Зірки за 70: знамениті красуні, які досі привабливі

Зірки за 70: знамениті красуні, які досі привабливі

Сьюзан Сарандон / Фото: Reuters

Героїні нашого матеріалу вже давно не юні дівчата, але, щоразу виходячи на червоний хідник, вони доводять, що навіть у віці за 70 можна виглядати стильно, підтягнуто і викликати захоплення у публіки. Як їм це вдається?

Гелен Міррен, 72 роки

Гелен Міррен / Фото: Getty Images

Англійська актриса Гелен Міррен неймовірно гарна. У свої 72 роки вона носить модні обтислі сукні і може дозволити собі вдягти на червоний хідник навіть щось прозоре. Не повірите, але акторка не дуже любить займатися спортом, хоча не приховує, що їй це доводиться робити на свою ж користь. Є у Міррен одне правило, з якого вона радить починати всім, хто не дуже любить спорт. Спочатку придбати собі дуже гарну спортивну форму, а потім почати тренуватися. Можна вдома, починаючи з п'яти хвилин і п'яти присідань, а можна і в спортзалі, якщо вам це підходить. Актриса стверджує, що ніколи не сиділа на дієтах, а її вага за останні 20 років практично не змінювалася. Дякує Гелен за це не лише генетиці, але й власній силі волі, яка не дозволяє їй часто їсти улюблені гамбургери.

Джейн Фонда, 80 років

Джейн Фонда / Фото: Getty Images

Просто чудово виглядає 80-річна американська акторка Джейн Фонда. Навіть зараз вона виходить на червоний хідник у вечірніх сукнях з глибоким декольте, демонструючи свою підтягнуту форму. Багато років свого життя Фонда присвятила танцям і балету, вона також прославилася завдяки дуже популярним заняттям з аеробіки, які сама розробила. Але після операції на колінному суглобі (актрису замучив артрит) Джейн стала займатися спокійнішими видами спорту – йогою і медитацією. Актриса переконана лише в одному: тренування і правильне харчування не принесуть бажаного результату, якщо жінка не буде як слід доглядати за своєю шкірою – очищувати, тонізувати, живити і зволожувати. А ще неодмінно пити достатню кількість води, позбутися шкідливих звичок і не забувати про масаж тіла сухою щіткою хоча б двічі на тиждень.

Сьюзан Сарандон, 71 рік

Сьюзан Сарандон / Фото: Reuters

Американська актриса Сьюзан Сарандон вже двічі бабуся, але вирізи декольте її вечірніх суконь так вражають, що мимоволі ставиш собі запитанн, невже їй справді за 70? Журналісти часто запитують зірку про її секрети, але Сарандон завжди відповідає однаково: "У мене немає особливих секретів, я просто почуваюся набагато молодшою за свій вік, і це відображається на зовнішньому вигляді". Але все ж не можна сказати, що для своєї краси Сьюзан нічого не робить. Як і інші наші героїні, Сарандон виключила зі свого раціону шкідливі продукти і алкоголь, хоча келих червоного вина іноді собі дозволяє і, звичайно, не забуває пити воду. А головним своїм секретом актриса називає любов до себе, адже в юні роки, за визнанням Сьюзан, вона зовсім не цінувала ту форму, яку мала тоді.

Софі Лорен, 83 роки

Софі Лорен / Фото: Getty Images

Італійську актрису Софі Лорен багато хто вважає еталоном краси. Сама ж зірка каже, що в дитинстві вважала себе гидким каченям. Самою знаменитою фразою Лорен про красу є ось це висловлювання: "Важко стати чарівною, якщо ти лінива". Знаменитість переконана в тому, що навіть негарна, але дисциплінована жінка буде виглядати добре, в той час як красива, але незвикла дотримуватись певних правил дівчина з віком, навпаки, втрачає свою привабливість. Софі Лорен – італійка, і обожнює смачно поїсти, актриса говорить, що не сприймає дієт і обожнює пасту, але щодня змушує себе тренуватися і багато гуляти. Зазвичай її день починається о 5-6 ранку саме з прогулянки. Така залізна дисципліна протягом усього життя допомагає Лорен залишатися у прекрасній формі. Звичайно ж, не обходиться і без косметичних процедур, їх безліч, і всі вони різні, але найулюбленішим засобом для шкіри Софі Лорен є оливкова олія холодного віджиму.

Катрін Деньов, 74 роки

Катрін Деньов / Фото: Getty Images

Багато років Катрін Деньов називали секс-символом французького кінематографу. Самій актрисі зовсім не подобався цей титул, і вона намагалася уникати усіляких запитань на цю тему від журналістів. Вже з роками Деньов зрозуміла, що саме своїй зовнішності повинна бути вдячна за вдалий старт в акторській кар'єрі. Сьогодні Катрін 74 роки, відтоді як актриса кинула курити, вона набрала вагу, але зуміла зберегти свою привабливість. Секрети Катрін Деньов прості: вона намагається спати не менше восьми годин на добу, використовувати мінімум декоративної косметики на обличчі в повсякденному житті, правильно харчуватися і багато ходити пішки, бо спорт не любить. А ще обожнює копатися в городі у своєму заміському будинку, називаючи таку працю не тільки відмінним фізичним навантаженням, але і роботою для мозку.

Маша Ємельянова

Повʼязані теми:

Наступна публікація