Найдивніші подарунки, зроблені зірками

Найдивніші подарунки, зроблені зірками

Амаль Клуні і Джордж Клуні / Фото: Reuters

Шанувальники часто дарують своїм кумирам шалені подарунки, від яких останніх бере острах. Але треба віддати належне зіркам – у "креативі" вони не поступаються своїм фанатам, презентуючи своїм рідним і друзям більш ніж дивні речі.

Принцеса Анна

Принцеса Анна / Фото: Getty Images

Напевно англійська принцеса Анна керувалася добрими намірами, коли везла у подарунок своєму братові, принцу Чарльзу, біле шкіряне сидіння для унітазу – про це пресі розповів біограф Віндзорів Брайан Хої. Можливо, у членів королівської сім'ї будь-які предмети, якими вони користуються, мають бути вінцем розкоші та витонченості, але тільки не в цьому випадку. По-перше, сидіння для унітазу – річ дуже інтимна, щоб приймати її в дар, нехай навіть і від власної сестри. А, по-друге, шкіра в цьому випадку не найгігієнічніший матеріал – навряд чи їй місце у туалеті принца.

Піппа Міддлтон

Піппа Міддлтон і Джеймс Меттьюз / Фото: Reuters

Молодша сестра герцогині Кембриджської, Піппа, зробила досить лячний подарунок своєму племіннику, принцу Джорджу. Вона замовила зліпки рук і ніг малюка в фірмі, яка запевняє, що їй до снаги зберегти чудові спогади у благородному сріблі". Заради презенту долоньки і ступні Джорджа довелося протягом тридцяти секунд тримати в желеподібній субстанції. Подарунок вилився Піппі в одинадцять тисяч доларів, але сам він, що називається, на поціновувача – зліпки виглядають дуже натурально і нагадують відрубані людські кінцівки. Якщо врахувати, що вони належать дитині, стає моторошно вдвічі більше.

Бред Пітт

Бред Пітт, ще коли був чоловіком Анджеліни Джолі, зробив їй більш ніж оригінальний подарунок – полігон для стрільб, обладнаний на території французького маєтку зіркової пари Шато Мираваль, і склад з арсеналом зброї. Свій вчинок Пітт виправдовував тим, що Анджеліна обожнює стріляти. "Стрілянина діє на Енджі як афродизіак, – зізнався актор в інтерв'ю, – вона в прямому сенсі слова шаленіє від неї. Коли ми з нею опинилися на знімальному майданчику фільму "Містер і місіс Сміт", де було багато зброї, все закінчилося бурхливим романом, а потім і шлюбом. Досі Енджі знімала стрес, стріляючи в будинку, тепер вона буде робити це на полігоні".

Джолі в боргу не залишилася – на День Святого Валентина вона подарувала Пітту 200-річне оливкове дерево, яке посадили в тому ж маєтку. Перевезення і пересадження оливи обійшлося Анджеліні в 12 тисяч фунтів.

Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон / Фото: Getty Images

Скарлетт Йоханссон не вигадала нічого ліпшого, як подарувати своєму коханому, Раяну Рейнольдсу, власні зуби мудрості. Актриса зважилася на цей крок винятково з естетичних міркувань: вирвавши чотири зуби, Скарлетт змінила овал обличчя – пухкенькі щічки зникли, а на їхньому місці з'явилися високі аристократичні вилиці. Щодо зубів, то актриса не стала їх викидати, а зберегла, а один з них  інкрустувала в золотий перстень і подарувала Рейнольдсу на 31-й день народження. Під час подорожі Індією Йоханссон чула, що таким чином можна прив'язати до себе чоловіка на все життя. Магія не допомогла – все відбулося з точністю до навпаки – незабаром вони з Раяном розлучилися.

Гайді Клум

Хайді Клум / Фото: Reuters

Що мала на увазі Гайді Клум, коли дарувала Вікторії Бекхем річний запас капкейків, важко сказати. У кожному разі, сама супермодель виразно пояснити, навіщо Вікторії, яка вічно сидить на дієті і в усьому собі відмовляє, калорійні кекси, та ще й в такій кількості, не змогла. Навряд чи вона хотіла образити екс-"перчинку", швидше за все, просто не подумала, як буде виглядати її подарунок, а, можливо, хотіла трохи підгодувати субтильну подругу.

Амаль Аламуддін

Амаль Клуні / Фото: Getty Images

Варто було Джорджу Клуні заговорити, що він хоче навчитися косити газони, як його дружина, Амаль Аламуддін, одразу ж подарувала йому газонокосарку. Можливо, актор і не хотів, щоб його висловлювання сприйняли так буквально – чого не бовкнеш заради красного слівця, але, будучи спійманим за язик, він зрозумів, що йому не відкрутитися, і обіграв ситуацію з акторською майстерністю. Клуні заявив, що за газонами в їхньому англійському маєтку відтепер буде доглядати тільки він.

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль Піппи Міддлтон
Наступна публікація