На основі віскі: як приготувати натуральний засіб проти застуди

На основі віскі: як приготувати натуральний засіб проти застуди

Як приготувати натуральний засіб проти застуди з віскі / Фото: Credits

Холодна пора — це час затишних вечорів, гарячого шоколаду та святкових радощів. Але це також період, коли до нас непомітно підкрадаються застуда та грип. 

На сторінці Baltic Health розповіли про природний засіб, який здатен заспокоїти неприємні симптоми застуди. Він може стати вашим сімейним секретом у боротьбі з грипом, застудою та кашлем. 

Застуда супроводжується різними неприємними симптомами: лоскотанням у горлі, невпинним кашлем і чханням. Все це справжній "крик" про допомогу вашого організму. І тут на у пригоді стане природне зілля, яке не лише знімає симптоми, але й покращує ваше загальне самопочуття.

Користь інгредієнтів

  • Мед — це природний засіб від кашлю, який має антисептичні властивості. Він допомагає заспокоїти біль у горлі та зменшити запалення.
  • Лимон — багатий на вітамін C, який зміцнює імунну систему та допомагає організму боротися із застудою.
  • Віскі — хоч це може здатися незвичним, він може допомогти розширити кровоносні судини та забезпечити тепле полегшення.

Інгредієнти:

  • Мед - 1 л
  • Лимонний сік - 1/2 шт.
  • Віскі - невелика порція 

Приготування:

  • Змішайте мед, свіжовичавлений лимонний сік і трохи віскі.

Приймайте цю суміш на ніч. Ця проста суміш допоможе вам заспокоїти горло та зменшити кашель. Ви відчуєте, як ваше тіло відновлюється, а неприємні симптоми відступають.

Попри користь цього природного засобу, завжди важливо прислухатися до свого організму. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми чи приймаєте ліки, обов’язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем перед вживанням цього засобу.

Природні засоби можуть стати вашими найкращими союзниками під час сезону застуд. Використовуючи прості інгредієнти, ви зможете не лише полегшити свої симптоми, але й зміцнити імунну систему. 

Читайте також:

Збираємо домашню аптечку: ліки від застуди, ГРВІ і ковіду

Збираємо домашню аптечку: ліки від застуди, ГРВІ і ковіду

Повʼязані теми:

Наступна публікація