Кулінарія небезпечна для здоров'я

Лікарі-інфекціоністи застерігають городян купувати готову їжу у супермаркетах, особливо перед Новим роком. Неправильні умови зберігання призводять до зростання кишкових інфекцій.

90% пацієнтів інфекційних лікарень труяться готовими продуктами, придбаними у магазинах чи супермаркетах.

Перед Новим роком медики б'ють на сполох: після свят у них бракує ліжок для пацієнтів, особливо у дитячих відділеннях

За статистикою, половину святкових страв кияни купують у супермаркетах. А кишкова інфекція, попереджають лікарі, може бути навіть на таких, здавалося би, безпечних, фруктах, як мандарини.

А вживаючи магазинну кулінарію, дорослі та діти можуть легко захворіти на сальмонельоз. Причому в останніх це може перерости у хронічну хворобу – гастрит, панкреатит, запалення жовчного міхура тощо.

Більше про небезпечні продукти дізнайтеся з відеосюжету ТСН.




ВідеоКулінарна небезпека в супермаркетах

Залиште свій коментар

Аватар
Залиште свій коментар

Коментарі до посту

Останні Перші Популярні Разом коментарів: