Батьки-молодці: зірки, які обожнюють своїх дітей

Батьки-молодці: зірки, які обожнюють своїх дітей

Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс / Фото: Reuters

Вважається, що секс-символ повинен бути самотнім – наявність у нього дружини або постійної подруги і вже тим більше дітей неприпустимо, оскільки позбавляє його прихильниць надії на взаємність: хто стане закохуватися в людину, яка є щасливим чоловіком і батьком? Ці зірки залишаються привабливими для жіночої частини аудиторії, незважаючи на те, що обожнюють своїх дітей.

Девід Бекхем. "Божевільний татусь"

Девід Бекхем із дітьми / Фото: Instagram Вікторії Бекхем

Про те, що Девід Бекхем – зразковий батько, відомо всім, не дарма дружина називає його "божевільним татком". Саме він, а не Вікторія, яка часто буває у роз'їздах, будить вранці синів і доньку, готує їм сніданок і розвозить по навчальних закладах, а потім забирає назад – годує обідом, робить з ними уроки, перевіряє щоденники та зошити, читає на ніч казки. Здавалося б, розпорядок дня сім'ї розписаний по хвилинах, але у Девіда знаходиться час і для того, щоб погуляти з дітьми або сходити з ними у кафе – жителі Лондона часто бачать дружну сімейку в міських парках і кафе-фастфудах.

Кого зі своїх чотирьох дітей Бекхем любить найбільше? Навряд чи він зможе відповісти на це запитання. Бруклін був його першою дитиною, він з'явився на світ, незважаючи на вердикт лікарів про те, що Вікторія ніколи не зможе народити. Ромео страждає на епілепсію, тому батьки приділяють йому більше уваги, ніж іншим. Круза в сім'ї прозвали "цементом" – його народження врятувало Девіда і Вікторії від розлучення, знову об'єднавши їх. Ну а доньку Харпер, схоже, забрала собі всю батьківську ніжність: завдяки їй цей сильний чоловік зміг відчути себе м'яким і розслабленим. Заради доньки Бекхем здатний просидіти цілий вечір з клаптями тканини і голкою, адже Харпер попросила тата зшити сукню для її ляльки.

Меттью Макконахі. Плодовитий техасець

Меттью Макконахі / Фото: Sunday Mirror

Не менш дітолюбна зірка – суворий американець Меттью Макконахі. Шанувальники вважають, що секрет щасливої сім'ї актора і його дружини, бразильської моделі Каміли Альвес, криється саме в наявності в сім'ї дітей, яких у пари поки що троє – це сини Леві і Лівінгстон і донька Віду. Причому в законному шлюбі на світ з'явився тільки малюк Лівінгстон, двоє інших народилися у Каміли і Меттью до його укладення. Подружжя ніде не з'являються тільки удвох – куди б вони не йшли, компанію їм складають діти. Єдине, що засмучує Макконахі, це заява його дружини про те, що вона більше не хоче мати дітей – у всякому разі, поки він мріяв про те, щоб

Кріс Гемсворт. "Вусатий нянь"

Кріс Гемсворт, який прославився виконанням ролі Тора в кінематографічному всесвіті Marvel, встигає поєднувати кар'єру з батьківством – у нього та його дружини, актриси Ельза Патакі, троє дітей: донька Індія і сини-близнюки Трістан і Саша. В інтерв'ю Кріс часто говорить, що діти радують його набагато більше, ніж акторська кар'єра, тому він, яким би не був зайнятим, завжди знаходить для них час і сили. Так, повернувшись з фільмувань, він може нашвидкуруч приготувати дітям вечерю, а законний вихідний часто присвячує іграм, які вигадує сам – наприклад, посвячує доньку і близнюків у супергерої.

Тяга Гемсворта до дітей проявилася задовго до появи на світ його власних нащадків. Відома історія, коли він у перервах між кастингами няньчив дітей свого агента Вільяма Ворда, тому що їх не було з ким залишити. "Всім, хто смакує цей факт моєї біографії, – говорить актор в інтерв'ю, – можу сказати одне: "Так, я був вусатим нянем! Що поганого в тому, що я люблю дітей і вмію з ними порозумітися?"

Райан Рейнольдс. Батько-гуморист

Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс / Фото: Reuters

Райан Рейнольдс, який є щасливим батьком двох доньок, Джеймс і Інес, яких народила йому Блейк Лайвлі, ледь не кожен свій день, а часом і кожен крок – описує на своїй сторінці в соціальній мережі.

До того ж робить це з таким гумором, що читачі від душі регочуть і радять акторові зібрати всі його пости разом і опублікувати – охочих придбати такий цитатник набереться чимало. Чого варте, наприклад, ось це висловлювання актора: "Я сказав своїй доньці, що сонце заходить тому, що вона погано поводиться. Тепер замислююся про написання книжок із педагогіки".

Орландо Блум. Тато-щасливчик

У зірки "Піратів Карибського моря" Орландо Блума поки тільки один син – Флінн, якого народила йому колишня дружина Міранда Керр. Але, судячи з того, як актор ставиться до хлопчика, він стане батьком ще не один раз.

Блум обожнює робити з сином селфі, але не поспішає ділитися ними зі своїми фанатами, а ось розповідати про Флінна актор може годинами. "Мені дуже подобається бути батьком, – каже Орландо в інтерв'ю, – завдяки появі сина в моєму житті я почуваюся щасливчиком. Я не розумів людей, які говорили, що дитина повністю змінює наше життя, поки не переконався у цьому на власному досвіді. Флінн відкрив моє серце".

Двейн Джонсон. Сентиментальна "Скеля"

Ще один багатодітний батько – зірка франшизи "Форсаж" Двейн "Скеля" Джонсон. У актора є три доньки: Симона – від шлюбу з кубинкою-продюсером Дені Гарсія, і Жасмін та Тіана – їх народила акторові його подруга, співачка Лорен Хошиан, з якою він живе вже дванадцять років. Фото і відео з малятами, які Джонсон викладає в інтернет, без зайвих слів говорять про почуття, які "Скеля" відчуває до них.

Змінилося ставлення Двейна і до його фактичної дружині Лорен – після присутності на пологах Тіани, під час яких він тримав свою подругу за руку, витирав їй сльози і, врешті-решт, перерізав пуповину, він вважає її – втім, як і всіх жінок – справжнім божеством. "Мені важко висловити той ступінь любові, поваги і захоплення, які я відчуваю до Лорен і всіх матерів та жінок у світі", – сказав Джонсон в інтерв'ю.

Кріс Претт

Кріс Претт і його син Джек / Фото: Getty Images

Син виконавця ролі Зіркового Лорда у фільмах "Вартові галактики" і "Месники", американського актора Кріса Претта, Джек, з'явився на світ недоношеним – на дев'ять з половиною тижнів раніше терміну. Він важив всього півтора (!) кілограма, до того ж незабаром після народження йому довелося зробити складну офтальмологічну операцію. Претту і його колишній дружині Ганні Феріс довелося пережити складний час, коли лікарі боролися за життя хлопчика, який перебував у реанімації для новонароджених на межі життя і смерті. "На знімальному майданчику я виконував багато складних трюків, – зізнавався згодом Кріс в інтерв'ю, – але ніщо не може зрівнятися з тим, яке це – бути чиїмось батьком". Претт проводив багато часу поруч з сином – тримав його на руках, заколисував і співав колискові пісні.

День, коли Претт і Феріс змогли забрати Джека додому, став найщасливішим у їхньому житті. На жаль, любов до сина не втримала пару від розлучення – через п'ять років після його народження Кріс і Ганна оголосили про розставання. Але, зрозуміло, це не означає, що він не буде й надалі піклуватися про хлопчика.

Читайте також: Два Даніелі і красиве весілля: історія кохання шведської кронпринцеси Вікторії

Повʼязані теми:

Наступна публікація