iPay.ua і Mastercard запустили міжнародні грошові перекази з картки на картку Новини компаній

iPay.ua і Mastercard запустили міжнародні грошові перекази з картки на картку

Новий сервіс надає можливість здійснювати грошові перекази онлайн за картками Mastercard будь-якого європейського банку на картки українських банків.

Сервіс онлайн платежів iPay.ua в партнерстві з Mastercard і провайдером платіжних послуг Fenige (Польща) запустили послугу грошових переказів з картки на картку з будь-якої країни Європи в Україну. Користувачі карток Mastercard, випущених європейськими банками, тепер можуть зробити онлайн переказ напряму, лише за кілька секунд, на картку Mastercard будь-якого банку України, із зарахуванням коштів на картку одержувача протягом однієї хвилини.

Наразі сервіс дає можливість надсилати гроші в таких валютах як євро, долар США, британський фунт стерлінгів і польський злотий, а отримувати — в гривні, євро та доларах США. Розмір переказу може складати від 1 до 1000 євро на день, але не більше 5000 євро на місяць.

Комісія переказу становить лише 2% + 1 євро від суми переказу з урахуванням курсу конвертації валют і стягується тільки з відправника коштів. При цьому користувач послуги має можливість миттєво побачити на сайті всю необхідну інформацію про курс обміну валют, розрахунок комісії платежу, суму в еквіваленті валюти, в якій кошти будуть отримані в Україні, а також фінальну суму, яку необхідно сплатити з урахуванням комісії.

Здійснити переказ можна на сторінці послуги "Переказ грошей з Європи в Україну" з комп'ютера, смартфона чи іншого пристрою. Для проведення транзакції достатньо вказати бажану суму переказу, номер картки відправника та картки одержувача, фізичну адресу відправника, а також адреси електронної пошти відправника та одержувача для отримання інформації про результати проведення транзакції.

"Усе більше українців працюють в Європі, зокрема, в Польщі, Чехії та Німеччині, і водночас віддають перевагу перевезенню готівки з Європи в Україну, хоча це небезпечно та вимагає багато часу. Найчастіше це пов'язано з небажанням сплачувати високі комісії за перекази, а також з бюрократією. Новий сервіс, який ми запустили разом із партнерами, пропонує вирішення цих питань. Він максимально доступний  комісія в середньому вдвічі менша за послуги глобальних операторів грошових переказів, водночас він максимально простий та безпечний, і не передбачає відвідування банківських відділень та заповнення паперів", — зазначив Євген Веліканов, керівник сервісу онлайн платежів iPay.ua.

"Грошові перекази  один із найбільш затребуваних сервісів на українському ринку і за його межами. Тільки всередині країни обсяг грошових переказів з картками Mastercard зріс у 2,5 рази за останній рік. Наше нове рішення відкриває для користувачів карток Mastercard нові можливості у сфері міжнародних грошових переказів: воно звільняє від необхідності перевозити готівку із-за кордону, що особливо актуально для мільйонів українців, які працюють за межами України", — зазначила Наталія Кангіна, керівник напряму digital продуктів Mastercard Europe SA в Україні.

Ознайомитися з послугою та зробити переказ коштів можна на сторінці послуги за посиланням.

Наступна публікація