Зірки, які носять перуки

Зірки, які носять перуки

Фото: Getty Images

Сучасні перуки на перуки зовсім не схожі, іноді важко навіть запідозрити, що та чи та зірка носить не своє, а накладне волосся.

Кіра Найтлі

Кіра Найтлі / Фото: Sunday Mirror

В інтерв'ю зірка "Піратів Карибського моря" якось зізналася, що кінематограф приніс їй не тільки популярність і мільйонні гонорари, але і проблеми з зовнішністю – шкірою та волоссям. "Мені доводилося перефарбовувати волосся в такі кольори, які тільки можна собі уявити, – розповідає в інтерв'ю актриса, – і в результаті воно почало буквально сипатися". Щоб зробити втрати непомітними для оточення, Кіра вже вісім років носить перуки, які вважає одним з найбільших винаходів людства.

Завдяки перукам, шевелюра самої Найтлі почала зміцнюватися і відростати, але тут на неї чекало нове випробування – вагітність, у результаті якої волосся актриси потоншало до такої міри, що почало збиватися в ковтуни, через що вона не могла його розчесати. Мабуть, Кірі ще тривалий час доведеться носити перуки, на щастя, мистецтво створення штучної шевелюри досягло сьогодні небувалих висот – від справжнього волосся їх не відрізнити.

Ріанна

Ріанна / Фото: Getty Images

Фанати і журналісти часто захоплюються тим, як часто і кардинально Ріанна може змінювати свій імідж: вона постає перед публікою то блондинкою, брюнеткою, золотисті локони змінюються синіми, а довге волосся легко перетворюються на стрижку і навпаки. Секрет перевтілень співачки виявився простим до банальності – Ріанна носить перуки. Таємне стало явним 2011 року в Парижі, куди співачка прилетіла на концерт. За лаштунками, поправляючи зачіску – яскраво-червону косу – вона ненавмисно зрушила перуку, і оточення побачило поголені скроні з волоссям каштанового кольору. Ріанна зрозуміла свою помилку і швиденько повернула перуку на місце, але було пізно – папараці встигли зробити ефектні кадри.

Підтвердила факт носіння Ріанною перук і її стилістка, Урсула Стефен. Вона також сказала, що все штуче  волосся співачки – високої якості. За її словами, Ріанна не економить на перуках – їхня вартість становить від п'ятисот до двох з половиною тисяч доларів. На запитання, навіщо співачці стільки перук, Стефен відповіла, що вони допомагають Ріанні зберегти її справжнє волосся, адже штучне можна фарбувати, завивати незліченну кількість разів. У реальності справи набагато гірші – свого волосся у Ріанни, внаслідок нескінченних експериментів з ним, майже не залишилося.

Леді Гага

Леді Гага / Фото: Getty Images

Про те, що Леді Гага носить перуки, говорили давно, але сама співачка цей факт не підтверджувала, а її стиліст, Фредерік Аспирас, і зовсім – категорично заперечував. Він дав розгорнуте інтерв'ю, в якому докладно розписав, як потрібно доглядати за волоссям, щоб воно, незважаючи на численні укладання і фарбування, – зберегло первинну красу і міцність. За словами стиліста, потрібно дотримуватися кількох нескладних правил: дбайливо очищувати волосся (мити його шампунями без фосфатів і використовувати відновлювальні лінії), ніжно розчісувати його, а в догляді застосовувати олії – кокосову, лавандову і оливкову.

Правда, вірогідність того, що Леді Гага все-таки носить накладне волосся, цінні поради Аспираса ніяк не скасовували, і це стало відомо від інсайдера з оточення співачки. За його словами, Леді Гага обожнює довге волосся, а її власне – через постійні укладання і знебарвлення – не встигає відростати до потрібної довжини. Перуки вирішують проблему, тому співачка часто використовує їх.

Нікі Мінаж

Нікі Мінаж / Фото: Getty Images

У Нікі Мінаж, на щастя, з волоссям все гаразд – її пристрасть до перук продиктована зовсім іншими причинами. Співачка обожнює яскраві кольори – за її словами, вони роблять її щасливою, тому їй подобається волосся найнеймовірніших відтінків. Якщо б кожен раз, коли їй хотілося отримати червону, жовту, рожеву або іншу зачіску, вона фарбувала його, то давно б була голомозою. Вихід із ситуації виявився простим – перуки, які Нікі фарбує сама. Вона купує недороге накладне волосся і наносить на нього той колір, який їй потрібний. Час від часу, коли Мінаж набридають екстравагантні перуки, вона демонструє шанувальникам своє справжнє волосся каштанове, зібране в кінський хвіст. Якщо вірити реперці, вона робить це, щоб не забути, який вигляд має її шевелюра.

Різ Візерспун

Різ Візерспун / Фото: Getty Images

Від природи "блондинка в законі" Різ Візерспун зовсім не білявка, а шатенка, тому вона змушена постійно підфарбовувати волосся фарбою відтінку "яскравий блонд". Та й заради ролей їй доводилося кілька разів перетворюватися на брюнетку, а потім перефарбовуватися назад, що волосся актриси теж не оздоровило. Є у її волосся ще один недолік – воно тонке, тому його дуже важко перетворити на пишну шевелюру, особливо в розпущеному вигляді. Щоб мати вигляд на всі сто, актриса використовує перуки.

Перуки також носять Бейонсе, Ріта Ора, Кім Кардашян, Кайлі Дженнер, Наомі Кемпбелл, Іггі Азалія, Крістіна Агілера, Ліндсей Логан, Гвен Стефані, Брітні Спірс, Тайра Бенкс, Алла Пугачова, Едіта П'єха та інші.

Міла Корольова

Повʼязані теми:

Наступна публікація