Зірки, яких ловили на брехні

Зірки, яких ловили на брехні

Кім Кардашян / Фото: Getty Images

Так уже створені люди, що вони хоч зрідка, та прибріхують, і знаменитості – не виняток. Найнеприємніше в таких випадках – викриття, про яке ці зірки знають не за чутками.

Білл Клінтон

Президент Білл Клінтон / Фото: Credits

Історія брехні Білла Клінтона досі у пам'яті багатьох – вона була пов'язана з практиканткою Білого дому Монікою Левинські, яка 1998 року розповіла журналістам про інтимні стосунки з тодішнім президентом США. Скандал вийшов гучним, тому Клінтон, який на той момент був одружений на Гілларі, до останнього заперечував таку ймовірність. Велелюбний Білл збрехав під присягою в суді, але слідство довело, що він говорить неправду.

Відтоді минуло більше двадцяти років, але Клінтона сьогодні згадують не через його успіхи на президентському терені (його адміністрації вдалося знизити безробіття, інфляцію і зовнішній борг США), а через сексуальний скандал, який завдав серйозної шкоди його репутації.

Майлі Сайрус

Майлі Сайрус / Фото: Associated Press

Якими міркуваннями керувалася Майлі Сайрус, заявивши в інтерв'ю глянцевому журналу, що вони з Ліамом Гемсворт – чоловік і дружина, важко сказати. До того ж повідала, що весілля вони зіграли потай від усіх, і тепер щосили насолоджуються медовим місяцем. Журналісти глянцю перевірили і з'ясували, що жодного одруження не було – Майлі банально збрехала. Її агент, вирішивши звалити відповідальність з хворої голови на здорову, заявив, що журналіст неправильно її зрозумів.

Навесні 2018 року пара заявила, що цієї осені вже точно одружиться, але через пожежі в Каліфорнії весілля знову довелося відкласти. І в грудні 2018-го Сайрус і Гемсворт таємно одружилися.

Ліндсей Логан

Ліндсей Логан / Фото: Getty Images

Ліндсей Логан намагалася обдурити всіх у трагічних обставинах – в суді під присягою. Незадовго до цього Логан потрапила в аварію, в якій збила людину, та ще і зникла з місця події. Відповідати за вчинений злочин за законом зірка не захотіла, тому запевняла суддю, що за кермом була не вона, а її асистентка. Це була не перша ДТП за участю Логан, тому її заарештували і засудили – версія Ліндсей про те, що її машиною скористалася інша людина, не витримувала жодної критики. На щастя, збитий актрисою чоловік відбувся незначними травмами, тому Логан засудили лише до громадських робіт – на якийсь час вона змушена була перекваліфікуватися в прибиральницю в морзі.

Кім Кардашян

Кім Кардашян / Фото: Instagram Кім Кардашян

Коли Кім Кардашян поскаржилася в пресі на те, що невідомі зловмисники викрали її домашнє відео, їй співчували всі без винятку. Ще б пак, світська левиця так переконливо плакала і скаржилася на людей без сорому і сумління, які наважилися викрасти документальне свідчення її інтимного життя. Яке ж було розчарування прихильників Кім, коли з'ясувалося, що все, що відбулося – лише піар-акція, покликана підвищити рейтинг зірки реаліті-шоу. Популярність Кардашян дійсно зросла, але її словам тепер віри немає – навіть фанатам зірки здається, що вона весь час намагається їх обдурити.

Кайлі Дженнер

Кайлі Дженнер / Фото: Associated Press

Сестру Кім, Кайлі Дженнер, упіймали на брехні щодо своєї зовнішності. Красуня, яка неодноразово лягала на операційний стіл, аби удосконалити свої губи, ніс і груди і підтягнути стегна й сідниці, а разом і прописалася у стоматолога, аби поставити вініри, без всякого сорому заявляла журналістам, що всі її принади – результат винятково зусиль природи та батьків. На чисту воду Кайлі вивели журналісти, які не тільки точно визначили, які частини Дженнер піддалися "тюнінгу", але і підрахували, скільки їй це коштувало.

Міла Корольова

Повʼязані теми:

Наступна публікація