Зірки, які постраждали через свій довгий язик

Зірки, які постраждали через свій довгий язик

Фото: Getty Images

Мабуть, ці зірки не знали, що слово – срібло, а мовчання – золото, інакше вони не робили б таких необачних заяв в інтерв'ю.

Меган Фокс

Меган Фокс / Фото: Getty Images

Меган Фокс, яка взагалі славиться тим, що спочатку говорить, а потім думає, через свій довгий язик втратила роль у "Трансформерах". Актриса і сама собі згодом не могла пояснити, навіщо їй раптом знадобилося критикувати режисера Майкла Бея, але менше з тим вона це зробила. Фокс порівняла його з Наполеоном і Гітлером, тому що він обожнює командувати на знімальному майданчику, а також сказала, що у нього репутація безумця, який не вміє поводитися, тому співпрацювати з таким "тираном" – "справжнє пекло".

"За його наказом ми з виконавцем головної ролі, Шайей Лабафом самостійно, без дублерів виконували дивовижні трюки, – скаржилася Меган журналістам – і трохи не загинули! Представники страхової компанії, дізнайся вони про це, були б не в захваті". Однак першим отямився продюсер "Трансформерів", Стівен Спілберг: прочитавши інтерв'ю Фокс, він одразу ж розірвав з нею контракт. Вибачення не допомогли, і тоді актриса знову-таки у всьому звинуватила Бея. За її словами, режисер зажадав, аби для нової частини картини вона набрала вагу і сильно засмагла, а вона на це піти не змогла, от і покинула проект з гордо піднятою головою. Меган дуже швидко викрили у брехні, а її роль у третій частині проекту зіграла Розі Хантінгтон-Уайтлі.

Ларс фон Трієр

Фото: AFP

Ларсу фон Трієру дорого обійшлися публічні дифірамби Гітлеру. У всіх на пам'яті історія, як під час кінофестивалю у Каннах у 2011 році на прес-конференції, присвяченій прем'єрі фільму "Меланхолія", режисер раптом заявив, що симпатизує керівникові Третього Рейху. "Гітлера ніяк не назвеш гарним хлопцем, – сказав тоді режисер, – але чомусь він мені близький, а чимось навіть подобається. Зрозуміло, я проти Другої світової війни, але – так! – я нацист".

Кінематографічна громадськість, серед якої були і жертви нацизму, вийшовши з шокового стану, вигнала фон Трієра з Каннського кінофестивалю. Заяви режисера про те, що він пожартував, і його спроби перепросити за сказане, йому не допомогли – минуло сім років, але незважаючи на те, що фільми фон Трієра з'являються в програмі Каннського кінофестивалю, на нього там досі дивляться косо.

Кетрін Гейгл

Кетрін Гейгл / Фото: Getty Images

Кетрін Гейгл накинулась в інтерв'ю на фільм "Трішки вагітна", в якому до того часу встигла зіграти головну роль і, відповідно, отримати свою порцію слави. Менше з тим актриса назвала картину сексистською, оскільки всі героїні в ньому – "сварливі і нудні істоти без почуття гумору", а герої – "класні і веселі хлопці". "З цим можна було б змиритися, – заявила актриса в інтерв'ю, – адже я грала жахливу суку! Навіщо сценаристи, режисери та продюсери зображують жінок такими жахливими?" Ця заява стала останньою краплею, що переповнила чашу терпіння продюсерів – з скандалісткою Гейгл більше ніхто не хоче мати справи.

Джон Мейєр

Джон Мейєр / Фото: Associated Press

Співак Джон Мейер на власному досвіді зрозумів, що втратити репутацію можна в одну мить, а от відновлювати її потім доводиться роками, та й то ще не факт, що вдасться це зробити. У 2010 році Джон дав інтерв'ю журналу Playboy, в якому вирішив відверто поговорити про особисте життя і примудрився образити не тільки своїх подруг, але жінок взагалі.

Він обговорив Джесіку Сімпсон, яку назвав "сексуальним напалмом", і Дженніфер Еністон – їй дісталося більше, про неї Мейєр сказав, що вона "живе минулим" і спить і бачить, як би повернутися в початок двохтисячних років, коли божевільною популярністю користувався серіал "Друзі", в якому вона зіграла одну з головних ролей. Також Джон заявив, що не зустрічається з темношкірими жінками, відізвавшись про них неполіткоректно, зате любить дивитися порнофільми, і у нього навіть є сюжет сценарію для картини для дорослих. Усвідомивши, що наговорив, Мейєр перепросив на своїй сторінці в соціальній мережі, але ту історію йому пригадують досі.

Ар Келлі

Ар Келлі / Фото: Associated Press

Американський музикант Ар Келлі був таким необережним, що займався коханням з дівчиною, яка не досягла повноліття, та ще й зняв процес на відео. Запис потрапив до рук журналіста, який, недовго думаючи, відніс його до поліції. Проти Ар Келлі порушили кримінальну справу, розгляди щодо якої тривали шість (!) років. В результаті музиканта виправдали, і йому б на радощах сидіти і мовчати, але він тут же дав відверте інтерв'ю, в якому практично зізнався в тому, що відчуває слабкість до дівчаткок-підлітків. Менеджери Ар Келлі, побачивши інтерв'ю в ефірі, ужахнулися і зробили все, щоб викупити його у телеканалу – не можна було допустити його чергової появи на екрані. Що до самого Ар Келлі, то менеджери намагаються більше не підпускати його до журналістів – мало що він ще може сказати!

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація