати ще більше «перцю», зав'яжи очі коханому і цілуй сильніше. Сумніваюся, що вона буде чинити опір.

«З'їж» свою половинку!

Спеціальний їстівний масажний крем подарує не тільки чуттєвий еротичний масаж, а жахливо жаркі прелюдії. М'які рухи в поєднанні з гарячими поцілунками розбурхають уяву обох, і більше ніяка сила не зможе утримати шалену пристрасть. «Смачний» момент стане чудовим завершенням масажу, але ще прекрасніше початком бурхливої ночі!

Яся

Читайте також: 5 секс-трендів, які гріх не спробувати

Повʼязані теми:

Наступна публікація