Від шкарпеток до трусів: найсмішніші талісмани зірок

Від шкарпеток до трусів: найсмішніші талісмани зірок

Гелен Міррен / Фото: Reuters

Кажуть, актори – одні з найзабобонніших людей у світі. Судячи з усього, так і є, а інакше чим пояснити той факт, що як талісмани вони використовують найнесподіваніші речі.

Гайді Клум

Гайді Клум / Фото: Getty Images

У німецької топ-моделі Гайді є звичка: вона ніколи не викидає зуби, яких позбулася за тією чи іншою причиною, що і складає їх в спеціальний мішечок. Таку традицію Клум завела ще в дитинстві, тому в ньому зберігаються як її молочні, так і дорослі зуби. "Я скрізь ношу з собою маленьку сумочку з зубами, – зізналася якось Гайді в інтерв'ю, – і це не має жодного стосунку до містики. Просто у нас в Німеччині красиві і здорові зуби – велика рідкість, ось і мої весь час випадають. Вони не приносять мені вдачу і не захищають від наврочення, вважайте це моєю маленькою забаганкою, на яку я, як і всі, маю право".

Колін Фаррелл

Ритуал Коліна Фаррелла – в потрібний час одягати щасливі труси-боксери, які приносять йому удачу. Зовні вони нічого особливого собою не представляють: звичайні бавовняні шорти з візерунком з листя конюшини і написом "ірландська удача" на резинці. Але варто Фарреллу одягти їх у перший знімальний день, і картину чекає приголомшливий успіх, а самого Коліна – багатомільйонний гонорар. Ці труси колись подарував акторові брат, і, раз переконавшись у вчиненому ними ефекті, Фаррелл використовує їх за призначенням.

Гелен Міррен

Гелен Міррен / Фото: Reuters

Талісман Гелен Міррен – туфлі, в яких її супроводжує удача. Все сталося випадково: збираючись на церемонію нагородження "Еммі", актриса забула взяти туфлі, які були підібрані спеціально до її сукні. Щоб не з'являтися перед папараці в кросівках, в яких вона приїхала, Хелен кинулася в найближчий магазин і купила там нову пару, яка обійшлася їй лише в тридцять дев'ять доларів. У них актриса вийшла на червону доріжку і – здобула перемогу у своїй номінації. Успіх Міррен пов'язала з новими туфлями, тому з'явилася в них на черговій церемонії нагородження, і знову перемогла. Відтоді актриса одягає щасливі туфлі на кожну церемонію, не звертаючи уваги на те, чи підходять вони до її вбрання чи ні.

Кірстен Данст

Кірстен Данст / Фото: Reuters

Кірстен Данст зобов'язана популярністю фільму "Інтерв'ю з вампіром" – після його виходу на екран вона стала популярною у всьому світі. Було б дивно, якби актриса не використовувала якісь пов'язані з цією картиною атрибути, щоб вони приносили їй успіх і захищали від лихого ока. Данст так і зробила – вона просто поцупила зі знімального майданчика бутафорські вампірські ікла, які весь час носить з собою, вважаючи їх своїм талісманом.

Серена Вільямс

Серена Вільямс / Фото: Reuters

Знаменита тенісистка впевнена: своїми спортивними успіхами вона багато в чому зобов'язана... шкарпеткам. На турнірі вона не змінює їх доти, доки не програє. Є у неї і свої ритуали, які вона ретельно виконує: 39-кратна переможниця турнірів "Великого шолома" приносить на корт свої щасливі – капці для душу, перед першою подачею стукає по м'ячу п'ять разів, а перед другою – два, але незмінні шкарпетки, звичайно, поза конкуренцією.

Джанет Джексон

Джанет Джексон / Фото: Getty Images

Молодша сестра Майкла Джексона Джанет, – володарка одного з найбільш оригінальних амулетів – вона носить підвіску у вигляді чорного, інкрустованого діамантами пеніса, яку колись придбала за вісімнадцять тисяч доларів. Джанет вважає, що така оригінальна прикраса дозволяє їй бути в центрі уваги представників протилежної статі.

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація