Зірки, які пишаються маленькими грудьми

Зірки, які пишаються маленькими грудьми

Кендалл Дженнер / Фото: Reuters

Який бюст краще – великий чи маленький? Тут, як кажуть, скільки людей, стільки й думок. Ці зірки точно знають: треба цінувати те, чим обдарувала тебе природа, а не прагнути до недосяжного – а, можливо, і непотрібного – ідеалу.

Ванесса Параді

Ванесса Параді в пляжній фотосесії Бена Хассетта

Коли в 2012 році на модній вечірці Sidaction – у розпал хворобливого розставання з Джонні Деппом – Ванесса Параді з'явилася на публіці в мерехтливій сукні з глибоким декольте, публіка йойкнули: до цього ніхто не звертав уваги на те, що груди у актриси мінімального розміру. Раніше за допомогою хитрощів в одязі – об'ємних блузок, наглухо закритих суконь, рюшів і воланів – їй це вдавалося приховувати, і раптом – така сенсація.

Мало які засоби масової інформації не написали в тоді про цю подію, причому журналісти розділилися на два табори: одні жартували, що Параді забула груди вдома, інші захоплювалися тим, що у дорослої актриси – тіло дівчинки-підлітка. Сама Ванесса вважає, що маленькі груди надають їй сексуальності і шарму, і, схоже, її нинішній бойфренд, Самюель Беншетрі, з цим повністю згоден.

Міла Йовович

Міла Йовович / Фото: Reuters

Міла Йовович вважає свої маленькі груди ідеальними, що, до того ж, допомагає їй в роботі, адже, якби вони у Міли були хоч трохи більшими, актриса навряд чи отримала б роль в "П'ятому елементі" Люка Бессона – її героїня Лілу повинна була мати андрогінну фігуру, інакше вона не відповідала б своєму образу. Про те, що Йовович цілком задоволена своїми грудьми, вказує одяг, який вона підбирає для виходів на публіку: один незручний рух – і її груди стають надбанням широкої громадськості завдяки папараці.

Камерон Діас

Ще одна власниця маленьких грудей – Камерон Діас, яка хоч і намагається за допомогою одягу сховати її невеликі розміри, в інтерв'ю робить на цю тему досить сміливі заяви. "Мені подобається, що мої груди такі напружені і зухвалі, – каже Діас в інтерв'ю. – В юності я заздрила превеликому бюсту моєї бабусі, але я, на жаль, не вдалася в неї. Моя мати завжди казала, що жіночі груди повинні вміщатися в келих шампанського, і я рада, що у мене вони залишилися маленькими і легко в ньому помістяться".

Олівія Уайлд

Олівія Уайлд / Фото: Reuters

"Зірка доктора Хауса" Олівія Уайлд обстоює природну красу, і груди – а вони у актриси невеликі – грають тут не останню роль. Олівія вважає, що представниці прекрасної статі, що збільшують губи і груди, виглядають як манекени, тому сама нічого подібного робити не збирається. "Любіть себе такими, які ви є, – закликає вона своїх шанувальниць, – сексуальною можна бути і без величезних грудей". Для Олівії це не порожні слова – вона точно знає, як стати привабливою, не дарма ж Уайлд входить до рейтингу найкрасивіших і найсексуальніших жінок світу.

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер / Фото: Getty Images

Кендалл Дженнер – гидке каченя в силіконовому сімействі Кардашян: вона не тільки є власницею маленьких грудей, але і відмовляється – у всякому разі, поки – збільшувати їх за допомогою оперативного втручання. А ще за першої зручної нагоди демонструє свої груди на публіці, щоразу викликаючи справжній ажіотаж, як це було, наприклад, коли Кендалл в січні 2017 року в прозорій блузці, під якою не було нічого, крім зроблених у вигляді зірок наклейок на соски, прогулялася центральними вулицями Парижа. А ще у Дженнер зібралася ціла колекція сережок для пірсингу, якими вона прикрашає свою не обтяжену бюстгальтером груди.

Кейт Хадсон

Кейт Хадсон / Фото: Reuters

Кейт Хадсон впевнена: маленькі і охайні груди – ось як у неї! – куди краще об'ємних і важких, які до того ж дуже швидко втрачають свою форму і обвисають, і про це вона не раз говорила в інтерв'ю. Точніше, на старті своєї кар'єри Хадсон якось обмовилася, що великі груди ліпше маленьких, але потім різко змінила риторику і більше нічого подібного не вимовляла вголос. Правда, злі язики стверджують, що актриса все-таки зробила операцію зі збільшення грудей, але вони стали ненабагато більшими, а трохи, як відомо, не рахується.

Кіра Найтлі

Ну і, звичайно, в цьому рейтингу не обійтися без Кіри Найтлі, яка настільки сильно цінує свої невеликі груди, що щоразу, коли на постерах до чергової картині художники намагаються намалювати їй зайвий розмір, бунтує і вимагає залишити все як є. У прокатників "Короля Артура", "завдяки" яким на її зображенні з'явився третій розмір грудей, Найтлі навіть відсудила компенсацію за моральну шкоду – три мільйони доларів.

"Так, у мене немає грудей, – говорить актриса в інтерв'ю, – і нерозумно це приховувати. Взагалі-то, спочатку в тому віці, коли у всіх дівчаток з'являються груди, у мене вони теж були, але потім за літо я сильно виросла, і груди зникли. Але це дає мені деякі переваги – наприклад, я легко можу зніматися в еротичних сценах – ніхто ніби не помічає, що я роздягнена. І взагалі, у мене немає претензій до грудей, а ось до сідниць – є: вони настільки маленькі, що в деяких фільмах мені навіть доводилося надягати спеціальні накладки на стегна".

Міла Корольова

Повʼязані теми:

Наступна публікація