Вони теж не ідеальні: знамениті моделі та їхні недоліки

Вони теж не ідеальні: знамениті моделі та їхні недоліки

Ешлі Грем / Фото: Instagram Ешлі Грем

На перший погляд здається, що вони ідеальні, з красивими фігурами, пурхають подіумом, немов метелики ... але навіть у них є вади. Про недоліки, зазвичай, жінки намагаються не говорити. Однак давайте подивимося, які ж недоліки є у знаменитих моделей.

Жасмін Тукс

Жасмін Тукс / Фото: Instagram Жасмін Тукс

27-річна американська модель Жасмін Тукс вже три роки є "ангелом" білизняної марки Victoria's Secret. Струнка і сексуальна Жасмин підкорила босів бренду, а розтяжки, які є на її стегнах, зовсім не заважають дівчині дефілювати подіумом у нижній білизні. Ймовірно, Жасмін отримала їх у результаті різкого схуднення або якихось гормональних перебудов організму. Як бачите, її модельній кар'єрі це анітрохи не заважає.

Ешлі Грем

Ешлі Грем / Фото: Instagram Ешлі Грем

Говорити про те, що 30-річна модель plus-size Ешлі Грем ідеальна, ми не візьмемося. У неї гарне обличчя і пишне декольте, що, безсумнівно, великий плюс для моделі, але і надмірна вага дівчину зовсім не прикрашає. Головним недоліком фігури Ешлі є целюліт, хоча сама модель спокійно до нього ставиться і запевняє, що анітрохи не комлексує через це. Утім, в тренажерному залі Грем, як і інші моделі, робить ставку саме на вправи для стегон і сідниць.

Б'янка Балті

Б'янка Балті / Фото: Instagram Б'янки Балті

34-річна італійка Б'янка Балті – мама двох дітей, і, ймовірно, саме вагітність і наступні пологи внесли в її тіло деякі зміни. У Балті так само є розтяжки на стегнах. Фотографію, на якій їх добре видно, модель якось сама запостила у свій Instagram. Справа була якраз у день її народження, тому модель тримала в руках невеликий шоколадний торт. Як бачите, любов до солодкого не сильно псує фігуру моделі, а розтяжки на подіумі під шаром тонувальних засобів навіть не помітні.

Тіна Кунакі

Тіна Кунакі / Фото: Instagram Тіни Кунакі

21-річна італійка Тіна Кунакі теж не ідеальна. Розтяжки на її стегнах анітрохи не бентежать її французького бойфренда Венсана Касселя (до речі, колишнього чоловіка Моніки Беллуччі, а віднедавна і чоловіка Тіни Кунакі). Модель сама запостила в фотоблог знімок, де чітко видно недоліки її фігури. Втім, Касселя, найімовірніше, приваблюють аж ніяк не стегна Тіни, а її пишне декольте.

Тейлор Гілл

Ще один "ангел" – 22-річна американка Тейлор Гілл, на відміну від своїх колег по бренду, не може похизуватися стрункою фігурою і кубиками пресу. Незрозуміло навіть, що привернуло увагу босів марки до дівчини, яка не володіє всім, чим володіють інші "ангели" бренду. Кубики преса, звичайно, не недолік, але все ж хочеться бачити їх у Тейлор, адже вона представляє найпопулярніший білизняний бренд у світі.

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер / Фото: Getty Images

22-річна американка Кендалл Дженнер минулоріч удостоїлася звання найбільш високооплачуваної моделі року зі статками в 22 мільйони доларів, але навіть у таких красунь, як вона, є недоліки. Кендалл страждає від акне – прищів на обличчі, які її гримеру доводиться ретельно замазувати тональними засобами перед кожним світським виходом. Проблема Дженнер почалася ще в юні роки, швидше за все, в підлітковий період, а зараз дівчина іноді стикається з нею знову. Якось модель навіть зізналася, що цей недолік свого часу серйозно похитнув її самооцінку.

Гайді Клум

44-річна німецька модель Гайді Клум майже завжди виглядає чарівно, але має шкідливу звичку засмагати на пляжі топлес. Це погано позначається на шкірі, і Клум, швидше за все, про це знає, але продовжує так засмагати. Одного разу папараці вдалося сфотографувати, як Гайді відпочивала на яхті з коханим. Модель продемонструвала целюліт на сідницях. Ми навіть здивувалися, побачивши таке, адже зазвичай Клум в прекрасній формі.

Даутцен Крус

33-річна нідерландка і колишня модель Victoria's Secret Даутцен Крус після двох пологів більше не може похизуватися гарною зоною декольте. Груди Даутцен в купальнику виглядають дуже скромно і контрастно на тлі великих стегон. Її бразильська колега Жизель Бундхен теж зіткнулася з такою проблемою, після чого зважилася на підтяжку грудей. Даутцен, мабуть, поки все влаштовує.

Алессандра Амбросіо

Ще одна бразилійка Алессандра Амбросіо, схоже, свого часу зробила підтяжку, оскільки її груди виглядають приголомшливо навіть в бікіні без пуш-апу (модель теж мама двох дітей).

Але от сідниці Алессандра щодня качає в спортзалі, а вони все одно не завжди в ідеальній формі. Чи, може, це просто невдалий кадр папараці, як думаєте?

Маша Ємельянова

Повʼязані теми:

Наступна публікація