Зірки, які є родичами

Зірки, які є родичами

Джастін Бібер, Селін Діон, Райан Гослінг і Авріл Лавін

Як відомо, світ тісний, а світ знаменитостей тісний подвійно: чи не половина зірок є родичами одне одному – хто далекими, а хто і близькими.

Ніколас Кейдж і Софія Коппола

Ніколас Кейдж і Софія Коппола / Фото: Getty Images

Ніколас Кейдж і режисер фільму "Труднощі перекладу" – двоюрідні брат і сестра. Справжнє прізвище Кейджа – Коппола, його батько – рідний брат знаменитого кінорежисера Френсіса Форда Копполи, але, вирішивши стати актором, Ніколас не захотів, щоб до нього ставилися як до племінника постановника культових фільмів "Хрещений батько" і "Апокаліпсис назавжди", що потрапив до Голлівуду за блатом. І – взяв собі псевдонім на честь свого улюбленого персонажа з коміксів Marvel, супергероя Люка Кейджа. Що до доньки Френсіса Форда, Софії Копполи, то вона від батьківського прізвища відрікатись не стала, і ніхто її за це не засудив.

Джулія Робертс і Емма Робертс

Джулія Робертс і Емма Робертс / Фото: Getty Images

Джулія і Емма Робертс – не однопрізвищні, як можна було б подумати, а що ні на є близькі родички – тітка і племінниця. Емма – дочка рідного брата Джулії, Еріка, з яким знаменита актриса давно не спілкується – можна навіть припустити, що Емма і Джулія зблизилися на ґрунті сварки зі своїм батьком і братом. З матір'ю Емми, актрисою Келлі Канінгем, Ерік розлучився, коли дівчинці було всього дев'ять років, і Джулія з радістю прийняла непотрібну батькам племінницю. Вона брала її з собою на фільмування, завдяки чому Емма і вирішила стати актрисою.

Г'ю Грант і Томас Броді-Сангстер

Г'ю Грант і Томас Броді-Сангстер

Актор Томас Броді-Сангстер, якого глядачі пам'ятають з фільму "Реальне кохання" – там він приголомшливо грав на ударних – далекий родич Г'ю Гранта. Прабабуся Томаса, Барбара Бертрам, і бабуся Г'ю, Маргарет Рендольф, були рідними сестрами, тобто, Грант доводиться Броді Сангстеру троюрідним дядьком. Треба визнати, що Г'ю не протегував родича і не лобіював його інтересів перед кінорежисерами і продюсерами, і вдвох вони – у всякому разі, поки – знімалися тільки в одній картині – в тому самому  "Реальному коханні".

Метт Деймон і Бен Аффлек

Метт Деймон і Бен Аффлек

Метт Деймон і Бен Аффлек дружать з дитинства – вони не тільки проводять разом вільний час, але й працюють над одними фільмами, причому вельми нічогенькими. Так, у 1998 році за картину "Розумник Вілл Гантінг", в якому вони були авторами сценарію і акторами, які зіграли головні ролі, друзі отримали "Оскар". Метт і Бен, які завжди почувалися спорідненими душами, нещодавно отримали підтвердження того, що їх пов'язує ще й кровна спорідненість. Виявляється, у Деймона і Аффлека був спільний предок – муляр Вільям Ноултон, що приїхав підкорювати Америку в XVII столітті, так що актори – двоюрідні брати в десятому коліні.

Том Круз і Вільям Мейпотер

Том Круз і Вільям Мейпотер

Незважаючи на те, що один з них постійно рятує світ в бойовиках, а другий грає маніяків всіх мастей, вони близькі родичі. Том Круз і Вільям Мейпотер – двоюрідні, а їхні батьки – рідні брати. Не дивно, якщо згадати, що справжнє прізвище Круза – Томас Круз Мейпотер IV. Вільям не так відомий, як його кузен, але і в його послужному списку є кілька картин, в яких він зіграв помітні ролі – наприклад, "Інша Земля" і "Прокляття".

Меріл Стріп і Брук Шилдс

Меріл Стріп і Брук Шилдс

Триразова володарка "Оскара" Меріл Стріп і зірка "Блакитної лагуни" Брук Шилдс – троюрідні сестри, хоча за зовнішнім виглядом цього і не скажеш – витончена блондинка і палка брюнетка абсолютно не схожі одна на одну. Все пояснюється просто: Шилдс доводиться ріднею Стрип з лінії матері, а темне волосся і смагляву шкіру колишня модель успадкувала від родичів з батьківської лінії, які, за її словами, ведуть свій рід від аристократичних родин Рима й Генуї. Між собою актриси не спілкуються, мабуть, більш знаменита і титулована Стрип не вважає за потрібне спілкуватися з Шилдс, пік популярності якої припав на 90-ті роки минулого століття.

Джастін Бібер, Селін Діон, Райан Гослінг і Авріл Лавін

Джастін Бібер, Селін Діон, Райан Гослінг і Авріл Лавін

Дослідники найбільшої в світі генеалогічної компанії, які зайнялися родоводом співака Джастіна Бібера, виявили у кумира підлітків масу знаменитих родичів. Виявляється, Бібер є 12-юрідним братом Авріл Лавін, 11-юрідним – Райану Гослінгу і 10-юрідним – Селін Діон. Цікаво, що всі вони мають хороші вокальні дані, а це свідчить про те, що слух і голос в цій великій канадській родині, мабуть, передаються у спадок. Навіть Райан Гослінг, якого зараз знають як зірку Голлівуду починав свою кар'єру як виконавця.

Родичами також є Макколей Калкін і Бонні Беделія, Ширлі Маклейн і Воррен Бітті, Мадонна і Гвен Стефані, Мадонна і Еллен Дедженерес, Гвінет Пелтроу і Кетрін Меннінг, Дженні і Мелісса Маккарті, Ал Рокер і Ленні Кравіц, Мерайя Кері та Ешлі Коул, Роббі Вільямс і Саймон Коуелл, Пірс Броснан і Емілія Фокс, Кім Кетролл і Рінго Старр та інші.

Міла Корольова

Повʼязані теми:

Наступна публікація