Два топи залишили Facebook після глобального збою роботи

Два топи залишили Facebook після глобального збою роботи

Фото: Associated Press

Найбільше проблеми відчули у США і Західній Європі.

Два топ-менеджери американської компанії Facebook йдуть у відставку через останній серйозний збій у соціальній мережі, написав на своїй сторінці директор з продуктів компанії Кріс Кокс.

"Після тринадцяти років я вирішив покинути компанію. У понеділок я провів свою останню зустріч з сотнею нових осіб у Facebook. Я пишаюся командою, яка змінить мене.  Вірю, що разом з Марком, вони продовжать роботу з побудови наших платформ таким чином, щоб виконувати свої обов'язки перед мільярдами людей, які щодня користуються нашими інструментами", - написав він.

З американської компанії пішов ще один топ-менеджер Кріс Деніель, який відповідав за месенджер WhatsApp, що належить Facebook.

Нагадаємо, увечері 13 березня мільйони користувачів Facebook, WhatsApp і Instagram не змогли зайти у свої аккаунти у соціальних мережах. Найбільші проблеми відчули в США і Західній Європі. Причиною незручностей став наймасштабніший збій в історії соціальних мереж з 2015 року.

Крім того, Федеральна прокуратура США проводить кримінальне розслідування угод Facebook, які дозволили більш ніж 150 компаніям отримати персональні дані користувачів цієї соцмережі.

Facebook змінить систему захисту особистої інформації та переписок користувачів

Facebook змінить систему захисту особистої інформації та переписок користувачів

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація