Зірки, які посварилися через нісенітниці

Зірки, які посварилися через нісенітниці

Фото: Getty Images

Сварка з принципових міркувань – свята справа, проте ці зірки посварилися через дрібниці, на які можна було не звертати уваги.

Джордж Клуні та Рассел Кроу

Фото: Getty Images

Ворожнеча Джорджа Клуні і Рассела Кроу триває вже другий десяток років, тепер вже ніхто і не пам'ятає, що два знаменитих актори колись нехай і не товаришували, але доброзичливо один до одного ставилися. Все почалося з того, що виконавець головної ролі у фільмі "Гладіатор" безсторонньо висловився про комерційну жилку Клуні. "Коли я бачу акторів в рекламі машин, кави чи алкогольних напоїв, мене від цього нудить, – заявив Кроу в інтерв'ю, – бідний Джордж Клуні, мені його дуже шкода. Я собі такого не дозволяю, бо поважаю свою публіку".

Клуні в боргу не залишився і розкритикував творчість австралійської групи Thirty Odd Foot Of Grunts, лідером якої є Кроу, він сказав, що єдина чеснота цього музичного колективу – слава одного з його учасників, маючи на увазі під цими словами повну музичну бездарність "гладіатора". Кроу і тут не змовчав. "Музика ллється з серця, – уїдливо зауважив він, – а гроші і слава, як у деяких, тут не до чого". Ось так і шпигають  один одного, хоча могли б просто дружити.

Келлі Осборн та Крістіна Агілера

Келлі Осборн та Крістіна Агілера посварилися після того, як перша під час популярного телешоу The Osbournes розкритикувала різдвяний альбом другої. Агілера затамувала зло і відтоді постійно, використовуючи будь-який зручний випадок, звертала увагу на зайву вагу Осборн. Келлі мовчки вислуховувала образи і чекала моменту, коли зможе нарешті помститися.

Її час настав, коли Крістіна погладшала після пологів: вона з'явилася на публіці у відвертій чорній сукні, і злопам'ятна Келлі одразу ж вибухнула прокльонами на її адресу. Випадок знову ж стався під час телевізійної програми, цього разу – "Поліція моди". "Вона нарешті стала тією жирдяйкою, якою їй призначено бути від природи! – налетіла на свою недоброзичливицю Осборн. – Вона стільки бісових років називала мене гладкою, що тепер я скажу: Тепер ти сама жирна!" На щастя для Агілери, вона досить швидко схудла, але з Осборн не помирилася – зірки, які ворогують, чекають на нові приводи для взаємних образ.

Джастін Бібер та Орландо Блум

Фото: Getty Images

Джастін Бібер і Орландо Блум не тільки посварилися, а й побилися після того, як співак не по-джентльменськи відгукнувся про колишню дружину актора, моделль Міранду Керр. Все відбулося в нічному клубі на Ібіці, де зірки вечеряли, до того ж кожен – в компанії своїх друзів. У середині вечора Бібер знайшов момент і, підійшовши до Блума, прошепотів йому на вухо, але так, щоб чуло оточення, такі слова: "Вона була прекрасна!" Оскільки не лише сам Орландо, але і всі, хто з ним був, зрозуміли, що йдеться про Керр, актор, недовго думаючи, до великої втіхи присутніх вдарив суперника. Бібер намагався дати відсіч, але сила була на боці Блума. Можливо, інцидент залишився б непоміченим ЗМІ, якщо б одна з присутніх у клубі дівчат не записала все, що відбувається, на мобільний телефон.

Стосунки між Бібером і Блумом почали псуватися ще 2012 року, коли співак вперше був помічений за лаштунками модного показу з Керр. Після цього випадку журналісти почали стверджувати, що Джастін упадає за Мірандою, і тільки-но Керр і Блум подали документи на розлучення, як до цієї історії негайно приплели Бібера: мовляв, пара розлучається через нього. Більше того, після розлучення Орландо кілька разів бачили в компанії колишньої дівчини Джастіна, Селени Гомес, що, своєю чергою, не привело Бібера у захват. Так що бійка на Ібіці для обох була можливістю випустити "пару".

Селена Гомес та Демі Ловато

Фото: Getty Images

Селена Гомес та Демі Ловато познайомилися в 2002 році на кастингу шоу "Барні та його друзі". За словами дівчат, вони одразу ж відчули взаємну симпатію, тому в перший день знайомства почали спілкуватися так, ніби знали одна одну все життя. Кілька років Гомес і Ловато пов'язувала міцна дружба, яка в один далеко не прекрасний день для них перетворилася на не менш міцну ворожнечу. Селена стверджує, що причина всього – банальна заздрість: Демі не пробачила їй того, що і в творчості, і в особистому житті вона була успішнішою від подруги. Ловато з цим категорично не згодна, вона каже, що Гомес сама спровокувала сварку між ними, причепившись до фрази – настільки дурної і нікчемної, що сьогодні Ловато не може навіть пригадати, про що там, власне, йшлося.

Міла Корольова

 

Наступна публікація