Зіркові красуні, які били чоловіків

Зіркові красуні, які били чоловіків

Наомі Кемпбелл / Фото: Getty Images

Часто доводиться чути про зоряних красунь, яких б'ють чоловіки або жорстокі коханці. Проте трапляється й навпаки: крихкі і необразливі на вигляд представниці слабкої статі цілком можуть побити представників сильної статі – у всякому разі, цим зіркам таке вдалося.

Ліндсі Логан

Ліндсі Логан / Фото: Associated Press

Репутація Ліндсі Логан залишає бажати кращого – вона довго зловживала алкоголем і наркотиками, а це – прямий шлях до антигромадських вчинків, які, і це не секрет, Логан неодноразово дозволяла собі. Наприклад, 2013 року під час вечірки в Маямі вона накинулася з кулаками на брата Періс Гілтон, Баррона, який різко висловився на її адресу. Логан не залишилася в боргу і відповіла кривдникові, але не морально, а фізично.

Баррону добре дісталося – після бійки його з травмами відвезли до клініки. Актриса, перелякавшись, заявила, що брата Періс покалічив невідомий, а вона тут абсолютно ні до чого. Але Гілтон в це не повірила і заявила, що помститься і самій Логан, і людині, яку вона найняла, щоб побити брата, якщо, звісно, такий знайдеться, за словами світської левиці, вона не сумнівалася, що жодного "найманця" не було, а махала кулаками сама Ліндсі.

Гізер Локлір

Гізер Локлір / Фото: Getty Images

 У березні 2018 року зірку серіалу "Мелроуз Плейс" Гізер Локлір заарештували за звинуваченням у домашньому насильстві. Як з'ясувалося, актриса неодноразово піднімала руку на свого бойфренда Кріса Гейссера. Цього разу свідком бійки став брат актриси, який і зателефонував до поліції. Прибулі на місце події поліцейські спробували розняти парочку, але  Локлір дала відсіч і їм – вона била правоохоронців руками і ногами, поки її друг – весь у синцях і саднах – переводив дух. Зрештою трьом поліцейським вдалося скрутити дебоширку і відправити спочатку на медичний огляд – лікарі повинні були оцінити її психічний стан, а потім – до в'язниці, де вона провела ніч. Вранці Локлір випустили під заставу в двадцять тисяч доларів. У заяві для преси сама актриса сказала, що побила Гейссера задля самооборони – нібито бойфренд погрожував її життю.

Торі Спеллінг

Торі Спеллінг / Фото: Getty Images

1 березня 2018 року чоловік зірки серіалу "Беверлі-Гіллз" Торі Спеллінг, Дін МакДермотт, звернувся до служби порятунку, повідомивши, що його дружина поводиться агресивно. Поліція, що пибула до будинку, склала рапорт про епізод домашнього насильства, згідно з яким Спеллінг двічі ледь не вбила МакДермотта. У перший раз – напередодні, 28 лютого, коли пізно ввечері він пізно повернувся додому, а дружина його не впізнала і, прийнявши за грабіжника, вже збиралася накинутися на нього. У другій – наступного ранку, коли подружжя з'ясовувало стосунки, і Торі застосувала до свого чоловіка заходи фізичного впливу. Щоправда, арештовувати Спеллінг правоохоронці не стали: їй вдалося переконати поліцейських, що її поведінка – результат нервового зриву, який став результатом стресу, що його постійно відчуває матір п'ятьох дітей.

Емма Робертс

Емма Робертс / Фото: Getty Images

Племінницю Джулії Робертс заарештували в липні 2013 року в одному з готелів Монреаля – інші пожильці, почувши шум і крики в її номері, викликали поліцію. Коли приїхали полісмени, вони застали там Робертс і її бойфренда, Евана Петерса, що мав розбитий ніс, синці та сліди укусів на тілі. Оскільки сама Емма не постраждала, представники поліції зробили висновок, що призвідницею і винуватицею бійки була саме вона. Робертс відвезли до поліцейського відділку, і від ночі за ґратами її врятувала тільки шляхетна поведінка Петерса, який сказав, що не стане писати заяву на кохану дівчину. З Еммою провели виховну бесіду, після чого відпустили, а її представник заявив, що вони з Петерсом показували одне одному силу своїх почуттів – мовляв, милі посваряться – тільки помиряться.

Ная Рівера

Ная Рівера / Фото: Associated Press

Зірку серіалу "Хор" Наю Ріверу заарештували в листопаді 2017 року за бійку з чоловіком, актором Райаном Дорсі. Інцидент стався під час прогулянки з сином Джозі – пара, яка перебувала в стані розлучення, але вирішила дати своєму шлюбу ще один шанс, посварилася, і Ная кілька разів вдарила Дарсі по голові і розбила йому губу. Чоловік написав скаргу в поліцію, і Ріверу заарештували. З поліцейської дільниці актрису забрав свекор, вніс за неї заставу. Зберегти шлюб акторам не вдалося – незабаром після того, що сталося, вони розлучилися.

Брітні Спірс

Брітні Спірс / Фото: Getty Images

Брітні Спірс під впливом маніакально-депресивного психозу не тільки скандалила на вечірках і намагалася скоїти самогубство, але й вплутувалася в бійку. Журналісти досі згадують, як у лютому 2007 року вона побила одного з них парасолькою. Історія сталася під час перебування поппринцеси в реабілітаційній клініці, з якої вона втекла, щоб побачити синів, які перебували під опікою її колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна. Попри те, що Брітні кричала на всю околицю і голосно стукала у двері, до неї ніхто не вийшов, зате ексчоловік викликав поліцейських.

Співачка не стала чекати приїзду правоохоронців, а разом зі своєю супутницею поїхала. Коли вони під'їхали до бензозаправки, поруч зупинилася машина з журналістами, які почали фотографувати розгублену співачку. Розлютившись, Спірс почала бити по автомобілю парасолькою, розбивши скло автомобіля і зламавши свою "зброю" об спину одного з папараці. Після цього співачка повернулася до реабілітаційної клініки.

Наомі Кемпбелл

Наомі Кемпбелл / Фото: Getty Images

Неодноразово влаштовувала бійки і Наомі Кемпбелл, і під час них діставалося не тільки жінкам, але і чоловікам – наприклад, її лікарю-наркологу та поліцейському в лондонському аеропорту Гітроу. В лютому 2015 року Наомі знову потрапила у скандальну історію – в Гавані напала на оператора, який знімав її без дозволу. Справедливості заради треба сказати, що спочатку Кемпбелл кілька разів просила його вимкнути камеру, та побачивши, що її слова не подіяли, спершу вдарила по камері, а потім побила і самого оператора. Втім, відома своїм вибуховим характером Наомі, побоюючись наслідків, пізніше попросила вибачення і у нього самого, і у канала, на який він працював.

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація