Зірки, які втратили дітей

Зірки, які втратили дітей

Сильвестр Сталлоне / Фото: Getty Images

Можливо, зірковий статус дає своїм власникам якісь бонуси, але від життєвих драм і трагедій він їх, на жаль, не захищає: зірки, навіть найяскравіші і найпопулярніші, страждають так само, як і прості смертні. Особливо, коли щось трапляється з дітьми. Ось зірки, яким довелося пережити своїх дітей.

Джон Траволта

 

Джон Траволта / Фото: Reuters

 

16-річний син Джона Траволти Джетт загинув у 2009 році в результаті нещасного випадку. Трагедія сталася на Багамах, де на Різдво відпочивала родина актора. Хлопчик страждав від важкого захворювання – синдрому Кавасакі, за якого у людини запалюються кровоносні судини. Через це у Джетта часто траплялися серцеві напади. Очевидно, в результаті чергового нападу хлопчик знепритомнів і впав, вдарившись головою об край ванни. Лікарі кілька годин намагалися повернути його до життя, але, на жаль, безуспішно. Знаючи, що з Джеттом в будь-який момент може статися непередбачене, актор майже не відпускав сина від себе і з ранніх років брав його з собою на знімання, але все-таки не вгледів і не вберіг.

Володимир Кузьмін

Відомий рок-музикант, екс-фаворит Алли Пугачової, Володимир Кузьмін втратив двох дітей.

Спочатку – в грудні 2002 року – була вбита його старша дочка від першого шлюбу з поетесою Тетяною Артем'євою Єлизавета Кузьміна. Дівчина була знайдена в своїй квартирі з ознаками насильницької смерті – вона померла від ножового поранення в шию. За словами тих, хто знав Лізу, вона страждала від психічного розладу, лікувалася у психіатрів і була пов'язана з сатаністами. Але жодна з цих причин не мала стосунку до вбивства – в розпалі сварки вдарив її ножем залицяльник Володимир, який після арешту одразу ж зізнався у злочині.

Через сім років, в жовтні 2009 року, не стало і другої дитини Кузьміна і Артем'євої, їхнього сина Степана. Він випав з вікна квартири, яку йому подарував батько. До цього хлопець неодноразово намагався скоїти самогубство, але загинув Степан з набагато прозаїчнішої, хоча й не менш страшної причини. Експертиза встановила, що від непогашеного недопалка у квартирі спалахнула пожежа, Степан намагався врятуватися, перебравшись карнизом на сусідський балкон, але зірвався. Шансів на порятунок – з огляду на 18-й поверх – у нього не було.

Валентин Гафт

 

Валентин Гафт

 

Дочка Валентина Гафта від першого шлюбу, 29-річна балерина Ольга Єлісєєва, вкоротила віку після сварки з матір'ю, колишньою балериною, а нині бізнесвумен Інною Єлисеєвою. Трагедія сталася у вересні 2009 року, за два дні після чергового дня народження батька, і стала для нього страшним подарунком.

Здавалося б, у Ольги було все, що потрібно для щастя: вона вчилася в знаменитій балетній школі при Великому театрі, танцювала в Кремлівському балеті, навчалася в РІТМі. Але особисте життя у дівчини не складалося – деякий час вона зустрічалася з Андрієм Леоновим, сином знаменитого актора Євгена Павловича Леонова, але незабаром пара розлучилася. До того ж, за свідченням знайомих, дівчину буквально зацькувала рідна мати, яка мала вкрай нестерпний характер. Кажуть, вона не давала дочці самостійно і кроку ступити, наприклад, йдучи з дому, могла замкнути її на ключ. До цього випадку Ольга вже намагаласяскоїти самогубство – вона хотіла викинутися з вікна, але в останній момент її вдалося зупинити. Вдруге їй все-таки вдалося піти з життя – залишившись сама вдома, дівчина повісилася.

 

 

Олена Захарова

Дочка зірки серіалів "Кадети" та "Серафима прекрасна", восьмимісячна Анна-Марія, померла від гострої вірусної інфекції. Коли у дівчинки несподівано піднялася температура, актриса подумала, що це звичайна застуда, від якої її – за вказівкою викликаного додому лікаря-педіатра – і лікували кілька днів. Коли ж швидка нарешті привезла дитину до лікарні, було вже надто пізно – незважаючи на те що реаніматологи шість днів намагалися врятувати їй життя, Анна-Марія померла.

Рома Жуков

П'ятирічна дочка популярного музиканта з групи "Міраж" Роми Жукова Єлизавета-Вікторія померла в реанімації у 2012 році. Дівчинка отримала відкриту черепно-мозкову травму, граючись на дитячому майданчику у дворі будинку на вулиці Кантемирівській – її вдарило гойдалками по голові. Можливо, трагедії вдалося б уникнути, перебувала б вона під наглядом дорослих. Але бабуся Лізи, яка звинувачує у трагедії організаторів майданчика, в цей час була на роботі, тому дівчинка гуляла зі старшою сестрою Поліною семи років і дядьком Кирилом тринадцяти років. Що ж до батьків, то вони з молодшою донькою Софією-Вікторією перебували в Австралії, і на кремацію Лізи не приїхали. За три дні після її смерті дружина Жукова народила п'яту дочку, яку назвали Вікторія-Елізабет. Рома вважає її появу на світ реінкарнацією Лізи.

Ада Роговцева

 

Фото: YouTube

 

Сумний список акторів, які втратили дитину, поповнила зірка українського театру і кіно Ада Миколаївна Роговцева – 1 липня 2012 року від невиліковної хвороби помер її син Костянтин Степанков-молодший. Те, що того ж року йому мало виповнитися 50, в цьому разі особливого значення не має – для батьків діти в будь-якому віці залишаються дітьми.

Сильвестр Сталлоне

Того ж таки 2012-го помер старший син Сильвестра Сталлоне, 36-річний Сейдж. ЗМІ одразу ж почали писати про те, що Сталлоне-молодший нібито мав пристрасть до наркотиків, від чого і помер. Проте пізніше були оприлюднені результати судово-медичної експертизи, згідно з якими син зірки помер від інфаркту, причиною якого стала ішемічна хвороба серця. Розтин показав, що стінки коронарних судин Сейджа були забиті бляшками, які не давали можливості належним чином забезпечувати серцевий м'яз кров'ю і киснем.

 

 

Ба більше, слідство встановило, що у старшого сина Сталлоне вже у віці 10 років були виявлені шуми в серці, що свідчать про його неправильну роботу. За правильного режиму дня і здорового харчування Сейдж міг би прожити до глибокої старості, але за свідченням його оточення, чоловік зловживав солодкими газованими напоями, багато курив і вів малорухомий спосіб життя.

Дмитро Пєвцов

 

Дмитро Пєвцов / Фото: УНІАН

 

Трагедія в родині актора Дмитра Пєвцова сталася, коли двадцятидворічний Данило, дуже схожий на свого знаменитого батька, впав з балкона 3-го поверху під час вечірки з однокласниками. З множинними переломами, травмами внутрішніх органів і в стані клінічної смерті юнака привезли до Боткінської лікарні. Лікарі декілька днів боролися за його життя, зробили дві операції, хоча одразу ж сказали, що шансів на одужання у Данила дуже мало. Так і вийшло –  Данило Пєвцов помер у реанімації.

Стосунки Дмитра та Данила Пєвцових складалися непросто. Хлопчика народила акторові його однокурсниця, Лариса Блажко, але він сина не визнав. Лариса з дитиною виїхала до Канади, але, коли через кілька років вони повернулися до Москви, Дмитро взяв хлопчика і дав йому своє прізвище. Хлопець пішов стопами батька: закінчив театральне училище, грав у театрі і мріяв зробити кар'єру в Голлівуді.

Таїсія Кондратьєва

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація