Зірки, що видалили зуби мудрості заради витончених вилиць

Зірки, що видалили зуби мудрості заради витончених вилиць

Скарлетт Йоханссон / Фото: Getty Images

Як відомо, зуби мудрості завдають своїм власникам чимало незручностей: ростуть у дорослому віці, створюють у роті дискомфорт, а часом і вельми болісні відчуття. Щоб цього уникнути, стоматологи пропонують видаляти підступні "вісімки". Однак зірки пішли ще далі: вони позбуваються зубів мудрості, щоб зробити обличчя більш худим, а отже, витонченим.

Марлен Дітріх

Фото: AFP

Однією з перших зірок, що видалили зуби мудрості заради високих вилиць і чітко окресленого овалу обличчя, стала легендарна Марлен Дітріх. З дитинства актриса захоплювалася солодким, що позначилося як на її фігурі, так і на обличчі – з такими пухкими щічками, як у неї, вибитися в зірки не здавалося можливим. Із зайвими кілограмами Дітріх розібралася за допомогою жорстокої дієти і куріння, яке здоров'я актрисі, звичайно, не додало, але схудненню сприяло. А ось дитяча пухлість щік трималася довго – щоб зробити їх запалими, довелося йти до стоматолога і видаляти зуби мудрості. Це було останнім штрихом до портрета актриси, після нього з'явилася та Марлен Дітріх, яку знає весь світ.

Періс Гілтон

Періс Хілтон / Фото: Getty Images

Періс Гілтон теж була незадоволена формою свого обличчя – світській левиці здавалося, що зі своїми апетитними щоками вона схожа на хом'яка, тож вона вирішила позбутися зубів мудрості, щоб овал обличчя став більш витонченим. Сказано – зроблено: у травні 2013 року Періс вирушила до стоматолога і вирвала докучливі "вісімки", причому всі чотири одразу. Але Гілтон не була б собою, якби навіть з цієї болісної операції не зробила шоу для фанатів. На своїй сторінці в соціальній мережі вона описала всі стадії цієї важливої події, розповівши, що у неї паморочиться голова від наркозу і що не може спати від болю, і додала: "Ненавиджу ходити до стоматолога!"

Аріана Гранде

Аріана Гранде пішла ще далі – вона виклала в інтернет відеозапис свого походу до лікаря. Щоправда, власне операція там відображена не була – співачка вирішила морально не травмувати особливо вразливих шанувальників, навпаки, можна почути заливчастий сміх Аріани, яка всім своїм виглядом показувала, що їй не страшно і не боляче.

З видаленням зубів мудрості пов'язана й інша історія з участю Гранде – її заява про те, що вона "ненавидить Америку", зроблена за підсумками походу в кафе – тоді співачка злизала помадку з розміщених на вітрині пончиків, а потім плюнула на один з них, а після цього зробила свою "глибокодумну" заяву. Вчинок співачки викликав таке невдоволення американців, що їй довелося перепросити. Перший ролик зі словами розкаяння не справив враження на публіку, тому Аріані довелося записувати другий. Зробила вона це одразу ж після видалення зубів мудрості і спеціально згадала про це, щоб викликати жалість у поважної аудиторії. Їй це вдалося – Гранде було пробачено.

Майлі Сайрус

Майлі Сайрус / Фото: Getty Images

Майлі Сайрус може бути задоволена результатом операції з видалення зубів мудрості – після неї вона покращала: овал обличчя став більш витонченим, а пухкі щоки "Ханни Монтани" поступилися місце високим, чітко окресленим вилицям. Щодо самих зубів, то Майлі не стала їх викидати, а зробила з ними кілька оригінальних прикрас, які одягає час від часу.

Скарлетт Йоганссон

Скарлетт Йоханссон / Фото: Getty Images

Подібним чином розпорядилася своїми видаленими зубами мудрості – точніше, поки одним з них – і Скарлетт Йоханссон: вона віднесла його ювелірові і попросила обрамити його в золото, зробивши кільце, яке подарувала на пам'ять Раяну Рейнольдсу, який був тоді її бойфрендом. Практично одразу ж після цього молоді люди розсталися. Важко сказати, чи став причиною того оригінальний подарунок або їх стосунки ще до того часу зайшли в глухий кут, а кільце стало останньою краплею, що переполнила чашу терпіння обох, але факт залишається фактом.

Ель Феннінг

Ель Феннінг / Фото: Getty Images

Молодша сестра актриси Дакоти Феннінг, Ель, вирішила не чекати, поки зуби мудрості почнуть завдавати їй неприємностей, і вирішила позбавитися від них, коли їй не виповнилося й двадцяти років. Про те, наскільки болісною була операція, Феннінг-молодша не написала своїм прихильникам нічого, зате виклала на своїй сторінці в Instagram фотографію, яка красномовніша від будь-яких слів. На ній Ель постала буквально загорнутою в пакети з льодом, закріплені під підборіддям еластичним бинтом.

Лілі Аллен

Лілі Аллен / Фото: Associated Press

Британська актриса і співачка Лілі Аллен довго терпіла свої зуби мудрості, які завдавали їй масу незручностей: через них ясна запалювалися і хворіли, і Лілі змушена була пити знеболювальні, що, м'яко кажучи, не корисно для здоров'я. Втомившись терпіти біль, Аллен вирушила в стоматологічну клініку з проханням видалити злощасні зуби – у всякому разі, саме так звучала офіційна версія, яку Лілі видала журналістам. Ну а те, що в результаті її обличчя стало вже й аристократичнішим, а вилиці – більш високими і чітко окресленими, Аллен вважає приємним бонусом – і не більше того.

Співачці видалили одразу всі чотири зуба, для чого їй зробили загальний наркоз. Не  найлегшим випробуванням став і реабілітаційний період – поки ранки в яснах гоїлися, Лілі сиділа вдома і скаржилася всім на свій хворобливий стан.

Міла Корольова

Повʼязані теми:

Наступна публікація