Зірки, які нікого не покликали на весілля

Зірки, які нікого не покликали на весілля

Аманда Сейфрід і Томас Садоскі / Фото: Getty Images

Зіркові весілля, зазвичай, масштабні заходи – на них гуляє весь Голлівуд. Але трапляється, що знаменитості не тільки приховують церемонію одруження від оточення – як журналістів, так і друзів та близьких, але і нікого на нього не кличуть.

Джессіка Альба і Кеш Воррен

Джессіка Альба і Кеш Воррен / Фото: Getty Images

Джессіка Альба і Кеш Воррен примудрилися зберегти своє весілля в таємниці не тільки від друзів, але навіть і від близьких родичів. 19 травня 2008 року до залу церемоній суду Беверлі-Гіллз вони приїхали тільки удвох, а на всі формальності, зокрема шлюбну церемонію, у них пішло всього сорок хвилин. Вбрання, які заради такого випадку одягла пара, теж важко назвати урочистими: наречена одягла довгу синю сукню і зібрала волосся в хвіст, а наречений одягнув класичні чорні штани і білу сорочку.

Близькі Альби і Воррена були шоковані, дізнавшись, що вони одружилися, навіть не повідомивши їм про цю подію. Можливо, молодята вирішили не привертати до свого одруження уваги через те, що наречена була на шостому місяці вагітності. Сьогодні у Джесіки і Кеша троє дітей і, незважаючи на десятирічний стаж сімейного життя, на диво, міцний зірковий шлюб. До речі, весілля вони все ж відсвяткували, але через три місяці після народження першої дитини – доньки Онор.

Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер

Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер / Фото: Getty Images

А ось Бену Аффлеку і Дженніфер Гарнер зберегти сім'ю не вдалося, незважаючи на те, що вони теж намагалися тримати своє одруження в максимальній таємниці від оточення. Спочатку вони чотири роки – від 2001-го до 2005-го – зволікали з весіллям, а потім все ж одружилися – це сталося на одному з островів британської заморської території Теркс і Кайкос. На церемонію одруження 29 червня 2005 року були запрошені тільки найближчі родичі. Причиною конспірації, швидше за все, як і в історії з Альбою та Вореном, була вагітність Гарнер. На жаль, проживши разом дванадцять років, актори розлучилися – причиною розлучення стала зрада Аффлека з нянею їх з Гарнер дітей.

Меган Фокс і Брайан Остін Грін

Меган Фокс і Брайан Остін Грін / Фото: Getty Images

На весіллі Меган Фокс і Брайана Остіна Гріна 24 червня 2010 року був присутній тільки один гість, він же – свідок шлюбної церемонії, син нареченого від першого шлюбу, восьмирічний Кассіус. Зірки повінчалися на Гавайському узбережжі – на мальовничому пляжі острова Кона – в таємничій і романтичній атмосфері. На нареченій була розкішна весільна сукня від Armani, а на нареченому – білий костюм від Emporio Armani. "Я ні в чому і ніколи не був такий впевнений, як у почуттях до тебе, – сказав Брайан у своїй шлюбній присязі, – це весілля – початок довгого і щасливого сімейного життя". На жаль, після одинадцяти років стосунків, п'ять з яких Меган і Брайан прожили в шлюбі, найкрасивіша пара Голлівуду розлучилася.

Аманда Сейфрід і Томас Садоскі

Аманда Сейфрід і Томас Садоскі / Фото: Getty Images

За словами Томаса Садоскі, щоб офіційно зареєструвати свої стосунки, вони з Амандою Сейфрід просто втекли з країни, прихопивши з собою тільки священика, без якого цей обряд був би неможливим. Церемонія вінчання відбулася 12 березня 2017 року у селі – далеко від міської метушні та папараці. Про те, що режисер і актриса одружилися, стало відомо випадково – Садоскі обмовився про весілля під час телевізійного шоу. "Наша церемонія була дуже красивою, – зізнався Томас, – все сталося так, як ми планували. Що до Аманди, то це жінка, яку я кохаю, якою захоплююсь і яку поважаю більше за всіх у світі".

Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер

Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер / Фото: Associated Press

Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер, що познайомилися на зйомках фільму "Світло в океані", відсвяткували весілля 14 жовтня 2017 року на Ібіці – в орендованому приватному маєтку в центрі острова. Там зірки планували насолодитися медовим місяцем, але сезон вручення телевізійних і кінопремій покликав їх до США. Про весілля журналісти дізналися лише після того, як воно відбулося, тому жодної фотографії з церемонії їм зробити не вдалося.

Міла Корольова

 

Наступна публікація