Найгірші зіркові матері

Найгірші зіркові матері

Дженніфер Лопес / Фото: Getty Images

Коли бачиш фотографії, на яких щасливі зірки позують перед об'єктивами зі своїми дітьми, здається, що всі вони – справжні мадонни, ідеальні у своєму ставленні до дітей. Насправді, вони можуть бути й геть поганими матерями – такими, як ці знаменитості.

Барбра Стрейзанд. Здала сина до інтернату

Барбра Стрейзанд / Фото: Associated Press

Барбра Стрейзанд була так захоплена своєю кар'єрою, що здала єдиного рідного сина Джейсона, якого народила від першого чоловіка, зірки серіалу "Друзі", актора Елліотта Гулда, до інтернату, в якому хлопчик жив від трирічного віку і до повноліття. За словами Джейсона, весь цей час мати майже не відвідувала його, тому, дізнавшись, що її дорослий син – гей, була шокована і намагалася змінити його. Гулд згадує, що Барбра довго тиснула на нього, намагалася контролювати кожен його крок, але не змогла переламати і змушена була прийняти його вибір.

Не змогла Стрейзанд ощасливити і свого пасинка Джесса, сина її другого чоловіка Джеймса Броліна. Він пішов з розкішного голлівудського маєтка, в якому живуть батько і мачуха, довгий час жив на квартирі, а коли його звідти виставили за несплату, оселився на вулиці. Перехожі часто бачать, як схильний до ожиріння Джесс Бролін шукає їжу в сміттєвих баках. На запитання журналістів про долю пасинка, Барбра і її чоловік заявляють, що неодноразово пропонували йому фінансову допомогу, але він незмінно відмовляється.

Ніколь Кідман. Забула про названих дітей

Ніколь Кідман / Фото: Getty Images

У шлюбі з Томом Крузом Ніколь Кідман ніяк не могла народити – у неї сталося кілька викиднів поспіль, і тоді пара вирішила всиновити дитину: спочатку в родині з'явилася дочка Ізабелла, а ще через три роки – син Коннор. Кілька років поспіль повна сім'я Круза і Кідман справляла враження цілком щасливої, але потім подружжя розлучилося, а потім обоє уклали нові шлюби. У Тома Круза і Кеті Голмс народилася донька Сурі, а у Ніколь Кідман і Кіта Урбана – доньки Сандей і Фейт.

Названі діти виявилися нікому не потрібними – сьогодні колишні батьки навіть не згадують про те, що вони колись у них були. Коли ведучий американського ток-шоу Джиммі Кіммел запитав Ніколь про старшу дочку, маючи на увазі Ізабеллу, вона одразу почала розповідати йому про Сандей. Втім, Ізабелла не збирається випрошувати любов названих батьків – вона навіть не покликала їх на своє весілля з Максом Паркером, яке відбулося у вересні 2015 року.

Мадонна. Чоловіки vs діти

Мадонна / Фото: Associated Press

Головним захопленням Мадонни – крім творчості, зрозуміло – завжди були чоловіки, яких в її житті та будинку перебувало безліч. Стосунки співачки з коханцями, враховуючи її бурхливий темперамент, супроводжувалися гучними скандалами, а іноді і бійками, що категорично не подобалося її дітям. Син Рокко, якого Мадонна народила від кінорежисера Гая Річчі, за першої можливості переїхав до батька. Нещодавно, коментуючи фотографію в Instagram своєї матері, на якій вона зображена в оточенні прийомних дітей, Девіда і Мерсі, Рокко написав: "Як добре, що я там більше не живу".

Донька Лурдес теж не проти поїхати від матері і почати самостійне життя, в якому буде все, що вона так любить – алкоголь, наркотики, вечірки. У тому, що її донька виросла саме такою, Мадонні не варто нарікати ні на кого, крім самої себе – саме з її прикладу Лурдес вперше спробувала наркотики і, як наслідок, захопилася ними. Для того ж, аби виправити ситуацію з донькою, співачка нічого не робить – мабуть, у неї є турботи важливіші.

Кортні Лав. Під час вагітності вживала героїн

Кортні Лав / Фото: Associated Press

Вдова Курта Кобейна, актриса і співачка Кортні Лав, завжди дивилася на свою єдину дочку Френсіс, як на тягар – вона була впевнена, що "цікавий стан", а потім і саме існування дитини завадить їй вести звичний спосіб життя – ночами веселитися на вечірках, пити і вживати наркотики. Але під час вагітності Кортні не розлучалася з героїном, через що родичі здали її в клініку, в якій вона лікувалася від алкогольної та наркотичної залежності. Після появи Френсіс,  Лав на шлях виправлення не стала – вона весь час потрапляла в неприємні історії, через що донька постійно опинялася під опікою близьких родичів. Одного разу Кортні навіть спробувала накласти на себе руки, забувши про те, що, пішовши з життя, залишила б Френсіс напризволяще.

Як наслідок, сьогодні, коли донька виросла, її стосунки з матір'ю хорошими не назвеш – вони то сваряться, то миряться. Десять років тому Френсіс подала на Кортні в суд за те, що вона нібито б'є її, а та, своєю чергою, дізнавшись, що донька претендує на частину спадщини свого батька, Курта Кобейна, публічно зреклася її. Потім вони помирилися, але Френсіс не тільки не запросила мати на своє весілля з Ісаею Сілвою, але навіть не повідомила їй про цю подію.

Бріжит Бардо. Назвала сина "раковою пухлиною"

Бріжит Бардо / Фото: Associated Press

Бріжит Бардо, відома не тільки своєю красою і ролями, але любов'ю і до тварин, яких вона захищає всіма можливими способами, таких же добрих почуттів щодо свого єдиного сина Ніколя не відчуває. Дізнавшись, що вона вагітна від його батька, актора Жака Шар'є, актриса заявила, що нізащо не буде народжувати. Проте актрисі не вдалося позбутися дитини – лікарі не хотіли зв'язуватися зі знаменитою пацієнткою, та й аборти тоді у Франції були суворо заборонені. Ніколя з'явився на світ 11 січня 1960 року, але одразу ж після його народження Бардо сказала медсестрам: "Заберіть, я не хочу його бачити".

Деякий час після пологів хлопчик жив з батьком і матір'ю, але після того, як Шар'є викрив Бардо в ад'юльтері – у актриси був роман з партнером за фільмом "Істина" Самі Фреем – вона дала чоловікові розлучення і опіку над сином, з яким після цього не спілкувалася. Стосунки з Ніколя актриса відновила тільки після того, як він став дорослим, але вони й сьогодні залишаються не надто приязними. 1997 року син подав на Бардо до суду за те, що у своїх мемуарах вона назвала його "раковою пухлиною, яка дев'ять місяців паразитувала на її тілі".

Дженніфер Лопес. Діти називали мамою няню

Дженніфер Лопес / Фото: Associated Press

Дженніфер Лопес якось зізналася, що народила дітей – двійнят Макса і Еммі – не з бажання стати матір'ю, а зі страху, що вона ніколи не зможе стати матір'ю. Незабаром після появи малечі на світ Джей Ло вирушила в гастрольне турне, залишивши сина і доньку на піклування няні – не дивно, що саме її, а не Лопес малюки в дитинстві називали мамою. Коли співачка й Марк Ентоні, від якого вона народила своїх двійнят, вирішили розлучитися, становище дітей стало ще гіршим. Джей Ло вирішивши довести колишньому чоловікові, як багато він втратив, в професійному сенсі пустилася берега – вона днювала і ночувала в звукозаписувальній студії і часто виїжджала на гастролі, забувши про те, що на неї чекають Макс і Еммі.

Крістіна Агілера. Звинувачувалася в жорстокому поводженні з сином

Крістіна Агілера / Фото: Getty Images

Журналісти не раз називали Крістіну Агілеру поганою матір'ю, і, схоже, у них є на те підстави. За словами самої співачки, вона така завантажена на роботі (в гастрольних турах і на студіях звукозапису) та відпочинку (Крістіна обожнює голлівудські вечірки), що на дітей часу майже не вистачає. Щоправда, останнім часом Агілера стала більше займатися сім'єю, тож її доньці Саммер, можна сказати, пощастило – вона часто бачить свою знамениту маму. А ось синові Максу свого часу довелося важко – в інтерв'ю Крістіна скаржилася, що навіть не встигає притиснути хлопчика до своїх "грудей".

Втім, цим справа не обмежилася – у серпні 2011 року співачку звинуватили в жорстокому поводженні з сином. Папараці вдалося сфотографувати Крістіну з Максом в аеропорту Лос-Анджелеса: хлопчик плакав і виривався з рук Агілери, а під оком у нього красувався синець. Співачка подала на видання, що опублікувало знімки, до суду, а її адвокат стверджував, що дитина впала і вдарилася в парку, коли його матері не було поруч. Незважаючи на всі виправдання, осад від цієї історії у публіки залишився.

Міла Корольова

Повʼязані теми:

Наступна публікація