Автомобіль розтрощило: на трасі Київ-Чоп у смертельну ДТП потрапили легкове авто та вантажівка

Автомобіль розтрощило: на трасі Київ-Чоп у смертельну ДТП потрапили легкове авто та вантажівка

Фото: Головне управління Національної поліції в Закарпатській області

На місці аварії загинув молодий чоловік.

Поблизу села Підполоззя Мукачівського району Закарпатської області у четвер, 11 березня, сталась смертельна ДТП. На трасі зіткнулись легкове авто ВАЗ та вантажівка DAF. 

Про це повідомили у Нацполіції Закарпатської області. 

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у вантажівку. Від удару легковий автомобіль буквально розтрощило. 

На місці ДТП загинув водій легкового автомобіля. Його особу вже встановили. Це - 31-річний житель міста Свалява Закарпатської області. Вантажівкою керував 44-річний уродженець Тернопільської області, він не постраждав. 

"Слідчі поліції вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).  Автомобілі учасників ДТП поліцейські вилучили та помістять на спецмайданчик. Після проведення відповідних експертиз, у рамках  досудового розслідування, будуть встановлені всі об’єктивні обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди", - повідомили у поліції.

Нагадаємо, в Тернопільській області сталась смертельна ДТП. Там загинув пасажир легкового автомобіля. 

ДТП з доріг України – "ДжеДАІ" за 10 березня 2021 року

ДТП з доріг України – "ДжеДАІ" за 10 березня 2021 року

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація