Похмуріші за хмару: зірки, які ніколи не усміхаються

Похмуріші за хмару: зірки, які ніколи не усміхаються

Крістен Стюарт / Фото: Getty Images

Здавалося б, білосніжна усмішка на всі тридцять два зуби – візитівка голлівудських акторів, без якої їх просто неможливо собі уявити. Але, виявляється, на "Фабриці мрій" можна знайти акторів, які усміхаються вкрай рідко або не роблять цього взагалі.

Вікторія Бекхем

Вікторія Бекхем / Фото: Getty Images

Шанувальники Вікторії Бекхем знають, що їхній кумир майже не усміхається, іноді злегка кривить губи, але це не рахується. В одному з інтерв'ю Вікторія зізналася, що світ високої моди розділив її життя на дві частини – як кажуть, до і після. У першій вона була веселою і усміхненою солісткою Spice Girls – становище "перчинки" зобов'язувало. У другій, ставши власницею модної імперії, змінила імідж, перетворившись на стриману і серйозну бізнес-леді. Цю версію підтвердила і сама Вікторія, випустивши серію футболок з промовистим написом Fashion stole me smile – "Мода вкрала мою усмішку".

Однак є і більш прозаїчна причина того, що Бекхем так рідко усміхається – про неї вона якось обмовилася журналістам. Одного разу, уважно розглянувши фотографії в глянцевому журналі, Вікторія вирішила, що усмішка у неї – неідеальна, тому і перестала демонструвати її на людях.

Джонні Депп

Джонні Депп у Глостенбері / Фото: Getty Images

Незважаючи на те, що на просторах Інтернету можна знайти фотографії усміхненого Джонні Деппа, актора теж можна зрахувати до категорії несміюнів – на публіці він усміхається вкрай рідко. Всьому виною – імідж крутого чоловіка, якого дотримується Депп: таким брутальним хлопцям, як він, не личить усміхатися направо і наліво, так що мимоволі доводиться бути стриманим. Втім, можливо, що таким чином актор компенсує кількість усмішок на екрані – зазвичай, герої Деппа, на відміну від нього самого, на гарний настрій не скупляться.

Леді Гага

Леді Гага / Фото: Getty Images

Жертвою власного іміджу стала і Леді Гага. Одного разу вирішивши, що їй пасує млосний вираз обличчя і відповідний макіяж – чорна підводка для очей, вибілена шкіра і яскраво-червоні губи – вона змушена практично весь час йому відповідати. Цілком можливо, що причиною несміху співачки є і її невпевненість у собі: Леді Гага, незважаючи на успіх і любов глядачів, вважає себе негарною, тому просто соромиться усміхатися.

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Ді Капріо / Фото: Getty Images

У Леонардо Ді Капріо на рідкість чарівна усмішка, ось тільки він демонструє її своїм шанувальникам все рідше і рідше. Сам актор на це, втім, як і на багато інших – запитань особистого характеру намагається не відповідати, журналістам залишається тільки дивуватися: "Під час "Оскара" Ді Капріо ні разу не усміхнувся!" Один зі знайомих актора по секрету розповів представникам преси, що Леонардо перестав усміхатися через настирливість папараці. Усмішку Ді Капріо вважає виявом особистих емоцій, які адресовані тільки близьким йому людям, тому не варто демонструвати їх стороннім.

Руні Мара

Руні Мара / Фото: Getty Images

"Дівчина з татуюванням дракона", американська актриса Руні Мара, вважає, що усмішка – не годинник, щоб "носити" її, не знімаючи. "Усміхатися потрібно тільки тоді, коли відбувається щось дійсно гарне, – каже актриса в інтерв'ю, – якщо ж робити це просто так, без приводу, усмішка знецінюється і робиться фейковою. Вам хотілося б, щоб вам усміхалися ось так – нещиро і без душі?"

Крістен Стюарт

Крістен Стюарт / Фото: Getty Images

Зірка саги "Сутінки", Крістен Стюарт, найчастіше має вигляд похмуріший за хмару – мало того що вона не усміхається, так ще й ходить із таким похмурим обличчям, ніби в її житті сталося щось жахливе. Насправді це, звичайно ж, не так – Крістен живе не гірше, а багато в чому і краще від інших, а суворе обличчя "носить" за звичкою. Колись Стюарт приміряла на себе образ бунтарки, а тепер не знає, як нього позбутися. "Мені здається, що, якщо я зараз буду усміхатися папараці, люди неправильно мене зрозуміють, – зізналася якось Крістен в інтерв'ю, – подумають, що я здалася чи продалася. Не хочу і не буду – демонструвати життєрадісність на камеру". До речі, непривітний вигляд Стюарт має тільки на людях, вдома – з рідними та друзями – вона часто і охоче сміється".

Кім Кардашян

Кім Кардашян / Фото: Associated Press

Світська діва Кім Кардашян не сміється... з косметичних причин. Дізнавшись, що мудреці давнини називали зморшки слідами минулих усмішок, Кім почала берегти обличчя. Вона вважає, що, не напружуючи м'язи, зможе зберегти шкіру гладкою на максимально довгий час. Втім, таке пояснення сумовитого стану з'явилося у Кардашян нещодавно. До цього вона говорила, що тьмяніє на публіці через папараці, які продають знімки усміхнених знаменитостей дорожче тих, на яких вони супляться. Коли шанувальники припустили, що Кім взагалі не вміє усміхатися, вона довела їм, що це не так, виклавши на своїй сторінці в Instagram свою фотографію з усмішкою – як кажуть, від вуха до вуха.

До зірок, які рідко усміхаються, також зараховують Анджеліну Джолі, Мілу Йовович, Дженніфер Лопес, Кіру Найтлі, Джастіна Тімберлейка, Уму Турман, Джона Гілла, Марка Волберга, Кейт Мосс, Едварда Нортона, Роуз Бірн, Деніела Крейга, Мері-Кейт і Ешлі Олсен.

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль Крістен Стюарт
Наступна публікація