Програміст створив "коктейль майбутнього", який повністю замінює їжу

Програміст створив "коктейль майбутнього", який повністю замінює їжу

Програміст придумав заміну звичайній їжі.

Напій містить всі необхідні елементи для здорового життя.

24-річний програміст з Каліфорнії Роб Райнхард винайшов незвичайний порошок, який може замінити людям звичну їжу.

Хлопець назвав свій продукт "сойлент". Цей білий порошок розбавляється звичайною водою, після чого утворюється солодкуватий напій без запаху, що добре вгамовує голод.

Готовий напій містить в собі всі необхідні для організму людини поживні речовини, вітаміни і мікроелементи, пише InoPressa з посиланням на Sueddeutsche Zeitung.

Райнхард, за його словами, задумався про те, що люди витрачають занадто багато часу на походи в магазин, приготування їжі, миття посуду. Всі ці "харчові ритуали" дуже ускладнюють життя самотньої людини, у якої немає грошей харчуватися в ресторанах.

Винахідник почав читати книги з біології і дійшов висновку, що людському організму потрібні не продукти, а в правильно змішані хімічні елементи.

"Коктейль майбутнього" містить всі поживні компоненти найзбалансованішої дієти в світі, і при цьому в ньому немає жодного з токсинів і канцерогенів, які можна знайти у звичайному обіді.

Першу порцію свого коктейлю Рейнхард приготував у лютому, відтоді він п'є його по три келихи на день, що повністю покриває його потребу в їжі.

Сойлент, на думку молодого американця, може не тільки наситити, але і поліпшити стан здоров'я: харчування цим порошком призводить до стабілізації ваги, нормалізує травлення і не викликає алергії.

Минулого тижня Райнхард заявив про свою готовність почати масове виробництво нового продукту.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація