Майбутнє вже тут: розумний бот Podushka.ua допоможе українцям економити час на покупках Новини компаній

Майбутнє вже тут: розумний бот Podushka.ua допоможе українцям економити час на покупках

Серед функцій розробки - прогнозування покупок, відслідковування статусу замовлення, повторне придбання одним кліком.

Чи рахували ви коли-небудь, скільки часу в місяць ви витрачаєте на шопінг? Якою б не була ця цифра, безумовно, краще було б у цей час зайнятися чимось більш корисним. Тепер в українців додасться часу на читання книжок, дозвілля з дітьми та походи до театру. Онлайн-магазин Podushka.ua випустив чат-бота, котрий прогнозуватиме, коли вам знадобиться той чи інший товар і нагадуватиме, щойно прийде час його замінити. Отже, як тільки штучний інтелект розрахує, що у вас за тиждень закінчиться шампунь та зубна паста, ви отримаєте повідомлення про це у месенджер і зможете прямо звідти підтвердити покупку. Всі замовлення зберігатимуться у пам'яті програми, що допоможе робити більш точні прогнози.

Така функція поки що доступна для категорій побутової хімії та товарів для догляду, але розробники сподіваються у майбутньому створити подібний алгоритм і для решти свого асортименту.

Окрім генерації передбачень, бот може відслідковувати статус замовлення і показувати його точну ціну. Також серед функцій інтелектуального помічника - можливість одним кліком повторити покупку, котру ви вже робили у минулому.

На разі диво чат-бот працює на платформах месенджерів viber та facebook. Для користування не потрібно завантажувати дотатки, що лише з’їдають вільне місце на вашому смартфоні. Все що потрібно - зареєструватися за номером телефону і почати тестувати усі можливості віртуального співрозмовника. Детальна інструкція є на сайті компанії.

Щотижня на Podushka.ua оновлюється список акційних продуктів зі знижками: постільна білизна, рушники, халати, домашній одяг, пледи, дитячі товари, посуд та інше. Для того, щоб не прогавити кращі ціни, чат-бот зробив доступною підписку на розсилку за акціями або товарами.

Тож тепер ви витрачатимете менше часу на шопінг і більше часу на дійсно важливі речі: обійняти донечку, запросити дружину на побачення, зателефонувати другові або просто відпочити з родиною після важкого робочого дня.

Наступна публікація