Зірки, які полетять у космос

Зірки, які полетять у космос

Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус / Фото: Associated Press

Їм доводиться літати в космос у кіно, а ось в реальності жодна з цих зірок там поки не була. Щоб відновити справедливість, усі вони купили квитки на космоліт Virgin Galactic, який обіцяє відправити на орбіту засновник компанії Virgin Group, найбагатша людина Великої британії Річард Бренсон. Політ повинен тривати дві з половиною години, з яких в невагомості пасажири проведуть всього кілька хвилин. Щоправда, старт космоплану кілька разів відкладався, але поки так і не відбувся, але наші зірки щиро сподіваються, що коли-небудь він все-таки відбудеться.

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Ді Капріо / Фото: Getty Images

У зірки "Титаніка" і "Великого Гетсбі" великі космічні плани. Спочатку він купив квиток на "орбітальну маршрутку" для космічних туристів SpaceShipTwo, що належить компанії мільярдера Річарда Бренсона Virgin Galactic, а потім заявив про своє бажання взяти участь у польоті на Марс за програмою Ілона Маска.

Правда, якщо про марсіансьий політ Ді Капріо можна говорити чисто теоретично, його орбітальна подорож набуває реальних рис. Відомо навіть, хто стане попутниками Лео – російський мільярдер із Монако Ігор Сусін купив місце по сусідству з ним за один мільйон доларів, ще два квитки були продані за настільки ж захмарні суми особами, які побажали – у всякому разі поки – залишитися невідомими. Точна дата польоту невідома, але Ді Капріо впевнений, що він не за горами.

Кейт Вінслет

Кейт Вінслет / Фото: Getty Images

Не відстає від свого партнера за "Титаніком" Кейт Вінслет – у неї теж є свій квиток у космос. Правда, на відміну від Ді Капріо, вона його отримала як подарунок на весілля: Річард Бренсон – дядько чоловіка Кейт, Неда Рокнролла, який складе їй компанію в космічному подорожі – люблячий родич не міг зробити принос невістці, забувши при цьому про племінника.

На ідею подарунка Бренсона навів Рокнролл, знав, що Вінслет мріє про політ у космос. "Навряд чи Кейт захоче взяти участь в анонсованому Ілоном Маском польоті на Марс без можливості повернутися назад на Землю, – сказав Нед, – але дві години на орбіті вона проведе з великим задоволенням, особливо якщо врахувати, що вона зможе на собі випробувати відчуття невагомості".

Том Генкс

Том Генкс на прем'єрі фільму "Саллі" в Нью-Йорку / Фото: Getty Images

Зірка фільмів "Форрест Гамп" і "Врятувати рядового Райана", Том Генкс, який неодноразово літав у космос у кіно, вирішив пуститися в таку пригоду в реальності. Саме тому Генкс став одним з перших, хто придбав квиток на космоплан Virgin Galactic, вирішивши на собі відчути все те, з чим доводилося стикатися його героям, – наприклад, Джеймсу Ловеллу реальному астронавтові США, якого актор зіграв у фільмі Рона Ховарда "Аполлон-13".

Леді Гага

Леді Гага / Фото: Getty Images

Леді Гага збирається летіти в космос не просто так, заради цікавості, а для того, щоб виступити там: вона збирається передати інопланетним цивілізацій своє "послання любові". Співачку жахливо дратує той факт, що космоплан досі не вирушив на земну орбіту. "Я не можу більше чекати, коли будуть закінчені підготовчі роботи, – каже вона в інтерв'ю, – я хочу в космос! Виконати кілька пісень в невагомості – це ні з чим непорівняна історія. Я хочу кинути виклик самій собі – концерт в космосі стане справжнім вибухом на Землі".

Джастін Бібер

Хейлі Болдуін і Джастін Бібер / Фото: Getty Images

Канадський співак Джастін Бібер збирається вирушити в космос не сам, а зі своїм менеджером Скутером Брауном, про що задоволений Річард Бренсон написав у своєму твіттері ще 2013 року. В інтерв'ю Джастін не раз зізнавався, що мріє не тільки опинитися в космосі, але і заспівати так, так що він цілком може скласти дует з Леді Гагою.

До речі, подібно їй, Бібер теж незадоволений постійними вітермінуваннями вильоту, через які мрія співака весь час віддаляється від нього, але все одно продовжує працювати над музичним матеріалом, щоб не вдарити в бруд обличчям перед глядачами – як мінімум своїми попутниками і землянами, а як максимум – інопланетянами.

Майлі Сайрус

Майлі Сайрус / Фото: Associated Press

З дитинства марила польотами в космос і Майлі Сайрус. Про свої плани злітати в космос вона розповіла журналістам ще 2013 року. "Моє бажання обов'язково збудеться, – сказала тоді співачка. – Щоправда, потрапити на борт космоплана Virgin Galactic непросто, але мені допоможе мій друг – багатий чоловік, який інвестував у цей проект".

За шість років, що минули відтоді, як Сайрус заявила про своїх космічні плани, в її житті багато чого змінилося: оскільки торік вона вийшла заміж за Ліама Гемсворта, орбітальний вояж їм, судячи з усього, належить зробити удвох.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Анджеліна Джолі і Бред Пітт / Фото: Getty Images

А ось у екс-подружжя – Анджеліни Джолі і Бреда Пітта – все відбулося з точністю до навпаки: будучи чоловіком і дружиною, вони на космічну екскурсію збиралися вирушити разом, але розлучення внесло в їхні плани свої корективи. Журналісти гадають, як тепер вчинять зірки, коли космоплан Virgin Galactic нарешті буде готовий до польоту: свої квитки – а місця Анджеліни і Бреда розташовані поруч – вони не здавали і навіть ніяких заяв для преси на цю тему не робили. Мабуть, заради можливості подивитися на землю з її орбіти зірки укладуть тимчасове перемир'я.

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація