5 швидких і смачних сніданків для дітей

5 швидких і смачних сніданків для дітей

Фото: www.credits

Дитячий сніданок повинен мати такий вигляд, щоб дитина хотіла його з'їсти.

Сніданок - найважливіший прийом їжі для дитини. Але саме з ним у батьків часто бувають проблеми. З ранку дитина має їсти досить корисну їжу. Насамперед, ця їжа повинна бути багата на вуглеводи, які швидко засвоюються.

Молочна каша

Оптимальний і недорогий варіант – вівсянка. Однак багато малюки її не дуже люблять. Щоб зацікавити дитину, додайте до звичайної каші свіжі ягоди, сухофрукти або морозиво. Для аромату додайте щіпку кориці або ванілі. Прикрасити страву можна солодким сиропом.

Овочевий омлет

На сніданок для дитини добре підійде овочевий омлет. Ви можете збити яйця з молоком і приготувати пишний омлет. В якості начинки можна використовувати овочі. В омлет можна додати і зелені листові овочі, наприклад, шпинат або петрушку. Це гарне джерело найважливіших амінокислот.

Сирники

Можна приготувати сирники. Вони мають бути маленькі, акуратні, зі сметаною, медом або конфітюром. Сирники можна спекти в духовці, треба тільки перевернути їх для повної готовності. Перед подачею сирники слід красиво оформити (наприклад, намалювати сонячні промені з варення). Також можна прикрасити ягодами.

Мініпіца

На скибочку хліба намажте трохи вершкового масла. Викладіть на хліб вибрані інгредієнти, нарізані кубиками, наприклад, ковбасу, помідори і болгарський перець. Зверху посипте тертим сиром. Поставте в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини.

Запіканка

Запіканку називають однією з найбільш корисних страв для дітей. Її можна приготувати з різних інгредієнтів, завдяки яким страва буде мати завжди новий смак. По всьому світу зараз популярні запіканки з макаронними виробами через свою простоту. Обов'язково перед подачею прикрасьте блюдо листком зелені, помідорами або морквою.

Чітайте також: яким повинен бути правильний сніданок.

Стаття з добірки новин:
Здоров'я дитини
Наступна публікація