Інтимний плазмоліфтинг: як поліпшити свою чуттєвість

Інтимний плазмоліфтинг: як поліпшити свою чуттєвість

Фото: Credits

Останнім часом жінки все частіше вдаються до такого методу омолодження як плазмоліфтинг. В світі він відомий як PRP-технологія. Якщо говорити коротко, то це  ін'єкції з плазми власної крові жінки, які вводяться в проблемні зони тіла, водночас не тільки в шкіру обличчя, шиї і місця появи розтяжок, але і в інтимні зони. 

Інтимний плазмоліфтинг дуже добре себе зарекомендував, він здатний не тільки омолодити, але і допомогти позбутися багатьох неприємних гінекологічних проблем. Але далеко не всі жінки обізнані і розуміють суть цієї технології. Деяких просто відлякує слово "кров", але боятися зовсім нічого. Детальніше про інтимний плазмоліфтинг розповів житомирський акушер-гінеколог вищої категорії Ігор Вовк - сертифікований спеціаліст з естетичної гінекології та гістероскопії  "Приватної медичної практики Руслани Вовк” (https://dr-vovk.com.ua).

Як працює плазмоліфтинг?

Перед тим, як почати процедуру, спеціаліст набирає з вени власну кров жінки, пропускає її через центрифугу для того, щоб відділити плазму крові, яка містить багато тромбоцитів. Вони можуть трансформуватись в будь-яку клітину, яку потребує організм. Крім того, тромбоцити містять гормони росту, які активізують процес метаболізму, тобто прискорюють процес оновлення клітин. Рідину, збагачену тромбоцитами, вводять жінці у вигляді ін'єкцій підслизово. В результаті слизова омолоджується, повертається її еластичність, колір, чутливість. Ефективність збільшується, якщо паралельно коригується гормональний стан організму. 

 Кому потрібен інтимний плазмоліфтинг?

Якщо жінка відчуває сухість, свербіж і печіння піхви, або в неї є хронічні запалення статевих органів, захворювання шийки матки, піхви та вульви, їй показаний плазмоліфтинг. А також якщо у неї утворилися спайки піхви та вульви після пологових травм. Процедура поліпшить стан і тих, в кого виявлено провисання та в'ялість м'яких тканин промежини та стінок піхви, зниження тонусу шкіри та зниження лібідо чи аноргазмія. Крім того, він показаний у разі клімаксу і дискомфорту в інтимному житті. 

Який результат очікувати?

Після проведення певного курсу плазмоліфтингу відновлюється слизова оболонка шийки матки, менструальний цикл, підвищується тонус м'язів тазового дна, зменшуються післяопераційні  рубці, поліпшується кровообіг та клітинний обмін речовин. Крім того, зникають запалення, а також такі неприємні відчуття як сухість, свербіж та печіння слизової. Знищуються інфекції, бактерії, нормалізується мікрофлора піхви. Під впливом рідини, збагаченої тромбоцитами, стимулюється загоєння уражених тканин, підтягуються тканини промежини й зовнішніх статевих органів, зникає провисання тканин, а самі тканини омолоджуються. Як результат - у жінки посилюються приємні відчуття під час статевого акта і вона почувається молодшою на десяток років.

Чи існують протипокази?

Як за будь-якої медичній процедури, існують деякі протипокази. Цю технологію не можна застосовувати тим, в кого діагностовані злоякісні новоутворення, системні захворювання крові, аутоімунні хвороби. Бажано відкласти проведення процедури вагітним жінкам і тим, хто годує дітей грудьми.  Краще утриматися від процедури тим, хто має психічні захворювання. Що стосується алергічних реакцій на власну плазму, то вони виключені, але може бути певна реакція на антикоагулянт, який використовується під час відділення плазми. 

Щоб уникнути небажаних наслідків, потрібно розповісти спеціалісту про всі особливості свого організму і випадки ускладнень, які траплялися у житті. Але боятися ін'єкцій не потрібно - йдеться про мініукол тоненькою голочкою, який практично не відчуваєш.

Коли жінка відчує ефект після проведеного плазмоліфтингу і чи потрібна реабілітація?

Як правило, жінка відчуває ефект вже після другої або третьої процедури плазмоліфтингу, хоча для повного досягнення бажаного результату потрібно провести чотири процедури. Що стосується реабілітації, то вона зовсім не потрібна. Проведення інтимного плазмоліфтингу ніяк не заважає жінці вести звичайний активний спосіб життя, до якого вона звикла.  

Читайте також: Естетична гінекологія: кому показана ниткова пластика зони промежини

Наступна публікація