Як зірки переживали важке розлучення

Як зірки переживали важке розлучення

Анджеліна Джолі / Фото: Associated Press

Чи є життя після розлучення? На це запитання можуть ствердно відповісти зірки, у яких, до того ж, є свій власний фірмовий рецепт виживання в складній ситуації.

Моніка Беллуччі

Моніка Беллуччі / Фото: Getty Images

Ла Беллуччі, як називають актрису в Італії, спочатку відмовчувалася, коли журналісти запитували її про розставання з Венсаном Касселем, потім намагалася жартувати, і тільки за рік нарешті зізналася, що розлучення з колишнім чоловіком далося їй нелегко, але іншого виходу у неї не було. "Я зробила вибір, – зізналася Моніка в інтерв'ю, – ми можемо довго бути поруч з людиною, і раптом зрозуміти, що далі так тривати не може, і відтепер кожен має йти по життю своїм шляхом".

Втім, Беллуччі наполягала на тому, що життя після розлучення не закінчується, а жінка, навіть якщо їй за п'ятдесят, може бути цікавою і привабливою для протилежної статі – і підтверджувала це твердження власним прикладом. Вона також звертала і звертає увагу своїх шанувальниць на необхідність стежити за собою, вчитися новому і корисному й ігнорувати горезвісну громадську думку.

Сандра Буллок

Сандра Буллок / Фото: Getty Images

Розлучення Сандри Буллок було історією, м'яко кажучи, негарною. Про пригоди її чоловіка Джессі Джеймса – великого любителя порноактрис – писали всі жовті видання Америки, не дивно, що люди сміялися з Сандри – хто за спиною, а хто і в обличчя. Вона досі називає історію з розлученням "справжнім жахом" і не розуміє, як їй вдалося його пережити. "Мені хочеться скоріше забути все, що пов'язано з моїм п'ятирічним шлюбом, – говорила актриса в інтерв'ю, – і чим швидше це відбудеться, тим краще".

Рецепт боротьби Буллок із пов'язаними з розлученням серцевими переживаннями – робота, в яку вона тоді пірнула з головою, і виховання дітей – Луї і Лайли, всиновлених після розставання з Джеймсом. Сандра обожнює дітей і вважає, що вони – найкраще, що могла подарувати їй доля. А найголовніший висновок, який зробила Буллок з події, звучить так: особисте життя треба ретельно приховувати від сторонніх, що актриса тепер і робить.

Різ Візерспун

Різ Візерспун / Фото: Getty Images

В любові до дітей знайшла порятунок і "блондинка в законі" Різ Візерспун після розлучення зі своїм першим чоловіком Райаном Філіпом. За словами актриси, стільки принижень, як в той час, вона не відчувала ніколи. "Я довго приходила до тями, – зізнається Різ в інтерв'ю, – Райан пішов несподівано, зачепивши тим самим мою гордість – адже ми з ним були разом з самої юності. Я залишилася одна з двома дітьми – що може бути жахливіше?! У якийсь момент на мене накотив справжній відчай".

Втім, Різ змогла опанувати себе. Їй допомогли сімейні клопоти та поради психолога, до якого вона звернулася за допомогою. Ну а потім в житті Візерспун з'явився її нинішній чоловік, Джеймс Той, що дало їй можливість, як кажуть у народі, вибити клин клином. Сьогодні Різ – не тільки успішна актриса, але і щаслива дружина і мати трьох дітей. Про розлучення з Філіпом вона тепер згадує лише під час інтерв'ю, та й то не завжди.

Голлі Беррі

Голлі Беррі / Фото: Getty Images

Голлі Беррі відчайдушно не щастить із чоловіками, але, коли актриса зустріла Олів'є Мартінеса, її шанувальникам здалося, що чорна смуга в житті їхньої улюблениці закінчилася. На жаль, їхній шлюб тривав всього два роки, а, прощаючись, подружжя назвало причиною розлучення щільний робочий графік, який не залишав часу для повноцінних сімейних стосунків. Розрив Беррі й Мартінеса був хворобливим – вони кілька разів намагалися зійтися знову, але їм це так і не вдалося. За словами Беррі, в той час її врятувала необхідність допомагати людям, які її  оточують. З'явившись на публіці вперше після розлучення, актриса сказала про це в інтерв'ю: "Зі мною все гаразд, я йду далі і почуваюся щасливою. Турбота про інших – найкращі ліки від власних негараздів".

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі / Фото: Getty Images

Розлучення з Бредом Піттом далося Анджеліні Джолі нелегко: нескінченні судові розгляди, перетрушування брудної білизни в жовтій пресі, проблеми зі здоров'ям – все це серйозно ускладнювало їй життя. Проте Джолі не здалася – вона займалася вихованням дітей, яких, за її словами, вона захищала від Пітта, продовжувала знімати кіно і зніматися в ньому, їздила з благодійними місіями у всьому світі. Джолі навіть заявила, що хоче всиновити ще одну дитину, цього  разу – з Сирії, оскільки її рідні та названі діти підросли і вже не потребують її уваги сильно, як раніше. Загалом, самотність і депресія Анджеліні не загрожують, хоча хто знає, які пристрасті приховує голлівудська діва під маскою спокою й байдужості.

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація