Експерти передрікають iPhone 7 Plus два об'єктива

Експерти передрікають iPhone 7 Plus два об'єктива

Очікується, що iPhone 7 і iPhone 7 Plus анонсують восени цього року / Фото: 9to5mac.com

У березні ймовірно відбудеться презентація бюджетного iPhone 5se.

Компанія Apple планує оснастити iPhone 7 Plus двома об'єктивами.

Новий фотомодуль дозволить поліпшити якість зображення шляхом об'єднання двох одночасно знятих кадрів. Крім того, смартфон буде вперше оснащений оптичним зумом з 2-3-кратним збільшенням. Як повідомляють аналітики, нову камеру отримає преміальна версія 5,5-дюймового iPhone 7 Plus.

У стандартній моделі iPhone 7, оснащеної 4,7-дюймовим екраном, нової функції не передбачено.

Очікується, що iPhone 7 і iPhone 7 Plus анонсують восени цього року.

Наприкінці грудня 2015 року в Мережу потрапило відео з демонстрацією ймовірного iPhone 7. У кадрі видно руки людини, яка роздивляється апарат, корпус якого цілком виконаний з металу. У березні ймовірно відбудеться презентація бюджетного iPhone 5se.

За неофіційною інформацією, смартфон отримає 4-дюймовий екран і зовні буде схожий на iPhone 5s. Зміни торкнуться лише форми переднього скла, яке отримає закруглені краї, як у нинішнього покоління флагманів компанії. Технічні характеристики пристрою будуть повністю співпадати з iPhone 6. Апарат оснастять 8-мегапіксельною основною і 1,2-мегапіксельною фронтальною камерами, функцією NFC для безконтактних платежів і чіпом A8.

Нагадаємо, що раніше Alphabet обігнала Apple і стала найдорожчою компанією в світі.

Ринкова вартість Alphabet оцінюється в 420 мільярдів доларів, тоді як Apple – 393 мільярда.

Нагадаємо, раніше Apple підвищила ціни в App Store.

Це не єдина новація популярного виробника гаджетів за останній час. Нещодавно стало відомо, що Apple додасть в нову версію своєї мобільної операційної системи iOS спеціальний нічний режим. Він буде міняти кольори операційної системи на більш м'які, щоб допомогти власникові мобільного пристрою легше засинати.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Держбюджет-2020
Наступна публікація