Нова епоха в дизайні смартфонів: Apple розповіла про майбутнє iPhone

Нова епоха в дизайні смартфонів: Apple розповіла про майбутнє iPhone

Фото: Getty Images

Випуск iPhone X ніяк не пов'язаний з десятою річницею випуску оригінального iPhone.

Головний дизайнер Apple Джоні Айв розповів про те, що з iPhone X у компанії починається нова епоха в дизайн смартфонів.

Про це він пише 9to5mac.

«Раніше було відчуття, що екран і корпус це різні компоненти. Ми завжди хотіли об'єднати ці, здавалося б, різні частини. Дивлячись на iPhone X, на створення якого пішло багато років, я з упевненістю можу сказати, що ми нарешті змогли досягти цього, — сказав Айв. — У нас багато великих ідей і ми вже працюємо над ними. Це скоріше не завершення iPhone, а початок нової глави розвитку».

Фото: ТСН.ua

На що ладні українці за новенький iPhone

На що ладні українці за новенький iPhone

Разом з цим він розповів про важливість Face ID. За його словами те, що існує смартфон, який точно розпізнає свого власника — набагато важливіше, ніж може здатися. В Apple працювали над тим, щоб функція працювала максимально непомітно для користувача і він взагалі не замислювався про це.

У висновку Айв сказав, що випуск iPhone X ніяк не пов'язаний з десятою річницею випуску оригінального iPhone. При цьому раніше він розповів, що на створення пристрою у команди розробників пішло п'ять років. У компанії було уявлення про зовнішньому вигляді кінцевого пристрою і його функціях, але в процесі вони постійно стикалися з труднощами.

Нагадаємо, 12 вересня компанія Apple на щорічній презентації представила три нових айфона – iPhone 8, iPhone 8+ та iPhone 10. Окрім того, "яблучних" фанів порадували розумним годинником Apple Watch Series 3 та новою приставкою Apple TV. Про усі новинки ви можете почитати в огляді ТСН.ua.

Повʼязані теми:

Наступна публікація