Популярніша за порно. Як гра Pokemon Go захопила світ і побила всі можливі рекорди

Популярніша за порно. Як гра Pokemon Go захопила світ і побила всі можливі рекорди

Фото: Reuters

Гру вже встановили на телефони 75 мільйонів людей.

Попри те, що іграшка Pokemon Go в Україні офіційно ще не доступна, українці вже приєдналися до загального шалу з пошуку віртуальних тварин у реальному світі. Іграшку легко можна встановити на телефон за допомогою обхідного маневру.

Як йдеться в сюжеті ТСН.19:30, Pokemon Go цього тижня побила всі можливі рекорди. Гру вже встановили на телефони 75 мільйонів людей – це населення всієї Туреччини. У США покемонів ганяє щодесятий американець.

Компанію, яка випустила додаток, оцінюють у 40 мільярдів доларів. Це в півтора рази більше, ніж увесь бюджет України. Водночас у Google покемонів шукали частіше, ніж порно, яке поступилося лідерством чи не вперше за всю історію існування пошукової машини.

За словами киянин Артема Мироновського, який протягом 15 років розробляє комп'ютерні ігри, майбутнє - за симбіозом реальності справжньої і віртуальної. Покемони стали першими. Пікачу й до того був популярним, а тепер є ще й можливість побачити його на власному столі.

"Все геніальне просто – це компіляція видатної франшизи і простого, цікавого процесу", - додає Артем Мироновський.

Нова манія: як українці божеволіють від Pokemon GO

Нова манія: як українці божеволіють від Pokemon GO

Нагадаємо, гра Pokemon Go вийшла 6 липня в США, пізніше доступ до неї з'явився у жителів інших країн. В Японії, де і був створений серіал про покемонів, гра з'явилася тільки 22 липня.

Pokemon Go - це гра для смартфонів на основі технології доповненої реальності. Гра дозволяє ловити покемонів на вулицях міст.

В Україні офіційного релізу гри ще не було, проте в неї все одно можна грати. Ми написали покрокову інструкцію, як встановити Pokemon Go на iOS і Android в Україні.

Кореспондент ТСН Олександра Мітіна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація