Зіркові романи, про які ми вже забули

Зіркові романи, про які ми вже забули

Джонні Депп і Кейт Мосс / Фото: Getty Images

Зараз у це важко повірити, але колись ці зірки справді зустрічалися, причому їхні романи нараховують кілька тижнів або місяців, а роки. Правда, з часом про стосунки цих зірок всі забули, а шкода.

Роберт Дауні-молодший і Сара Джессіка Паркер

Роберт Дауні-молодший і Сара Джессіка Паркер / Фото: Getty Images

Роберт Дауні-молодший встиг позалицятися до багатьох голлівудських красунь, але про те, що в нього були стосунки з Сарою Джесікою Паркер, зараз вже ніхто і не згадає. Актори познайомилися 1984 року під час роботи над фільмом "Первісток" і, оскільки почуття між ними спалахнули миттєво, практично одразу почали жити разом. Закохана Паркер була готова на все заради свого коханого, але дізнавшись, що у нього проблеми з наркотиками, була у розпачі. "Спочатку я була в стані шоку, – згадує про ті часи актриса, – потім вирішила, що допоможу йому подолати залежність. Але – через молодість та наївність – я не розуміла, як важко мені доведеться".

Сара дбала про Роберта, як мати про сина: терпіла всі його загули, а потім допомагала йому вийти з них – приводила до тями і, чисто відмитого і у попрасованому одязі, везла на знімальний майданчик, де вже й не сподівалися побачити його. Час від часу Дауні-молодший, здавалося, розумів весь жах свого становища, впадав у відчай і починав просити вибачення, але потім все повторювалося знову. Болісний для обох роман тривав сім років, після чого Роберт і Сара все-таки розлучилися. Паркер важко переживала розрив, але врешті-решт знайшла сімейне щастя з Метью Бродеріком. Дауні-молодшому все-таки вдалося перемогти згубну пристрасть до наркотиків, і він теж щасливий у шлюбі з С'юзан Левін.

Джордж Клуні і Келлі Престон

Джордж Клуні і Келлі Престон

Ми звикли до того, що Джордж Клуні до одруження на Амаль Аламуддин вважався одним із найзавидніших женихів в Голлівуді, а, можливо, і в усьому світі, але так було незавжди. Траплялося, що жінки кидали Клуні, як це зробила, наприклад, Келлі Престон. Вони познайомилися на вечірці, і Джордж одразу ж запропонував Келлі підвезти її додому на своєму мотоциклі, і з цього вечора почався їхній роман. Але далі Клуні почав поводитися, м'яко кажучи, дивно: наприклад, взяв і подарував Престон порося Макса. Келлі не знала, що робити з презентом, якому не дуже зраділа, а тварина, відчуваючи таке ставлення, не приймала її як господиню. Клуні знайшов спосіб примирити їх один з одним: він насипав корм для поросяти в... чашечку бюстгальтера Престон.

Стосунки у Келлі з Максом налагодилися, а з Джорджем почали погіршуватися. Час минав, а Клуні не освідчувався їй, та Престон, якапрагнула родинних стосунків, втекла від нього до Чарлі Шина, з яким вони одразу ж оголосили про заручини. Однак весілля і тут не сталося: після того, як Шин вистрілив їй в руку, Престон і втекла від нього. Келлі довелося пережити ще один не дуже щасливий шлюб – з актором Кевіном Гейджем, перш ніж вона зустріла Джона Траволту, з яким щасливо живе донині.

Джонні Депп і Кейт Мосс

Джонні Депп і Кейт Мосс / Фото: Getty Images

Крім Ванесси Параді і Вайнони Райдер, у Джонні Деппа був ще один роман, про який зараз майже не згадують. З Кейт Мосс Депп познайомився на нью-йоркській вечірці взимку 1994 року – за словами обох, це було кохання з першого погляду. "Варто було Джонні заговорити зі мною, – згадувала згодом Кейт, – як я зрозуміла: це – мій чоловік, тому ми завжди будемо разом". Вони намагалися не розлучатися надовго – парочку бачили на гірськолижному курорті Аспен, на пляжах екзотичних островів. Кейт стала частою гостею на знімальних майданчиках, де знімався Депп, і прем'єр фільмів з його участю, а він бував на показах, в яких брала участь Мосс.

Протягом усіх чотирьох років, що вони зустрічалися, пристрасті між актором і моделлю кипіли неабиякі. Одного разу під час сварки з Мосс Депп повністю розгромив готельний номер, вартість оренди якого складала більше тисячі доларів на добу – працівники готелю, які зайшли туди після скандалу, побачили лише купу уламків і осколків – це все, що залишилося від дорогих меблів і посуду. Не дивно, що, розлучившись, обоє зітхнули з полегшенням.

Бред Пітт і Гвінет Пелтроу

Гвінет Пелтроу і Бред Пітт / Фото: Getty Images

І хто тепер згадає час, коли Бред Пітт був заручений із Гвінет Пелтроу – його стосунки з Дженніфер Еністон і Анджеліною Джолі повністю затьмарили ту давню історію. Молоді люди познайомилися під час знімань трилеру "Сім", і взаємне тяжіння, яке виникло миттєво, неможливо було приховати від оточення. Тому ніхто не здивувався, коли вони оголосили про заручини, але до шлюбу справа так і не дійшла – наречений і наречена виявилися, що називається, з різного тіста. Гвінет – інтелектуалка з театрально-кіношної сім'ї, красуня і розумниця, а Бред – простий хлопець, всім книжкам світу вважав за краще журнали з коміксами. Розірвав заручини Пітт, який зрозумів, що ніколи не зможе дотягнутися до рівня своєї коханої. Гвінет дуже важко переживала розставання з ним – вона так хотіла вийти за Пітта заміж і народити багато дітей. Цю мрію їй вдалося здійснити через кілька років із Крісом Мартіном, з яким вона врешті теж розлучилася.

Міла Корольова

Наступна публікація