Матусині синочки і дочки: зірки, які довго жили з батьками

Матусині синочки і дочки: зірки, які довго жили з батьками

Крістен Стюарт з батьком / Фото: Getty Images

У зірок немає горезвісного квартирного питання – вони в змозі купити собі найдорожчу нерухомість. Проте є серед знаменитостей і ті, хто, незважаючи на популярність і матеріальну незалежність, продовжують жити з батьками.

Бредлі Купер

Бредлі Купер довго жив зі своєю матір'ю Глорією Кампано. Вона переїхала до сина після того, як помер від раку її чоловік, батько Бредлі, Чарльз Купер. "Смерть тата стала великим ударом для нас обох, – зізнавався Бредлі в інтерв'ю, – тому ми були потрібні одне одному: я підтримував і підтримую її, а вона – мене". Мати й син могли б оселитися в сусідніх будинках – Купер у своєму будинку, а Глорія – в гостьовому, але вони розташувалися у кімнатах поруч. За словами Бредлі, це було дуже зручно, тому що вони могли разом проводити час і веселитися. Єдина людина, якій подібні стосунки сина і матері не припали до смаку, це дівчина Купера, з якою він зустрічався на той час – актриса Зої Салдана. Кажуть, саме тому пара розійшлася.

Дженніфер Лоуренс

Ель Феннінг з мамою / Фото: Getty Images

Зірці "Голодних ігор" Дженніфер Лоуренс подобається жити з батьком і матір'ю, з якими у дівчини дружні стосунки. Актриса вважає, що поки не готова жити самостійно, а з хлопцями стосунки у неї, як на гріх, не складаються – Дженніфер зустрічалася з актором Ніколасом Голтом і режисером Дарреном Аронофскі, але офіційним оформленням ні одні, ні інші стосунки не закінчилися. А от батьки, на думку Лоуренс, ніколи не покинуть і не зрадять її.

Ель Феннінг

Дженніфер Лоуренс з мамою / Фото: Getty Images

Ель Феннінг живе з батьками за ініціативи своєї мами, Гетер Джой Аррінгтон, яка була категорично проти того, щоб дочка поїхала з батьківського дому. Таку поведінку матері можна зрозуміти: Ель стала відомою дуже рано – до вісімнадцяти років юна актриса зіграла в п'яти десятках фільмів. Зараз Феннінг двадцять, але для своїх батьків вона, як і раніше, є дитиною. До того ж Гетер справедливо вважала: на акторському шляху Ель чекає багато спокус, тому буде краще, якщо вона наглядатиме за дочкою. В інтерв'ю актриса розповідає, що мріє про власне житло, куди незабаром і переїде. Але, дуже ймовірно, що квартира Ель переважно буде порожньою – актриса так звикла жити з батьками, що до самостійності звикне не одразу.

Зендая

Зендая / Фото: Associated Press

Зірка каналу Disney живе з батьками, зокрема із меркантильних міркувань. Юній актрисі подобається, коли за нею доглядають, а хто може зробити це краще, ніж власні мама і тато! В інтерв'ю Зендая розповідає, що батьки будять її вранці, годують сніданком, безкоштовно підвозять на роботу, а ввечері чекають, коли вона повернеться, подають смачну вечерю і розпитують про те, як пройшов день. "Якщо я поїду з батьківського дому, – каже Зендая, – мені доведеться робити це самій, а дуже не хочеться".

Крістен Стюарт

Крістен Стюарт з батьком / Фото: Getty Images

Зірка "Сутінків" Крістен Стюарт навідується в батьківський дім час від часу – коли їй потрібно вилікувати душевні рани. Так, розлучившись зі своїм партнером із "сутінкової" саги Робертом Паттінсоном, вона переїхала до батьків, щоб мати можливість поплакатися у мамину жилетку. Правда, мати актриси, режисерка і сценаристка Джулз Стюарт тоді і сама потребувала моральної підтримки і співчуття – вона подала на розлучення з батьком Крістен, телепродюсером і менеджером Джоном Стюартом, тому їм було про що поговорити одна з одною. Незважаючи на те, що батьки Крістен розлучилися через "непримиренні розбіжності", актриса все одно вважає, що не готова до повної самостійності і час від часу живе у мами.

Демі Ловато

Демі Ловато з мамою / Фото: Getty Images

Демі Ловато і рада б жити самостійно, але лікарі вважають, що їй не варто з цим поспішати. Справа в тому, що лікарі діагностували у дівчини біполярний розлад – психіатричне захворювання, що характеризується перепадами настрою і різкою та невмотивованої зміною видів діяльності. Людині з таким діагнозом не рекомендується залишатися на самоті, обов'язково потрібно, щоб хтось був поруч і в разі чого міг би допомогти їй.

Тейлор Лотнер

Тейлор Лотнер з батьком / Фото: Getty Images

Ще одна зірка "Сутінків" – актор, що зіграв перевертня Джейкоба Блека, Тейлор Лотнер – не лише живе з батьками, але і виконує домашні обов'язки, від яких близькі його не звільнили. За словами актора, варто йому повернутися з роботи, як батьки одразу ж нагадують йому, що потрібно викинути сміття і вимити посуд після вечері. Лотнеру також має стригти вдома газони, але цим він зі зрозумілих причин займається не щодня, а час від часу. Мабуть, домашні обов'язки не втомлюють актора, інакше він з'їхав би з дому батьків, вирішивши, наприклад, пожити з дівчиною. Однак поки всі романи Тейлора закінчуються, до весілля стосунки у нього не дійшли ні з Тейлор Свіфт, ні з Марі Авгеропулос, тому актор поки ще поживе з батьками.

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація