Зірки, які подружилися під час фільмувань

Зірки, які подружилися під час фільмувань

Зірки, які подружилися під час фільмувань

Фільмування приносять голлівудським зіркам не тільки славу і гроші, але і справжніх друзів.

Пенелопа Крус і Сальма Гаєк

Дві голлівудські красуні, іспанка Пенелопа Крус і мексиканка Сальма Гаєк, дружать вже два десятка років – саме такий ювілей стосунків вони відзначили минулого, 2017 року. І в цьому сенсі актрисам не заважає ні різниця у віці – Сальма старша за Пенелопу на вісім років, ні прихильність до різних релігій – Гаєк – переконана католичка, а Крус не менш переконана буддистка. Справедливості заради треба сказати, що познайомилися вони задовго до спільної роботи у фільмі "Бандитки", але саме під час фільмувань добре пізнали одна одну і по-справжньому потоварищували.

Відтоді Сальма і Пенелопа не тільки спілкуються сім'ями, пліткують за чашкою кави і їздять разом у відпустку, але і підтримують одна одну у набагато більш серйозних питаннях. Так, коли Гаєк зізналася в тому, що піддавалася сексуальним домаганням з боку одіозного продюсера Гарві Вайнштейна, першою, хто став на її бік у конфлікті, була Крус. У своєму акаунті в Instagram вона розмістила фото подруги з уривком з її есе: "Поки в кіноіндустрії не буде рівності, наше співтовариство залишиться родючим майданчиком для хижаків", і підписала свій пост словами: "Люблю тебе, моя прекрасна подруго".

Бред Пітт і Джордж Клуні

Бред Пітт і Джордж Клуні потоваришували на фільмуваннях комедії Стівена Содеберга "Одинадцять друзів Оушена", і відтоді чого тільки не писали про їхні стосунки в ЗМІ, підозрюючи популярних акторів у різних гріхах, зокрема, натякали, що вони не такі дружні, як може здатися на перший погляд. Оливи у вогонь підливала колишня дружина Пітта, Анджеліна Джолі, якій Клуні ніколи не подобався. Після того як актор попросив пару Пітта і Джолі не брати у гості всіх своїх дітей, які до цього розгромили маєток Клуні, Джолі стала ставитися до чоловіка неприязно, але в особливу немилість у Енджі актор потрапив після одруження на Амаль Аламуддин, кандидатуру якої Джолі не схвалила. Дійшло до того, що Пітт – як підозрює Клуні, не без впливу Джолі – зірвав вигідну угоду (друзі збиралися на паритетних засадах вкластися в гральний бізнес), не з'явившись на ділову зустріч.

Після розлучення Пітта і Джолі друзі помирилися, і влітку 2017 року Джордж – на ознаку вищої міри довіри – показав Бреду близнюків, Еллу та Олександра. Заради зустрічі з Клуні, який після одруження проводить більше часу в Англії, а не в США, Бред здійснив подорож на вертольоті з Гластонбері, куди прилетів на музичний фестиваль, до Оксфордширу, де оселився його друг з сім'єю. Плодовитий Пітт прийшов у захват від нащадків Клуні – малюки його геть зачарували, і він залишився задоволений примиренням зі старим другом.

Дженніфер Еністон і Кортні Кокс

Дженніфер Еністон і Кортні Кокс познайомилися 1994 року на зніманнях серіалу "Друзі", назва якого стала для них пророчою. Відтоді і донедавна стосунки двох зірок залишалися бездоганними: вони разом ходили по магазинах, вечеряли в ресторанах і позували на червоних хідниках голлівудських заходів – винятково в обіймах.

Чутки про те, що знаменита дружба під загрозою, з'явилися в 2013 році. У ЗМІ натякали, що Кокс важко переживала той факт, що у Еністон особисте життя налагодилося – у той час вона почала зустрічатися з Джастіном Теру, а у неї – навпаки: Кортні, яка розлучилася з чоловіком ще 2010 року, саме тоді оформила розлучення, так і в професії у неї особливих досягнень не спостерігалося. Втім, навіть якщо ці чинники і стали причиною розладу між Еністон і Кокс, їм вистачило розуму не зруйнувати свою багаторічну дружбу. Ну а там і життя внесло свої корективи – Дженніфер знову самотня, так що їм з Кортні знову нема чого ділити.

Мел Гібсон і Роберт Дауні-молодший

Мел Гібсон і Роберт Дауні-молодший близько зійшлися під час роботи над картиною "Ейр Америка". Відтоді на знімальному майданчику вони більше не зустрічалися, зате в житті перетинаються досить часто, що не дивно, якщо врахувати, що двох акторів пов'язує справжня чоловіча дружба. Шанувальники могли в цьому переконатися під час розлучення Гібсона з Оксаною Григор'євою. Тоді ЗМІ вилили багато бруду на актора, і тільки Дауні-молодший, який сам пережив багато неприємних життєвих моментів, аж до ув'язнення, став на захист друга, запитавши: "Хто з нас без гріха?" А коли у Гібсона – з тих самих причин – сталася перерва в кар'єрі, знову-таки Дауні-молодший зробив все можливе, щоб знайти для Мела хоча б якусь роль.

Втім, друзі не тільки підтримують один одного, але і займаються благодійністю. Так, вони провели в Лос-Анджелесі покерний турнір, а виграні ними кошти були спрямовані на допомогу хворим дітям. "Якщо ви бачите дітей, які потребують допомоги, треба діяти рішуче, – сказав Гібсон в інтерв'ю, – і неважливо, батько ви чи ні, головне, що ви відчуваєте стосовно них. Якщо у вас є зайва копійка, поділіться нею з тими, кому вона дійсно потрібна".

Джессіка Біл і Дженніфер Гарнер

Джессіка Біл і Дженніфер Гарнер познайомилися на зніманнях комедії "День святого Валентина" і завдяки ній стали нерозлучними подругами. "Зазвичай мене на фільмуваннях оточують самі чоловіки, – згадувала згодом Дженніфер, – тому дуже зраділа, побачивши Джесіку. Ми з нею одразу зблизилися". Гарнер також високо оцінює шарм і жіночність Біл, які вона демонструє в повсякденному житті, і її талант – без нього вона не відбулася б на знімальному майданчику як актриса. "За сценарієм вона повинна була зобразити алкогольне сп'яніння, а це дуже непросто, – розповідає Дженніфер, – але Джессіка зробила це так правдиво і водночас тонко, що я могла тільки захоплюватися нею".

За словами Біл, вона теж ніколи ні з ким не дружила на знімальному майданчику, тому й звернула на Гарнер трохи більше уваги, ніж на інших, і зрозуміла, що та викликає у неї симпатію. Дівчата розговорилися і зрозуміли, що у них багато спільного. Відтоді вони часто зустрічаються і обговорюють різні теми, крім однієї – особистого життя, але у них і без цього є про що поговорити.

Міла Корольова

Наступна публікація