"1+1 медіа" почала ретранслювати телеканал "UA: Перший" в Інтернеті

"1+1 медіа" почала ретранслювати телеканал "UA: Перший" в Інтернеті

Платформа 1+1 video розрахована на аудиторію, яка віддає перевагу перегляду телебачення в інтернеті.

Починаючи з 10 травня, сервіс онлайн-телебачення 1+1 video буде ретранслювати ефіри телеканалу "UА: Перший". Разом з програмами суспільного мовника на веб-ресурсі "1+1 медіа" стануть доступні трансляції міжнародних подій, в тому числі і "Євробачення-2018". 

Платформа 1+1 video розрахована на аудиторію, яка віддає перевагу перегляду телебачення в інтернеті, тому співпраця з телеканалом "UА: Перший" збільшить кількість контенту, який "1+1 медіа" може запропонувати своїм глядачам в мережі.

"Ретрансляція ефіру телеканалу "UА: Перший" принесе додаткову цінність сервісу 1+1 video, яку наші глядачі зможуть побачити вже сьогодні під час перегляду другого півфіналу "Євробачення-2018" з будь-якого пристрою і в будь-якому місці, де є інтернет", – відзначає директор діджитал-напряму "1+1 медіа" Анна Ткаченко.

"Ми раді, що глядачі цифрових платформ зможуть насолодитися якісною трансляцією "Євробачення-2018", а співпраця з сервісом 1+1 video зробить суспільне мовлення доступним новим аудиторіям", – коментує генеральний продюсер з розвитку ПАТ "НСТУ" Микола Ковальчук.

У майбутньому медіагрупа планує збільшити кількість телеканалів і годин відеоконтенту, які можна буде переглянути в інтернеті на платформі 1+1 video, і таким чином зробити ТВ-контент доступнішим за межами телеекранів.

Наступна публікація