Зірки, яким постійно пророкують розлучення, а вони все одно живуть разом

Зірки, яким постійно пророкують розлучення, а вони все одно живуть разом

Кім Кардашян і Каньє Уест / Фото: Getty Images

Журналісти пророкують цим парам розлучення щонайменше раз на півроку, а то й частіше, наводячи при цьому вагомі аргументи: зірки посварилися вщент, давно не живуть разом, завели коханку або коханця. Але, до великого задоволення шанувальників, зірки, незважаючи на проблеми у стосунках, розлучатися не збираються.

Девід і Вікторія Бекхем

Девід і Вікторія Бекхем / Фото: Associated Press

Про розлучення колишнього футболіста та відомої дизайнерки преса говорить частіше за інших. Востаннє повідомлення про їх розлучення з'явилися в ЗМІ в березні 2019 року, коли папараці вкотре помітили, що Девід і Вікторія майже не з'являються на публіці разом і – ой, лишенько! – не діляться спільними фотографіями в соціальних мережах. Журналісти зовсім вже були припустили, що подружжя Бекхемів розлучилося, як Девід і Вікторія з'явилися разом на урочистому відкритті першого пам'ятника футболісту у Лос-Анджелесі. ЗМІ нічого не залишалося, як у деталях описати костюм Девіда і штани, блузку і пальто Вікторії – інших причин для публікацій подружжя їм не дало.

Яких лиш подій за весь час спільного життя Бекхемів журналісти не називали, як причини розлучення: фінансові документи, які стали відомі Вікторії зі зламаної хакерами пошти Девіда, і присвячене йому татуювання на івриті "мій чоловік належить мені, а я належу своєму чоловікові", яке зробила екс-"перчинка". А вже про зради Бекхема, які нібито були, і говорити не варто – їх не злічити. Незважаючи на те, що час від часу з'являються повідомлення про розлучення Бекхемів, треба визнати, що серйозна причина для розірвання шлюбу була у них тільки одного разу – коли, граючи за іспанський "Реал Мадрид", Девід захопився своєю асистенткою Ребеккою Лус і мало не зруйнував свою сім'ю. Англійська преса назвала цю історію "найстрашнішою трагедією з часів загибелі принцеси Діни", але тоді Вікторія знайшла в собі сили пробачити чоловіка – не дивно, що інші "гріхи" чоловіка не здаються їй серйозною причиною для розлучення.

Кім Кардашян і Каньє Уест

Сестри Кардашьян на показі Каньє Уеста / Фото: Getty Images

На думку журналістів, світська левиця Кім Кардашян та її чоловік, репер Каньє Уест, перманентно перебувають "на межі розлучення". Час від часу парочка дає інтерв'ю, розповідаючи про те, що більше не має сили терпіти одне одного. Найчастіше причиною для сварок Кім і Каньє і, як наслідок, причиною для розлучення стають епатажні витівки Уеста, який страждає на біполярний розлад, а тому не завжди буває адекватний. "Він поводить себе непередбачувано, – скаржиться журналістам Кардашьян, – я не знаю, як з ним спілкуватися".Тим не менш, незважаючи на нестабільну сімейну ситуацію, подружжя не розлучається. І це наводить їх шанувальників на думку про те, що історії, які пише преса, не більше ніж піар-кампанія реаліті-шоу "Сімейство Кардашян".

Меган Фокс і Брайан Остін Грін

Меган Фокс і Брайан Остін Грін / Фото: Getty Images

Меган Фокс і Брайан Остін Грін, яким преса постійно передбачає розлучення, за час, протягом якого вони у стосунках, намагалися розлучитися двічі. Вперше це сталося через три роки після заручин, проте через рік зірки зійшлися знову і побралися повторно. Вдруге Фокс і Грін намагалися розлучитися через п'ять років після весілля, яке таємно зіграли 2010 року на острові Мауї. Меган подала документи на розлучення, а потім сама ж їх і забрала – актриса дізналася, що вагітна третьою дитиною і спалахнула минулими почуттями до її батька.

Сьогодні у Фокс і Гріна росте троє синів – Ноа, Боді і Джорні, до того ж Меган є мачухою Кассіуса – сина Гріна від попередніх стосунків, тому зніматися їй ніколи – вона зайнята дітьми і будинком. Щодо подружніх стосунків, то до конфліктів актриса ставиться філософськи. "Якщо ви хочете зберегти сім'ю, – говорить вона в інтерв'ю, – треба навчитися долати труднощі. Всі ми – частина Всесвіту, і не можемо взяти і різко обірвати зв'язок з іншою людиною, поки вищі сили не звільнять нас".

Бейонсе і Джей-Зі

Бейонсе і Джей-Зі заслужено вважаються однією з найміцніших пар шоу-бізнесу – вони разом від 2002 року, але це не заважає ЗМІ час від часу повідомляти про їхнє розлучення. Причиною їх розлучення ледве не стали зради чоловіка, в яких він публічно зізнався дружині. Щоправда, спочатку про свої переживання виконавці співали: співачка в своєму альбомі Lemonade згадала про якусь розлучницю "Беккі – дівчина з красивими волоссям", а репер в альбомі "4:44" розказав про свої пригоди і перепросив за них. Проблеми у стосунках з дружиною Джей-Зі пояснив своїм важким дитинством. "Я виріс у неблагополучному районі, – розповів він в інтерв'ю, - в якому мені доводилося не жити, а виживати. А коли ти з усієї сили намагаєшся вижити, ти зачиняєш свої емоції від усіх. Навіть від коханої жінки... Результатом цього стає невірність".

На щастя, Бейонсе і Джей-Зі змогли пробачити одне одному і помиритися. Від розлучення подружжя врятувала творчість – вони почали працювати разом, що дозволило їм знову зблизитися. Правда, спільний альбом так і не був випущений, зате з'явилися два сольних диска. А Джей-Зі відтоді, намагаючись спокутувати свою провину, не втомлюється зізнаватися в коханні Бейонсе. "Вона – моя споріднена душа, – каже він журналістам, – людина, яку я кохаю. Ми вирішили боротися за нашу сім'ю, щоб у наших дітей був позитивний приклад перед очима".

Шакіра і Жерар Піке

Шакіра і Жерар Піке з синами / Фото: Getty Images

Співачці Шакірі і футболісті Жерару Піке постійно пророкують розлучення через те, що вони так поки і не спромоглися офіційно оформити свої стосунки. Шакіра і Жерар познайомилися 2010 року, коли Піке з'явився в кліпі співачки Waka Waka, і досі, незважаючи на народження двох синів, Мілана і Саші, перебувають у невизначеному статусі "у стосунках". Шакірі і Жерару постійно доводиться спростовувати чутки про свій розрив. Пік публікацій про зіркове розлучення припав на 2017 рік, коли, за словами журналістів, Шакіра з дітьми нібито навіть з'їхала зі спільного з Піке будинку. До того ж посилалися ЗМІ на "достовірні джерела", які не могли видавати брехню за правду. Тоді парі вдалося відбитися від тих, хто намагався їх "розлучити" – вони опублікували в інтернеті цікавий спільний знімок, який набагато краще за слова переконував: Шакіра і Жерар, як і раніше, разом. Нові повідомлення про те, що співачка і футболіст більше не пара, з'явилися в лютому 2019 року – нібито співачка оголосила про те, що йде від бойфренда, просто на святкуванні його дня народження, 2 лютого. Чи виявляться чутки правдою, покаже час.

Міла Корольова

Наступна публікація