Найкрасивіші порнозірки

Найкрасивіші порнозірки

Фото: Getty images

Можна як завгодно ставитися до так званих фільмів для дорослих або стрічок в категорії ХХХ, але заперечувати той факт, що в них знімаються спокусливі дівчата, все-таки не варто. Перед вами — найкрасивіші порнозірки.

Чиччоліна

Чиччоліна / Фото: Getty Images

Італійську порнозірку Чиччоліну (в житті — Ілона Шталлер) з повним правом можна назвати бабусею — якщо не сексуальної революції, то порнокінематографа — так точно. Передусім завдяки віку — важко повірити, але цій привабливій блондинці вже 62 роки. Утім, її внесок у справу пробудження сексуальності теж переоцінити важко — протягом двадцяти років (70-80-ті роки минулого століття) Чиччоліна знялася в понад сорока фільмах.

Перший поцілунок і перший секс у майбутньої порнозірки трапилися в тринадцять років — схоже, це було одночасно. "Я тоді думала, — відверто каже Ілона, — що перетворення на жінку чудове, як друге народження, але втрата цноти виявилася настільки болісною, що я на деякий час забула про секс". На щастя, для шанувальників творчості Чиччоліни — ненадовго.

Коли вік вже не дозволяв Ілоні Шталлер світитися на екрані, вона вирішила спробувати себе в діяльності, яка, як їй здавалося, далека від її професії — в політиці: в 1987 році вона стала першою представницею порноіндустрії, яка стала депутатом парламенту. Щоправда, політична кар'єра не вдалася — значних вершин у цій справі Чиччоліні досягти не вдалося, вона знаходить собі заняття до душі — зокрема пише книги. Свою автобіографію "Хочеш-не-хочеш" пані Шталлер називає в переліку улюблених творів, серед яких також значаться "Звіяні вітром" Маргарет Мітчелл, "Титанік Джеймса Кемерона" Еда В. Марша, "Джен Ейр" Шарлотти Бронте і "Грозовий перевал" Емілі Бронте.

Саша Грей

Фото: Getty images

Саша Грей (справжнє ім'я — Марина Енн Хенціс), подібно до Чиччоліни, зійшла з дистанції, але не згадати про неї в цьому рейтингу було б несправедливо. Зніматися в порнофільмах вона почала у вісімнадцять років — за словами актриси, така діяльність була мрією з дитинства: Марині було одинадцять, коли вона вперше побачила фільм для дорослих, і відтоді прагнула тільки до цього. На запитання журналістів про причини її бажання стати порнозіркою, відповідає, що завжди відчувала в собі величезну сексуальну енергію. До того ж фільми для дорослих, які вона дивилася, здавалися їй недостатньо збудливими. "Я хочу задовольнити будь-які, навіть найсміливіші фантазії глядачів", — зізналася якось Саша в інтерв'ю.

Про бажання припинити діяльність порнозірки вона повідомила на своїй сторінці в мережі Facebook, заявивши, що "сказала глядачам все, що хотіла, і ні про що не шкодує". Грей також намагалася зробити модельну й музичну кар'єру і зіграла у фільмі Стівена Содеберга "Дівчина за викликом", але особливого успіху не мала і залишилася для глядачів виконавицею ролей у фільмах категорії ХХХ.

Торі Блек

Торі Блек

Уродженка американського Сіетла, кароока брюнетка Торі Блек (справжнє ім'я — Ніколь Чапман) — справжня рекордсменка порнографічного кіно: на її рахунку більше трьохсот фільмів і кілька нагород, своєрідних порно-"Оскарів" —CAVR Hottie of the Year Award, XRCO Starlet of the Year Award"та FAME Favourite Rookie Starlet Award. Торі входить до списку найпопулярніших порнозірок. Спеціалісти в цій галузі вважають найкращою роллю Блек "Жінку-кицьку" в порнопародії "Бетмен ХХХ". Зніматися у фільмах для дорослих розпочала в студентські роки, щоб оплатити навчання в коледжі. Торі Блек не одружена, виховує двох дітей.

Тіган Преслі

Тіган Преслі

Уродженка Техасу Тіган Преслі (справжнє ім'я Ешлі Енн Еріксон) в дитинстві допомагала батькам виховувати молодших братів та сестер. У фільмах для дорослих почала зніматися, аби допекти своєму хлопцеві, який перебував на її утриманні: щоб прогодувати себе і його, Тіган танцювала стриптиз (актриса з дитинства показувала непогані результати в художній гімнастиці, тому виходило у неї непогано), а коли він заборонив їй цим займатися, почала зніматися в порно — їй тоді було вісімнадцять років.

За словами фахівців, найкраще Тіган вдаються анальні сцени. Преслі — співвласниця порностудії The Search for Sun Goddess XXX. Була одружена з порноактором Тайлером Дерденом, від якого народила двох дочок. Зараз подружжя живе окремо. Тіган відома також тим, що в 2006 році продала на аукціоні свої грудні імплантати.

Санні Леоне

Санні Леоне

Канадка індійського походження (справжнє ім'я — Карен Малхотра) — актриса і режисер порнографічних фільмів. Зростала активною дитиною, яка обожнювала грати в хлоп'ячі ігри — наприклад, хокей. Вперше поцілувалася в одинадцять років, позбулася цноти в шістнадцять (її першим чоловіком став однокласник-баскетболіст), а бісексуальність в собі відкрила у вісімнадцять.

До того як стати зіркою порнофільмів, працювала в пекарні, автомайстерні, податковій поліції та соціальній службі, але після того як журнал Penthouse опублікував фотографії Леоне і назвав її "дівчиною 2003 року", їй запропонували укласти трирічний контракт з порностудією, за умовами якого вона знімалася лише в лесбійських сценах — виняток Санні зробила тільки для свого нареченого Метта Еріксона. 

Роксі Рейнольдс

Роксі Рейнольдс

Афроамериканка Роксі Рейнольдс (справжнє ім'я Шанель Сандерс) входить до списку найпопулярніших порнозірок. Зніматися у відвертих фільмах актриса почала досить пізно — в той час знаменитій стриптизерці, яка вирішила спробувати себе в новому амплуа, виповнилося цілих двадцять два роки. Сьогодні Роксі, на рахунку якої понад сто фільмів для дорослих, мріє якомога швидше розпрощатися з порнокінематографом: річ у тім, що останнім часом вона серйозно захопилася репом і пов'язує своє майбутнє не з екраном, а зі сценою.

Кімберлі Кейн

Кімберлі Кейн

Кімберлі Кейнактриса і режисер фільмів для дорослих — своїм інтересом до порно зобов'язана матері, яка професійно виконувала еротичні танці і була продюсером стрічок категорії ХХХ. Щоправда, до професії порноактриси Кімберлі прийшла не одразу — до кар'єри в відвертих фільмах вона встигла попрацювати доглядальницею, танцівницею і паркувальницею. Стати актрисою порнофільмів Кімберлі вирішила після того, як подруга привела її на знімання такої картини. За словами Кейн, їй так сподобалися красиві декорації і доброзичлива атмосфера, яка панувала на робочому майданчику, що вона одразу ж відповіла згодою.

Кейн була заручена з порнорежисером Джеком Зіппером, але шлюбом їхні стосунки так і увінчалися. Причиною розірвання заручин стали близькі стосунки Кімберлі з подругою — порнозіркою Ешлі Блю. 

Брі Олсон

Брі Олсон

Брі Олсон (справжнє ім'я — Рейчел Марі Оберлін) виросла в родині уродженців з України — до США після Другої світової війни переїхали її бабуся і дідусь. Хотіла стати зіркою порно з п'ятнадцяти років, але мрія здійснилася в 2006 році, коли дівчині виповнилося 20 років. Йшла з порноіндустрії заради актора Чарлі Шина, з яким жила кілька місяців, але, розлучившись з ним, одразу повернулася назад. Є вегетаріанкою, за що отримала прізвисько "леді салату". 

Єва Анджеліна

Єва Анджеліна

Ні в чому не поступається своїм конкуренткам і Єва Анджеліна (справжнє ім'я — Ніколь Френсіс Клейн). У тринадцять років вона потай від батьків почала знімати на їхню камеру власне порно, у вісімнадцять років, прочитавши оголошення в газеті, вперше вийшла на знімальний майданчик. Відтоді завоювала не одну нагороду в категорії фільмів для дорослих.

Проте, особисте життя не відійшло на другий план: першим її чоловіком став, так би мовити, товариш по роботі, порноактор Денні Маунтайн, від якого Єва Анджеліна народила дочку Сільві. Щоправда, шлюб — мабуть, через специфіку роботи подружжя проіснував недовго, і після розлучення порнозірка стала подружкою, а потім і дружиною ветерана війни в Іраку. У 2005 році Анджеліна і сама збиралася піти на службу до ВМС США, але потім передумала. У 2010 припиняє діяльність у порноіндустрії.

Міла Корольова

Повʼязані теми:

Наступна публікація