Годинник, який вимірюює рівень кисню в крові, і надпотужний планшет: Apple презентувала нові Apple Watch та iPad

Годинник, який вимірюює рівень кисню в крові, і надпотужний планшет: Apple презентувала нові Apple Watch та iPad

Фото: Tom Warren Twitter

Довгоочікувану презентацію iPhone 12 перенесли на жовтень.

У вівторок, 15 вересня, компанія Apple на своєму онлайн-заході "Час летить" презентувала нову лінійку гаджетів. Попри традицію кожної осені показувати нові моделі iPhone, цього разу компанія дивувала іншими новинками - смарт-годинниками Apple Watch Series 6 і Apple Watch SE, а також планшетами iPad Air 4 та iPad 8.

Пряма трансляція велася зі штаб-квартири Apple Park в Купертіно на Youtube-каналі Apple. 

  • Apple Watch Series 6 - новий флагманський годинник, який вимірює рівень кисню в крові всього за 15 секунд, має покращений дисплей і багато варіантів ремінців. Доступний у синьому, золотому, сіро-чорному та червоному кольорах. Також він має функцію батьківського контролю Family Setup, щоб стежити за місцем перебування дітей чи літніх родичів. Коштуватиме новий гаджет від 399 доларів. 
  • Apple Watch SE - бюджетна версія смарт-годинника, має вдвічі більшу потужність за Apple Watch 3. Вартість стартує від 279 доларів. Крім цього, для Apple Watch з'явився сервіс Fitness+, який самостійно вмикає потрібне тренування, підбадьорює користувача і нагадує про час до кінця заняття. Коштуватиме Fitness+ 9,99 долара за місяць або 79,99 долара за рік. 
  • iPad 8-го покоління отримав процесор A12 Bionic. Він вдвічі потужніший за популярні Windows-комп'ютери та втричі - за Android-планшети, кажуть в компанії. Ця оновлена модель "звичайного" iPad коштуватиме від 329 доларів. 
  • iPad Air 4 має новий процесор A14 Bionic, якого досі не мав жоден гаджет Apple. Очікується, що цей процесор також працюватиме на новому iPhone 12. Планшет має безшовний дисплей Liquid Retina та багато цікавих варіантів кольору. Ціна стартує від 599 доларів. 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація