Зірки, які люблять критикувати колег

Зірки, які люблять критикувати колег

Періс Гілтон / Фото: Associated Press

Прийнято вважати, що художник має бути самокритичним. Ось тільки багато зірок не бачать колоди у власному оці, але помічають смітинку в чужому, і з задоволенням критикують колег. Деякі роблять це так вміло і з таким задоволенням, що перетворюються на справжніх тролів.

Стефано Габбана

Стефано Габбана / Фото: Associated Press

Стефано Габбана можна назвати тролем зі стажем – на його рахунку вже кілька ображених ним красунь. Першим об'єктом для насмішок відомого дизайнера стала Селена Гомес. Все почалося з того, що співачка виставила на своїй сторінці в соцмережі п'ять фотографій, на яких вона була в червоних сукнях, і попросила вибрати найкращу з них. Стефано залишив під постом образливий комплімент, суть якого зводилася до такого: з чого тут можна вибирати, якщо сукні жахливі, а їхня господиня – потворна. Треба сказати, що фанати Гомес дружно накинулися на дизайнера, назвавши його бренд "відстійним", а йому самому порадили частіше дивитися на себе в дзеркало: "Ти потворний як зовні, так і зсередини".

Але Габбана виявився не з боязких, і незабаром переключився на співачку Аріану Гранде. Дизайнер залишив на її сторінці в соцмережі образливі emoji, а разом з тим знову побував "у гостях" у Гомес, щоб написати: "Я тебе ненавиджу". Чим співачка так насолила дизайнеру, невідомо, але він наполегливо і послідовно тролить Селену. А нещодавно у Стефано з'явився новий об'єкт для насмішок – сімейство Кардашян, яке він назвав "найдешевшими людьми у світі". Так Габбана відреагував на те, що вони – після десяти років співпраці – звільнили свого стиліста. Кардашяни, які завжди підтримували бренд Dolce&Gabbana і охоче носили його речі, здивувалися, а потім затамували на дизайнера образу. В результаті до шанувальників Гомес приєдналися фанати Гранде і Кардашян, і продажи D&G різко впали. Можливо, комерційні "підказки" змусять Габбану притримати язика?

Періс Гілтон

Періс Гілтон / Фото: Getty Images

Світська левиця Періс Гілтон любить і вміє давати прізвиська своїм знайомим, яким згодом буває дуже важко їх позбутися. Наприклад, свого часу Періс дуже жорстко висловлювався про Кім Кардашян, коли її інтимне відео з'явилося в Мережі. А нещодавно назвала свою колишню найкращу подругу Ліндсей Логан, з якою ще зовсім недавно була нерозлучна, "патологічною брехухою". Так Гілтон відреагувала на пост Логан, в якому та згадувала, як на одній з вечірок колишня подруга нібито вдарила, а потім вилила на її сукню келих з шампанським. Гілтон розлютилася і назвала Логан "патологічною брехухою", а потім похвалилася, що, мабуть, через помсту – не відправила їй запрошення на весілля з моделлю і актором Крісом Зілкою. Щоправда, в результаті урочистість не відбулася – Гілтон і Зілка розлучилися, але це для мстивої Періс було вже неважливо – головне, що вона, як їй здавалося, принизила Логан.

Джастін Бібер

Фото: Associated Press

Джастіна Бібера багато хто за звичкою продовжує вважати милим хлопчиком, яким він і був на початку своєї кар'єри. Але відтоді минуло досить багато часу, Джастін підріс і почав показувати характер. У багатьох на пам'яті його конфлікт з Орландо Блумом, стосунки з яким тільки критикою не закінчилися – молоді люди довгий час обмінювалися образами, а потім ще й побилися.

Новою жертвою співака стала головна редакторка американського Vogue Анна Вінтур. Фотографію з нею, зроблену під час фіналу Вімблдонського тенісного турніру, виклав на своїй сторінці в Instagram гонець "Формули-1" Льюїс Гемілтон. Бібер не встояв перед спокусою прокоментувати її, помітивши, що "Ганна виглядає як суперлиходій, який планує захопити світ". Після цієї історії журналісти помітили, що дружина Джастіна, актриса Гейлі Болдвін, на обкладинці Vogue з'явиться нескоро. Зрозуміло, це був жарт, в якому, як відомо, завжди є частка правди.

Шерон Осборн

Дружина Оззі Осборна, Шерон, гостра на язик і любить критикувати оточення, але найбільше від неї дістається Мадонні. Особливе обурення викликає у Осборн літературна творчість поп-королеви, яка написала кілька досить успішних книжок – від відвертого "Сексу" до невинних дитячих казок. Шерон публічно висловилася про дитячу книжку "Англійські троянди", опубліковану 2006 року. "Мадонна, незрозуміло з якої причини вдає з себе письменницю, – сказала Осборн в інтерв'ю, – пише дурні книжечки, які читають наші діти. Якби моя мама прийшла до мене з подібними творами, я б викинула їх на смітник".

Не залишає без уваги Шерон і зовнішність поп-королеви. Якось вона заявила, що та постійно "перекроює свою зовнішність за допомогою пластичних операцій", тому ніхто вже не пам'ятає, який вигляд вона ма\ насправді. Важко сказати, на яку реакцію розраховує Осборн, але Мадонна ухвалила єдине правильне в таких випадках рішення – вона ігнорує випади своєї критично налаштованої недоброзичливиці.

Каньє Вест

Кім Кардашян і Каньє Вест / Фото: Getty Images

Каньє Вест чомусь вважає, що може, що називається, різати правду-матку в очі всім, особливо не перебираючи, включаючи тих, кого його думка абсолютно не цікавить. Чоловік Кім Кардашян вважає себе висококласним фахівцем у галузі музики і часто висловлюється з приводу композицій того чи того виконавця. Але його виступ на церемонії вручення нагород MTV Video Music Awards 2009 року, коли він буквально розмазав по стінці переможницю в номінації "Найращий жіночий кліп" Тейлор Свіфт, перевершило всі очікування. Співачка тільки почала вимовляти традиційну промову, як Вест вирвав з її рук мікрофон і заявив, що, хоч він і дуже радий за Свіфт, нагорода мала б дістатися Бейонсе – мовляв, її відео в рази краще. Тейлор була так вражена і приголомшена, що, навіть отримавши мікрофон назад, продовжити свою промову вже не змогла. Кажуть, згодом Каньє усвідомив, як був неправий, і неодноразово намагався перепросити Свіфт, але от чи пробачила вона йому, невідомо.

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація