Древні люди жили в світі "Володаря кілець" і займалися міжвидовим сексом

Древні люди жили в світі "Володаря кілець" і займалися міжвидовим сексом

Неандертальці займалися сексом з Homo sapiens. / Фото: Фото EPA/UPG

Вчені знайшли в ДНК людей частини генетичного коду неандертальців та інших людиноподібних видів.

У Великобританії вчені заявили, що древні предки сучасних людей активно займалися міжвидовим сексом з представниками інших видів.

Як повідомляє The Daily Mail, такого висновку дійшла група науковців, яка вивчала ДНК решток Денисівської людини, знайдених у печері в Сибіру, та кістки неандертальців з Нідерландів.

Порівнюючи з геномом сучасних людей, вчені виявили дуже велику кількість спільних частин в ДНК всіх трьох людиноподібних. Таким чином, науковці припускають, що попри приналежність до різних біологічних видів, неандертальці вступили в сексуальні відносини з Homo sapiens і Денисівськими людьми.

Крім того в ДНК всіх трьох видів знайшли частини генетичного коду інших людиноподібних видів, рештки яких досі не знаходили археологи.

Науковці переконані, що 40 тисяч років тому людських видів було значно більше, а світ був схожий на Середзем'я з книги "Володар кілець". Цілком ймовірно, що види, схожі на гномів і орків дійсно існували, однак вимерли, як неандертальці, які зникли 30 тисяч років тому.

Нагадаємо, що археологи знайшли спис, який доводить, що людство значно старше.

Повʼязані теми:

Наступна публікація