Інженер, який розробив моторошні американські гірки для евтаназії, працює над новими атракціонами

Інженер, який розробив моторошні американські гірки для евтаназії, працює над новими атракціонами

Юліонас Урбонас / Фото: instagram.com/julijonas

Він повернувся до креслярської дошки, щоби придумати більше атракціонів.

Чоловік, який отримав нагороду за моторошний атракціон призначений для вбивства людей, оголосив, що він працює над ще декількома атракціонами і навіть займається прототипуванням.

Про це пише dailystar.co.uk.

Литовський інженер Юліонас Урбонас прославився 2010 року після того, як вигадав атракціон Euthanasia Coaster. Він був призначений для того, щоб "відібрати життя у людини" з "витонченістю та ейфорією", оскільки його петлі ставали все тугішими і тугішими.

Американські гірки для евтаназії / Фото: instagram.com/julijonas

Тепер він зізнався, що працює над новими атракціонами.

На запитання про те, щоб бути директором парку розваг, він сказав: "Так, і я все ще директор компанії, яка, ну поки що не займається виробництвом, а працює над прототипами майбутніх атракціонів. Це дуже складно. Я працюю вже 15 років над деякими атракціонами, і ми все ще перебуваємо у стані прототипування. Дуже складно переміщати тіла у космосі. Я маю на увазі, що в якомусь сенсі це легко, але що складно, то це зробити це надбанням громадськості. Ви повинні пройти через всілякі установи, щоб отримати сертифікати тощо. Багато тестів".

Початковий атракціон був розроблений, щоб покласти край людському життю.

Його модель була створена користувачем TikTok, який пояснив, як це працює.

@jadroppingscience stitch with @ridesnslides Here's intuition behind this euthanasia coaster. #learnontiktok #physics #engineering ♬ original sound - JaDropping Science

"Потяг впаде зі схилу пагорба зі швидкістю 360 км/год, близькою до кінцевої швидкості. Після 500-метрового початкового падіння траса вирівнюється і починається перший із семи інверсій поспіль. І це є смертельна частина. Потягу потрібно 60 секунд, щоб пройти через всі сім з цих переворотів, і кожен переворот поступово стає все менше і менше в діаметрі, щоб підтримувати силу 10G для всіх пасажирів протягом 60 секунд поїздки", - йдеться у повідомленні.

Юліонас Урбонас / Фото: instagram.com/julijonas

Докладно розповідаючи на своєму сайті, Урбонас написав: "Під час руху трасою гонщик піддається серії інтенсивних рухів, які викликають різні унікальні переживання: від ейфорії до гострих відчуттів, від тунельного бачення до непритомності і, зрештою, смерть".

Нагадаємо, жінка знайшла "жахливу" записку у кишені свого нового піджака. Листа залишила колишня власниця одягу.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація